|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.8.2010 11:35:07   
vjestica
marina čestitke za zubić user posted image user posted image
mama2009 žao mi je zbog svega što ste prošli, bitno je da je sad bolje i da ozdravi
idacha pusa vama dvoma od nas dvije, a mi ćemo se potruditi da se češće javljamo, ako šefica dozvoli user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 951
23.8.2010 11:47:20   
Dzenana_G
Samo kratki pozdravcic za sve bebice i mamice. Nejla je ovih dana strasno nervozna. Po noci se pocela buditi da jede, sto nikada prije nije. Bali uzasno i sve zivo sto joj dodje do ruku trpa u usta. Prevrce se s ledja na stomak i poclea je polako sa stomaka na ledja da konta kako da se prevrne.
Lilix usi su se smirile vec onu noc kad smo pšrobusili. Svaki dan mazermo kremom i okrecemo nausnicu. Plakala je sto jeste jest. Ali dok smo izasli iz zlatare ona je zaboravila. Mislim da je manje traumaticno dok je beba manja. Ne dira usi nikako, doduse nije ih jos pocela dirati.
Cestitamo svim malenim  bebicama male rodjendane i nove zubice user posted image
Pusa svima... nejla zove

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 952
23.8.2010 12:25:47   
Niina
Evo i ja stigoh da dodjem do kompijutera...uspavala je i sada ovo malo vremena samo za mene.
Mama2009...bas mi je zao zbog bebice...tebe bas hoce te odvratne situacije sa dr, ali hvala Bogu da jeDeniz dobro to je najbitnije.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Dzenana_G)
Neposredna veza do poruke: 953
23.8.2010 12:30:23   
*pcelica*
Dobro jutro drage moje. Posto nemam vremena da iscitam sve sto sam propustila jer mi je malena u krilu pa se borimo oko tastature samo cu brzinski da se javim i da cestitam zubice rockase puzanje a malenim bolesnicima da sto prije ozdrave

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 954
23.8.2010 12:35:35   
Anoniman
Idacha,Lila25,Meri29,Niina,Aida,Marijanna(moja imenjakinja)Radoznalica hvala na cestitkama...Stvarno sam se juce obradovala...
Danas nam je punih 6 mjeseci, evo veseljak vristi, igra se , spavao je fino pa je i mama odmorna...
Mama2009 ipak je dobro da nije  upala pluca, al ni ovdje doktori nisu bas precizni, pa me nista ne iznenadjuje, osim sto nam ugrozavaju zivote...Pusa za malu princezu...

Vidim ima i nenaspavanih, bice  bolje.
Pozdrav svim mamicama i maloj raji velika pusa....

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 955
23.8.2010 12:58:48   
lilix
evo mene opet, brzinski ovaj put, nešto mi Berina danas nije raspoložena za spavanje user posted image
lejlašah i moj Beni je imao tu vodenu kilicu na jednom testisu, nije bilo nikakvih problema s tim, bez problema smo ga osunetili kad su mu bila 3 mjeseca, to se kasnije samo povuklo; a kao što ti je felix pisala ćunicu treba pustiti samu da se "namješta"
iskrena dobrodošlica za maminabeba i Miau, i jedan veliki user posted image za njihove bebe
idacha i benji su sa 4 mjeseca nikli prvi zubići, a danas su mu hB ko biseri, mada sam se i ja malo bojala da će mu se rano početi kvariti, redovno idemo zubaru, imamo dvije petice popravljene već ali zubar kaže da hB ima super zdrave zube, iako i mm i ja imamo grozno kvarljive zube
eeeeeeee sad vidim da nam aBd stižeš u Sa; super, baš mi je drago, radujem se skorom viđenju user posted image
melly draga šta ti onako rano radiš na netu user posted image , joj legenda si, meni samo daje da se naspavam user posted image i idacha,e stavrno ste noćne ptice user posted image
Miau na velikim vrućinama nije loše bebi dati šta da pije, naravno ako hoće i traži, meni Berina neće ni vode ni čaja, pa joj i ne dajem, valjda joj je mlijeko dovoljno
Marina Dk čestitamo zubić user posted image user posted image user posted image
mama2009, ne znam šta bih ti rekla, to sa dijegnozama je tačno da ćovijek poludi user posted image user posted image user posted image , nadam se da curetak bolje user posted image
Radoznalice user posted image

moj cvrčak se opet javlja user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 956
23.8.2010 13:11:56   
samedi
Hej drage moje,kako ste mii? Nisam vas mogla sve iscitait,bile ste vrijedne ovih dana,a kod mene neka frka stalno,samo trcim na sve strane,ne znam kud udaram!
Idacha,cestitam zubice i mali rodjendan!
Dzenana,Meri,cestitam busenje usiju,jao i ja jedva cekam!
Lilix duso i vama je danas mali rockas,pa sretno vam bilo!!!
Mama2009,nadam se da ce princeza sto prije ozdraviti!!!
Joj ostalo sam sve pozaboravljala,da,Marina,cestitam zubiccc,super je sto je mali A.to tako fino podnio kao i Imranuser posted image user posted image
Kanita jesi li dobila slike,nisam jos mail provjeravala evo sad cu!

