|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
24.8.2010 23:59:18   
tajcika
ama nisam mislila ici na more iskreno al ova moja evo posti cijelo vrijeme a stalno cvrci kako kad krene u skolu svi ce pricati o moru a ona nije isla,a ispala mi sad i jedna dobra ponuda u Dubrovniku 7 polupansiona za nekih 150 eurica al moram jos to razabrati
vi idete u Tucepe cini mi se jel ides u neki hotel ili privatno

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1001
25.8.2010 0:02:21   
lilix
privatno, apartman uzimamo, Dženana je bila u Drveniku, kaže da je super za male bebe, a ja nisam nikad bila pa razmatramo sad i tu opciju
ma samo nek ima hlada zbog djece, i meni mora, ja ti ne bih izlazila iz vode user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 1002
25.8.2010 0:17:11   
tajcika
nemam ti nekog savjeta ja sam citav zivot do prosle godine bila u Orebicu (imali kucu),proslo ljeto sam bila u Podgori i tamo mi je bilo super,moze se naci i hlad za malu djecu,zimi sam isla u januaru u Dubrovnik tako da ne znam kako je ljeti

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1003
25.8.2010 2:08:59   
melly__
Evo mene user posted image user posted image da ne pomislite da sam se popravila user posted image
I dalje sam nocna ptica,samo sam bila do kasno kod svekiuser posted image pa samo da se prijavimuser posted image
Da vas pitam...nas za Bajram narucili za vakcinu,mozemo li mi to odgoditi kako ????pussa za sve i user posted image
Aida...kako si ti..jesi i ti dezurna veceras,kako je Erol???pozz...

17.06.

(odgovor članu tajcika)
Neposredna veza do poruke: 1004
25.8.2010 7:42:12   
Zoe
Jutro i od nasuser posted image
Vidim, svasta smo nesto propustili, cestitamo malene rockaseuser posted image user posted image user posted image , izlazke zubicauser posted image user posted image user posted image , prevrtanja s lijeva na desno i obratnouser posted image  i probusene uskiceuser posted image user posted image
Ko nam putuje na zasluzene odmore - uzivajteuser posted image , i naravno sretno preseljenje u Sa idachiuser posted image
Mi smo bili malo kod nane i djede, F. se  malo razbolila, grlo crveno, slini, user posted image user posted image pije nam sirup Amoksicilin, malo Bisolex kapi za iskasljavanje, kapi od sljeza, primili smo i jednu inhalaciju, ama kad poredam na stol sve preparate - hoce mi nesto biti, a ona se meni srce moje smjeska, a jedva kroz zacepljeni nosicuser posted image , eh stavili smo i i onaj luk kraj krevetica da brze to procepi..
Sada spava, pa odoh sta da uradim dok nije ustala, poljubac za sve od nasuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1005
25.8.2010 8:20:07   
bebacha
evo jedno brzinsko javljanje.Alen se vec duze vrijeme druzi sa svojim medama,to je onaj vrtuljak iznad krevetica,ocaran je sa njima.
mi sutra trebamo na vakcinu al neznam hocel je dobit,malo kasljuca i nosic je malko zacepljen.danas nam je puna 2 mjesca.trebam zvat Tuzlu za skrinin usiju.
Zoe.koliko se ceka,jestel vi radili.
idem,duznost zoveuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1006
25.8.2010 8:23:20   
rose 87
dobro jutro aktivne mamiceuser posted image ma neznam kada ovoliko napiset_e nemogu sve ni procitati,znam da smo mnogo toga propustili pa evo cestitke za sve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zoe nadam se da ce djevojcica brzo ozdraviti
scherlemice pa gdje si ti,drug pravo napreduje i prica masalah
pcelice moj E. isto pravi belaje i pun je energije,bas imam osjecaj da ce mi ispasti kad ga nosim,prevrce cvijece,otvara latice i baca sve,vuce stolicu kuhinjsku,zavlaci se ispod stola ma nemogu ga ostaviti ni na sekundu samog pa hajduser posted image user posted image
bambi ljubi nam djecicu
meri imali tebe kako Majda slusa
mala pripremate li se za rodjendan drugu sad ce to
mi smo jos uvijek na baba,mama,masemo na papa,pruza rukicu na daj,kuca na vrata,arrrr nam je uvijek kada vidimo auto ali sve to kad se njemu da a kad nece ma nema sanse da ga nagovoris,puzemo uveliko,drzimo se uz namjestaj ali ne hoda sam samo kada ga ja drzim za rukice
veliki pozdrav zenicama i ljubimo male slatke user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1007
25.8.2010 8:29:05   
Zoe
bebacha, za skrining se moras naruciti, Alen treba da ima svoju zdravstvenu knjizicu -ovjerenu i nalaz od specijaliste ORL.., ovdje vakcinu ne daju ako je user posted image  prehladjena
rose,hvala, nadam se i ja da ce prehlada brzo proci, ee i ja jedva cekam da uzivam u tim malim "vragolijama", svaki dan mi je sve medenijauser posted image , mogu misliti koliko je tvoje user posted image  kad ga gledasuser posted image

Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1008
25.8.2010 8:34:55   
bebacha
ma i kod nas je isto za vakcine al eto opet cu ga odvest nek ga pregleda.a danas cu nazvat da ga narucim za skining usiju.jel Farah to radila

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1009
25.8.2010 8:38:02   
Meri29
Jutro, evo i nas. Majka i djed nam bili pa nismo imali vremena ni za sta, stalno smo hodali user posted image Sto ne znaci da nam niste falili user posted image

Majda po starom, hoda u hodi vec uveliko, nemamo zubica, majka je naucila na ruke pa sad cu muku da mucim dok je ne vratim na staro i eto takouser posted image

Nadam se da su nam svi drugovi i drugarice bili dobri i da su slusali svoje mamiceuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1010
25.8.2010 8:39:30   
Meri29
Bebacha mi smo radili scrining, nista strasno, najavis se i onda kada dodes beba mora biti mirna dok joj to rade, najbolje je da je uspavas ili da doji, ako dojis. Ja sam Majdu zabavila dojenjem i bilo zacas gotovo user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1011
25.8.2010 8:41:16   
bebacha
e super,bas me to brinula.s obzirom da dojimo onda nece bit problem

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1012
25.8.2010 8:44:44   
rose 87
IZVORNA PORUKA: Zoe

bebacha, za skrining se moras naruciti, Alen treba da ima svoju zdravstvenu knjizicu -ovjerenu i nalaz od specijaliste ORL.., ovdje vakcinu ne daju ako je user posted image  prehladjena
rose,hvala, nadam se i ja da ce prehlada brzo proci, ee i ja jedva cekam da uzivam u tim malim "vragolijama", svaki dan mi je sve medenijauser posted image , mogu misliti koliko je tvoje user posted image  kad ga gledasuser posted image

naravno vidjet ces aBd uzivas u svemu novome sto postigne,samo poslije imas posla dok to sve pocistisuser posted image user posted image user posted image ali sve ce to brzo proci i tvoja user posted image ce brzo narasti vidjet ces,evo nama je sutra 8 punih mjeseci a neznam kako su nam prosli

< Poruku je uredio rose 87 -- 25.8.2010 8:45:24 >

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1013
25.8.2010 8:48:36   
Meri29
Jao lude mame, pa ja skroz zaboravila da smo mi danas jos malo veca djevojcica, imamo 9 mjeseci user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1014
25.8.2010 8:54:35   
Zoe
Meri, cestitamo i Majdici mali rokasuser posted image user posted image , joj dobro mi ovo za ruke, svi mi tule kako sam naucila Farah na ruke, a ko god dodje, uzme je u ruke, nosaju je i ne ispustaju dok ne krenu kuci i onda ispade ja je naucilauser posted image user posted image
Bebacha, radili smo skrining i sve je oki doki, ja svoju podojila u hodniku dok nismo usli ( ionako joj bio vakat papatiuser posted image ) a unutra je zabavila zveckomuser posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 25.8.2010 8:55:16 >

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1015
25.8.2010 9:13:37   
lilix
Zoe miša mu, pa što nam je to drugarica bolesna user posted image , držimo vam fige da nam brzo ozdravi user posted image
Meri sretan vam mali rođendanko, je li Majda prežalila more?
rose 87 je l de da vrijeme leti, i mi skoro napunili 4 mjeseca, juče mm nekom govori da joj je 5-ti mjesec, a ja kontam šta mu je kakav peti ??-- proleti vrijeme sad sad

a što vi u Tuzli radite taj skrining ušiju ? je li to redovna kontrola ili se radi po potrebi, pošto nisam čula još nekoga da je u Sa to radio ? i inače mi se čini da kod vas doktori puno detaljnije pristupaju kontrolama nego ovdje, ovdje je sve ko na traci, samo daj što prije da završe user posted image

bebacha i Beri voli s tim medama, doduše kod nje su ribice user posted image , iznad krevetića da se zabavlja, prvo ih samo gleda i smije im se, pa onda pođe kao da nešto s njima razgovara i ruži ih, pa se opet smije, ja pokušala jednom da je snimim, al ona odmah pođe da gleda u aparat i mene pa to onda i nije to što sam htjela
melly e ja se sinoć spremila za kafenisanje a ni tebe ni idache user posted image , baš ste neke, (a i ja izdržala jedva do ponoći user posted image user posted image )
MarinaDK vidim da ste počeli sa dohranom, kako bebi prihvaća, hoće li da jede, jesi li i ti do sada samo dojila, čini mi se da jesi?

