idacha
|
dobro veceeeeee.. evo, ja se opet pravim vrijedna pred ponoc sta cu, ne da mi se predvece... evo, citam malko sta ste pisale.. pa, sta je to sa bebicama? niejdna skoro ne spava.. aida., mila, mogu misliti kako ti je.. ja, kada nisam naspavana, kriv mi je svako ziv, grizem oko sebe.. sta nam se desi sa drugom, koji je bio mirnica prava..draga moja, iskreno se nadam da je sve to samo faza koja ce uskoro proci... veliki poljubac za vas dvoje.. pa, imas li nekoga da ti ga malko pricuva, da napunis baterije? mama2009., evo citam tvoj post i ne mogu da vjerujem... gdje ce im dusa.. toliko o strucnosti nasih dragih doktora... nemam komentara, zaista, sem da se nadam da ce mala princezica Deniz biti dobro... hvala Bogu pa su ti poslije potvrdili da nije nista opasno.. a, fakat ima gadan virus, kazu hara.. ne daj nam se mila, i izljubi nam ljepoticu... lilix, ne mogu da vjerujem za te krpelje.. kako su grozni.. ja redovno pregledavam Imrana, sto prije iskreno nisam, jer nisam ni mislila da se tako nesto moze desiti.. ali, nakon kanitinog posta, redovno ga kontrolisem.. melly, gdje si mi tonight? :) andjela, dobrodoslica i od nas :) eto jos jedne tuzlanke :) samedi, ljubicica prava cura, neka cupa sve redom kanita, draga, velika pusa i za vas..mashallah, Alen pravo napredan lejla, Arman mashallah, momcina ljubni nam ga.. btw, krasno ima, bas mi se dopada :) ivanak, pusaaaaaaaaaaaaa velika za Paulu i tebe dženana, i Nejlica haman nervozna.. nadam se da ce uskoro biti bolje.. ljubni nam je odoh zacas sklepat sta mm za sehur... pa se vracam da virnem :)