I moja N.je pocela da se prevrce sa ledja na stomak ali dodje do pola tj,okrene se na stranu i stane,ne zna kako dalje pa se muci,joj kako je slatka u tim slatkim mukama. Pocela je i da cupa sve redom,najvise voli mamu tetku cupati za kosu,kad uhvati s obje ruke,muko moja,nikad iscupati kosu iz ruku. Stalno joj moram orati rucice jer u njima uvijek ima nacupanih dlaka user posted image
Zaspala je u 11 i evo sad cekam kad ce se probuditi!
Pusa velika od nas,cujemo se!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 957
23.8.2010 14:05:30   
andjela I
Cao svima. Evo da se i mi prijavimo ovdje. Vidjela sam temu čim se otvorila, ali nisam stigla da pišem. Imam djevojcicu od 11 mjeseci zove se Sara. Nadamo se da ćete nas primiti u svoje društvo. Ljubimo vas...

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 958
23.8.2010 14:56:33   
melly__
Evo i mi da pozdravimo malu raju i mamice..
Marina cestitke za zubic i mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lilix..ja sam ti prava nocna pticauser posted image ostala mi navika iz trudnoce..zato ujutru duze spavam,sreca imam zlatnog djecaka,pusti me da spavam koliko hocu,a i njemu nije mrskouser posted image pussa za djecicu malenu,ima li Beni kakvih "izvala" novijeg datuma,nesto nam ne pricas nista..pozz i user posted image user posted image
Andjela..dobro nam dosle..
Ostale pozz i user posted image user posted image

< Poruku je uredio melly__ -- 23.8.2010 15:06:07 >

17.06.

(odgovor članu andjela I)
Neposredna veza do poruke: 959
23.8.2010 15:02:43   
Anoniman
Andjela dobro nam dosleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 960
23.8.2010 15:45:40   
andjela I
Hvala svima na dobrodošlici. Nadam se lijepom druženju.user posted image user posted image user posted image

Naša princeza rodjena 17.09.2009.god. u 13 i 20h.
29.07. 2011. god. rodjen je nas mali princ.
Vole vas mama i tata.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 961
23.8.2010 17:15:55   
kanita25
kako ste nam velika i mala generacijouser posted image
cijeli dan pokusavam napisat koji redak ali ovi moji nesto cijeli dan zanovjetaju user posted image
jutros smo isli na prvu pravu kontrolu..Alen je masAllah pravo napredovao ...roden je sa 3300 izgubio do dojenja na 3130 a sada ima 4630user posted image  ja se zabrinula da je previse dobio, kaze dr super je to jer je samo dojen..a dug je sada 55 cm .user posted image ..kaze jos da ima super boju koze,da nije debeo iako je dobio 1500 user posted image user posted image user posted image .bocu nismo primili tek sledeci ponedjeljak ,jer moramo piti antibiotik do petkauser posted image  

radoznalice vratila se dr Gordana sa godisnjeg ,pa ugrabi ove sedmice da joj odes dok je na strani zdrave djeceuser posted image  nama je tolika guzva bila cekali smo vise od 2 satauser posted image  sreca Alen nam spavao svo vrijeme.rekla mi da moramo uraditi UZ kukova do navrsenog drugog mjeseca jer je roden na carski pa ona misli da je daleko novembar..user posted image jooj preumorna sam ..sad su pospali a ja tek da sjednem kako trebauser posted image

Marina cestitamo male zubiceuser posted image  

mama2009 kako je djevojcica,jooj nasi dr..samo nemoj reci da je bio dr sandzaklijauser posted image user posted image user posted image  
zelimo sve najbolje malednoj drugarici i da se mama ne sikirauser posted image

lilix gdje ste vi nama danima?? ma nek ste uzivali..a mozda ti je princeza promjenila sredinu pa se zbog toga budila cesce..user posted image  

samedi hvala za slikice vidjela sam mamu i princezu slatkicu-masallah preslatka jeuser posted image user posted image puuuno nam je ljubi

miny gdje si ti i tvoj sincek .. uh kako se samo mazi na onoj slici dusa malesnauser posted image

bebacha kako je Ajlica i Alen??

aida. odspaval imalouser posted image user posted image user posted image  uh kad se samo sjetim svojih neprespavanih dana i noci -mjeseci.....eh jos user posted image user posted image user posted image  i sta bi poljubil te svekiuser posted image user posted image  e jesi me nasmijalauser posted image user posted image user posted image  

maminabebo slusal Jaman?? dusa lijepauser posted image

nastavak veceras ...zove duznost dojenjauser posted image user posted image
poljubac svim malim druagrima a mamama veelika user posted image  