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1016
25.8.2010 9:26:18   
Meri29
Lilix scrining je valjda obavezan kada beba napuni 2 mjeseca, isto kao i pregled kukova. Uz otpusnu listu iz bolnice mi smo dobili kada treba da se naruci za scrining, a kada za kukove. Neke majke to urade, neke ne, zato i nije tako poznato to. Nama u DZ nisu za to ni govorili, ja odmah oboje rijesila u bolnici, nisu nam htjeli ni u karton upisati nalaz

Majda je jedva prezalila more, naucila se na sirinu, na kucu, svaki dan na plazu pa je muka ziva bila sa njom, ali bila majka tu pa smo nekako pregurale. Sto Zoi kaze nosala je ona stalno, njoj bilo lijepo, a poslije meni mama govori puno ti je na rukama, nece sama da se igra user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1017
25.8.2010 11:59:51   
š t a
ćao cure moje, ja ovih dana samo pretražujem o auto sjedalicama. Dobili smo Nanija na poklon univerzalnu od 0 do 18 kg ako je neka ima nek mi kaže kako smje malu bebu stavit u ovo čudo,kad sjedi a  nema ni 2 mjeseca.

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1018
25.8.2010 12:32:21   
Anoniman
meri29 cestitam curici mali rodjendanuser posted image user posted image sta beba ne sjedi nego je u pložaju u kojem je bila i u trbuhu, smijes ga držat  2 sata i onda pravit pau zu,a sic ti je obave zan jer je to jedini siguran nacin prijevo za bebe u autuuser posted image

(odgovor članu š t a)
  Neposredna veza do poruke: 1019
25.8.2010 12:44:01   
Anoniman
ja ima brevijevu od 0-18 i na ovoj stranici je lijepo poka zano kako se montira i kako igleda beba u toj sjedalici pa ako ce ti pomoci evo straniceuser posted image
http://www.djeca.org/zajednica/videos/47-Seggiolino+Auto+Brevi%3A+GRAND+PRIX+Silverline+018+Kg?groupid=1

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1020
25.8.2010 13:32:48   
Meri29
Joj mame drage skoro pa katastrofa bi user posted image user posted image Ja pravila dorucak u kuhinji,Majda ostala u hodi i pazi je moj brat, on na kompjuteru igrao onaj prokleti Travian, zadubio se u one koordinate, meni kao da nesto rece da malo pogledam Majdu kad ona samo sto nije prst u uticnicu gurnula. Uhhhh jesam se prepala, a i ona jadnica kad je vidjela da sam se ja uplasila i ona pocela plakati. Sve sam uticnice polijepila, imali smo one zastite na njima, ali se lako skidaju i eto zamalo uzas da bude. E jesam se isprepadala.

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1021
25.8.2010 14:23:46   
Anoniman
pozdrav mama
Cestitamo,nasoj drugarici Majdi 9mjes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubi je anel punoouser posted image posto zna slati puse majdi salje najvecu.
Bambi,mila vidim kod naneta puna glava zubica masalah user posted image cestitamo i ljubi nam ga .
Rose pozz i za vas....
Kao i za ostale moje mile zeniceuser posted image

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 1022
25.8.2010 15:16:47   
lilix
Meri ja sam u dm-u uzela te zaštitne plastikice, tanke su skroz i ubace se unutra u utičnicu, i uopšte se ne vide i ne vade se; ja sam to ubacila kad je Benjo počeo tako s tim ispitivanjem svega i svačega, do sada nam je samo jedna ispala, kada Berina aBd krene s tim "aktivnostima"  moraću i nju da zaštitim ponovo

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1023
25.8.2010 15:27:58   
Niina
IZVORNA PORUKA: Meri29

Lilix scrining je valjda obavezan kada beba napuni 2 mjeseca, isto kao i pregled kukova. Uz otpusnu listu iz bolnice mi smo dobili kada treba da se naruci za scrining, a kada za kukove. Neke majke to urade, neke ne, zato i nije tako poznato to. Nama u DZ nisu za to ni govorili, ja odmah oboje rijesila u bolnici, nisu nam htjeli ni u karton upisati nalaz

Majda je jedva prezalila more, naucila se na sirinu, na kucu, svaki dan na plazu pa je muka ziva bila sa njom, ali bila majka tu pa smo nekako pregurale. Sto Zoi kaze nosala je ona stalno, njoj bilo lijepo, a poslije meni mama govori puno ti je na rukama, nece sama da se igra user posted image user posted image

kakav scrining???

Ovo mi prvo upade u oci pa reko da to prrvo priupitam a onda da vas sve pozdravim da cestitam taj mali rodjendancic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a joj mogu misliti kako si se prepala Meri...uh i mi cemo morati da kupimo te zastite za uticnice, i ja sam cula da su super ti iz dm-a.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1024
25.8.2010 15:29:28   
salmy
Pozdravljamo sve mame i njihove bebice!!user posted image user posted image user posted image user posted image mi rastemo RUSIMO...vristimo! i danas nam je punih 10 mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A nemamo ni jednoj jedinog zubicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a tako ga pate uzas! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *