idacha
|
caos, drage moje... evo, nocna ptica da malo sleti :) aida., mila, nadam se da nije nista... iskreno, ne znam, nisam do sada hB kuburila sa tim, ali vjerovatno je od mrkvice... mozda ima i malo proliva i od nahlade i od zubica... kad bi bar bio neko od iskusnijih mama da te posavjetuje... prati sljedecu stolicu, pa ako se ne daj Boze ponovi i bude ti sumljivo, ti fino doktoru... mada, ne vjerujem da je nesto ozbiljno, moralo bi se manifestovati i na druge nacin... velika pusica za vas dvoje zoe, bas mi je zao zbog bebarice... iskreno se nadam da ce se brzo oporaviti... ljubni nam je puno Mery, sretan rodjos drugarici,,, sto se mora tice, potpuno je razumijem :) i ja se od mora tesko ''oporavljam''.. nikada mi nije dosta sto se tice Tuzle i skrininga usiju, potpuno je bez veze... To da se radi skrining do 3. mjeseca je skoro uvedeno, bas sam pitala pedijatricu kda smo bili posljednji put.. nama su uradili skrining u bolnici, po rodjenju, hB, uspjelo je... nekim bebama nisu uspjeli uraditi, jer su bile nemirne.. zato je na otpusnom pismu pisalo da se treba uraditi naknadno.. i pored toga ''naknadno'', uveli su da se OPET radi do 3. mj.. ja cula za to i bas, kazem, pitala pedijatricu... ona mi je odgovorila da je to po ''najnovijem'' uvedeno, ali da zaista nije potrebno ako je skrining prije uradjen i nalaz uredan.. ona mi je ipak dala uputnicu, kaze to je njena duznost, ali mi je takodje rekla da se ne zamaram i ne mucim džaba dijete kad je to citava procedura sa najavama.. sam pregled je vrlo brzo zavrsen, ali je zato procedura citava dok se stigne do toga.. tako da ja Imrana nisam vodila opet... ima li mi koga iz jata? lilix, vidim i ti se povampirila melly, bona, pa u 2 ujutro ti zujis po rr... hehehehehe, ja sam vec tada bila uveliko u zemlji snova.. evo i sada cekam da masina zavrsi, da prostrem ves, pa u krpice lagano...