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

Neposredna veza do poruke: 962
23.8.2010 17:18:05   
lejlašh
Radoznalice - čestitam prvi mali rođendan tvom dječaku, a i svom naravno user posted image , sve vas pozivam na kolače, nešto mi mrsko praviti tortu user posted image
Danas nam bila patronažna i moja poguzija, masAllah je dobio 1500g i narastao 5 cm za prvi mjesec user posted image
Neka samo prođe taj prvi mjesec da bebče malo odskoči, opet je lakše kad malo narastu.
Pusa maloj raji

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

Neposredna veza do poruke: 963
23.8.2010 17:20:12   
kanita25
lejlašh cestitamo mali rođendanuser posted image  a isto smo se udebeliliuser posted image user posted image user posted image user posted image

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 964
23.8.2010 17:43:52   
aida.
Ja ne mogu da gledam na oci... Ne mogu da se pokrenem... Sad sam ga spustila u krevetac, kenjka, kmeci da uzmem sebi 5 minuta da se smirim i saberem... Bar da se javim ovdje... Poludjet cu... Nisam navikla na njega ovakvog, samo kmeccciiii user posted image user posted image

Mirkice do sad je bio i to pravi veseljak a evo u zadnja dva dana user posted image

bebacha gdje ste to bili? Bas mi je drago da si bar malo "dahnula" trebalo ti je to...

mama2009 kako dr.znaju iznervirati ne zna niko... srecom pa nije opasno... Mogu samo zamislit kako si se bila uplasila... ne daj se... nadam se da ce nam princeza ubro ozdraviti...

lilix, Dzenana_G sta je ovo sva dobra djeca ovih zadnjih noci se bude user posted image user posted image

MaminaBeba user posted image za naprednu bebaru user posted image

andjela I dobro nam dosla user posted image

Kanita25 user posted image user posted image jasta neg me poljubi... ima to ona obicaj user posted image user posted image za naprednog nam druga user posted image medic mali... i ja se vazda uplasim da ima previse user posted image samo ti zezaj, nemam kad sjest a kamoli odspavat user posted image user posted image

idacha, samedi, melly__user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 965
23.8.2010 19:16:59   
ivanak
Dobar dan, kako ste mi danas drage mamae i bebe?
Ja i mala Paula bili danas na pregledu kod pedijatrice i pohvalila nas je da lijepo napredujemo.
Dobila je skoro 1500 g od kad smo izašli iz bolnice. Dugi smo 55 cm.
Kaže da je mala živahna i žilava.
Eto tako nam kažu...

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 966
23.8.2010 21:24:04   
Anoniman
dobro vece draga generacijo...

mama2009 zao nam je drugarice sto se tako prehladila, nadamo se da ce brzo ozdraviti sto joj od user posted image zelimo... saljemo joj veeeeeeeliki user posted image

idacha, cestitamo na novom poslu i skorom preseljenju u SA, a nadam se da cemo imati i prilike da se upoznamo ono pravo... user posted image

veliki pozdrav za sve forumasice, a poseban za nasu raju: Meri, mama2009, lady26, schecherlemica, Nunny, salmy, anidla, alman, de_de, amela2208 (koje nam najvise fale), lila25, lilix, samedi... ma sve sve sve... bas sam vas pozeljela...

mi smo malo van zbivanja, puno hodamo, a i Sabina nam se malo nahladila, evo cijeli dan povraca, kazu neki virus zasao... a Nanetu raste 4-ti zubic pa je malo i on nervozan... uglavnom sve ostalo je superiska... uzivamo, rastemo, smijemo se, valjamo se... ma super...

