idacha
|
caos, drage moje... evo, citam sta ste pisale i moram odati priznanje svim mamama sa dvoje i vise djece.. svaka vam cast, zaista, ja ne znam kako bih, jos imam hvala Bogu mirnicu pravu.. mada, danas je i Imran, ko nikad, prekmecao citav dan, spavao sveukupno pola sata.. ne znam sta mu je, pretpostavljam da ce neki novi zubic niknuti, pa otuda ovolika nervoza... bas kenjka, citav dan.. a, i slabije je jeo, odnosno, inace jede na max svaka 3 sata, a danas je na svaka 4, pa i 4 i po.. vidjecemo kakav ce sutra biti, u 22 se komirao i zaspao.. a, scene kod nas danas, boze dragi.. mm i ja pozvali sveki na iftar. takodje se dogovorimo da za sutra navece zovemo ove jedne prijatelje, i ja fino elefon i tako pozovem prijateljicu i njenog muza za sutra uvece.. mm i sveki za iftar napravim teletinu sa pireom, taman za njih dvoje-.. imala i 3 zvrka bureka i kaze mm da mu ostavim to za sehur.. uh, ontam, super.. dodje sveki oko 7 i 20, kad pola 8 neko zvoni.. kontam ko je, otvorim, kad TI prijatelji sto smo ih zvali za sutra navece.. dosli ljudi na iftar.. mm i ja se pogubili ko dva kretena trcimo iz sobe u sobu.. kontam sta jos da spremim, svjesna da je doslo do nesporazuma.. nemam nista odledjeno, a i da imam iftar je u 20 do 8, nemam kad ni spremiti.. jao, bruke, Boze dragi.. na brzaka podgrijem i burecice, navadim sira i kajmaka, povadim sve sto sam imala.. uzaaaaaaaaaaas... ne pamtim kad sam se toliko izgubila.. a, bilo mi je skroz neprijatno da bilo sta kazem, jer nisam htjela i njih da dovodim u nezgodnu situaciju.. inace, sa tom prijateljicom i njenom bebom setamo svako jutro, pa cemo i sutra aBd, pa cu joj as reci da je bio nesporazum i da moraju doci na ''popravni''.. toliko mi je bilo neugodno, da vam ne mogu opisati.. aida., kako drug? jel kakicao? mery, mila, mi smo jos samo na sokicu od jabuke.. mislila danas dati mu kasicu, ali cu sacekati jos koji dan.. kontam i ja aBd poceti sa povrcem prvo... samedi, na koju mrezicu mislis? jel onu sto se postavi na kadicu i u nju se stavi bba kad se kupa? ako na to mislis, ja imam, ali nije mrezasta, nego pamucna.. od tankog pamuka.. ako hoces, mogu ti je dati, jer je ja ne koristim.. mog Imrana moramo drzati i mm i ja kad se kupa, jer je haos... toliko je sretan, da budemo okupano svo troje od njegovog lupanja p vodi rukicama i nogicama. bebaha, nadam se da ce nam drugar brzo ozdraviti, drzimo fige... zeze, dobro nam dosla, mila...