tajcika
|
evo drage moje da i ja malo uletim kao padobranac sto neke kazu,nisam uspjela sve da iscitam pa ne zamjerite sto cu svasta propustiti,Jusuf je hvala Bogu dobro,nemogu se bas nesto pozaliti,po noci spava standardno od jedno 9 do 6 s dva budenja da jede,kad imamo krizu ono ko kmezio bi se a spava tu je nas drug spasilac FEN,upalimo zuju i rijesen problem,posto i mama zaspi on jadan tako zna zujati i po sat-dva,i po danu imamo dva tri spavanja,ja sam pomalo pocela sa sokicima i kasicama nista puno dala sam par puta malo soka,kasicu od breskve,dva puta pire,a on bi ljudi moji jeo sve kad sjedemo za sto cini mi se samo sto se nebaci iz ruku na njega,al ipak se drzimo nase Humane,imam jedno pitanjce ako mi mozete pomoci kad smo bili sad na boci nisu mu dali onu u ruku nego rekla dr. da dodemo za 45 dana jel to mora biti bas 45 dana jer pada 08.09. a ne bi htjela da ima kakve reakcije bas pred Bajram pamoze li se to odgoditi ili primiti dan dva prije ili poslije,juce smo isli i da predamo za pasos i bruka sve bio budan mi na redu on samo se nasloni na mene i zaspa jedva ga probudila da ga uslikaju kakva ce slika ispasti,ostalo standardno,prevrcemo se na stranu,dizemo se da ustanemo,balimo,jedemo rukice i sve sto se u njima nade ma eto sve ko i njegova raja idacha sretan dolazak u Sa,ljubi naseg decka sa zubicem,prvi iz generacije probio led lilix kako Berinica i Benjo gdje ste hodali kanita hvala Bogu Alen napredna bebara neka cini mi se da su ova sva raja koja su rodena u ovih par mjeseci napredne bebe Dzenana ,ti vec Nejlici probusila usi nek je sa srecom Marina sretno izrastanje zubica nasem drugu samedi nejra je masAllah preslatka a ni tebi draga nije mane aida draga nadam se da ce Erolu brzo izrasti taj zubic da se ne muci vise eto malo veliki mami2009,radoznalici,bebachi,zoe,meri,bambi,aisi,delfin,sulty,maminoj bebi,miny,andjeli,ivanak i ostalim mamama,ljubite djecicu
|