(odgovor članu ivanak)
  Neposredna veza do poruke: 967
23.8.2010 23:44:41   
idacha
dobro veceeeeee.. evo, ja se opet pravim vrijedna pred ponocuser posted image user posted image user posted image sta cu, ne da mi se predvece...
evo, citam malko sta ste pisale.. pa, sta je to sa bebicama? niejdna skoro ne spava..
aida., mila, mogu misliti kako ti je.. ja, kada nisam naspavana, kriv mi je svako ziv, grizem oko sebe.. sta nam se desi sa drugom, koji je bio mirnica prava..draga moja, iskreno se nadam da je sve to samo faza koja ce uskoro proci... veliki poljubac za vas dvoje.. pa, imas li nekoga da ti ga malko pricuva, da napunis baterije?
mama2009., evo citam tvoj post i ne mogu da vjerujem... gdje ce im dusa.. toliko o strucnosti nasih dragih doktora... nemam komentara, zaista, sem da se nadam da ce mala princezica Deniz biti dobro... hvala Bogu pa su ti poslije potvrdili da nije nista opasno.. a, fakat ima gadan virus, kazu hara.. ne daj nam se mila, i izljubi nam ljepoticu...
lilix, ne mogu da vjerujem za te krpelje.. kako su grozni.. ja redovno pregledavam Imrana, sto prije iskreno nisam, jer nisam ni mislila da se tako nesto moze desiti.. ali, nakon kanitinog posta, redovno ga kontrolisem..
melly, gdje si mi tonight? :)
andjela, dobrodoslica i od nas :) eto jos jedne tuzlanke :)
samedi, ljubicica prava cura, neka cupa sve redom user posted image user posted image user posted image
kanita, draga, velika pusa i za vas..mashallah, Alen pravo napredanuser posted image user posted image user posted image
lejla, Arman mashallah, momcinauser posted image user posted image ljubni nam ga.. btw, krasno ima, bas mi se dopada :)
ivanak, pusaaaaaaaaaaaaa velika za Paulu i tebe
dženana, i Nejlica haman nervozna.. nadam se da ce uskoro biti bolje.. ljubni nam je
odoh zacas sklepat sta mm za sehur... pa se vracam da virnem :)

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 968
24.8.2010 1:06:32   
melly__
Evo meneuser posted image user posted image user posted image tek sam sad najurila mm od komp.nesto radio a ja gnjavila Mirzuuser posted image nece da se probudi nema sanse..spavalica je velikauser posted image
Kako ste mi vas dvoje,slusa li drugar???pussa...

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 969
24.8.2010 1:13:19   
idacha
evooooooooooo njeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
hehehehe, znaci, borba oko kompa... :) drugar uveliko spava, a, slusa, dobar je :)
evo i mm se povampirio.. izviri iz spavace, prepade me user posted image user posted image
ja pravila sehur, prala sudje, i sada cu vala da zapalim jednu na miru, pa kupatilo, pa spavanjac..
ujutro mi dolazi zena da mi pomogne oko generalke... ima da budem ko zombiuser posted image user posted image
sta ti radis? sto nam gnjavis druga, ubicemo teuser posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 970
24.8.2010 1:21:39   
melly__
Ma nema,ova je nasa genercija pravo za pohvaliti user posted image
Mi setali po gradu,Mirza cijelo vrijeme razgledao kao velikiuser posted image i tek kad smo krenuli kuci zaspao...evo sad jeo i nema budjenja do 5 satiuser posted image a i onda ne place,vec stenje dok se ja ne probudimuser posted image mrsko mu plakatiuser posted image
Koliko cesto Imran jede,kako vi navece sa njim???jel i ti ne mozes navece spavati,ja se povampirim pravouser posted image

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 971
24.8.2010 1:27:10   
idacha
ma, mi smo, kucam milion puta u drvo, pravo super sa Imijem (tako mu tepamuser posted image ).. jeo oko 19h, okupali ga oko 20-20,30, zaspao odmah poslije i nema budjenja do 7-8... kad ustane, jede, opet odspava 2-3 sata... poslije toga jede na svaka 3 sata, malko pajkica, popodne oept sastavi 2-3 sata u komadu i kao sto rekoh, oko 20-21 spavanjac..
a, jede 5-6 puta dnevno...
ma, da se ne urekne, ko lutkica mi je... danas mi tetka moja kze ''e, kakva si ti bila kao beba, nisi zasluzila takvo dijete''user posted image user posted image user posted image
kako Mirza? Inace, imam brata, 2 god stariji i zove se Mirza :)

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 972
24.8.2010 1:35:19   
idacha
a, sto se tice (ne)spavanja navece.. sve zavisi.. ako sa Imijem ne idem ujutro u setnju, onda sa njim odspavam polijepouser posted image i anvece mi se ne spava.. ukoliko odemo u setnju, slomim se vec oko 22-23..
ma, i ja sam ti spavalica... user posted image user posted image

eh, sve zavrsila, pa mi je vrijeme polako da idem i ja...
jubimo Mirzicu i tebe puno

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 973
24.8.2010 1:38:05   
Anoniman
Vece dame, zar ne spavate, evo ja sjedim maleni je zaspao ali jedva...Ima povisenu temperaturicu, znoji se izgleda cemu jos jedan zubic vidim nateklo mu dobro, dusa moja jedva je dojio veceras, uzme siku u ustako da je pogana hahaha...Pa cu mu sutra kupiti onu vodicu za usta, da mu malo olaksam....Slabo spavao danas, evo i sad malo odspava pa se probudi....user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 974
24.8.2010 1:38:48   
melly__
Hajde draga..laku noc...ja idem da virim sta se desavauser posted image cekam da se Sara porodi,bas nas je zabrinula...kao da mi je rod...ova RR je cudouser posted image pussa za druga i tebe od nasuser posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *