|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
23.8.2010 10:35:41   
henna ze
ja mislim da ona sad treba ovo prilagoditi ovoj garnituri sjedećoj..koliko sam ja skontala...hmm..pa vidim da ti je trpezarija liijepo odvojena  i ne znam zašto mora biti sve u istom tonu...ja bih ovdje promijenila samo stol u dnevnoj i tu komodu..ne znam kakvi su zidovi (mislim kod mene je ona gruba masa pa se ne mogu lijepiti tapete) napravila bih neki detalj na njima i ćao...sa manje ulaganja ..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 651
23.8.2010 10:38:00   
veeseelaa
možda
meni je sve po stanu izmiksano tako da vidim kako sve izgleda
Komoda mi je boje trešnje, sto u trpezariji takodje....
jedna soba je u svijetloj nijansi iliti svijetla bukva itd
Mislim sve ima svoje al meni nekako je trešnja user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 652
23.8.2010 10:51:28   
Anoniman
Ma i kod mene. Npr. spavaca mi je(ormar, krevet i n. ormarici) u boji oraha(prekrivaci crveni, stora crveno bijela, detalji crveniuser posted image ),
Djecja soba je boja bukve, namjestaj zut(tacnije bez), stora barbi..Tj. detalji roziuser posted image
Dnevna mi je u bez wenge varijanti(s tim da mi je stol u boji bkve, jer jos nisam nasla adekvatan wenge)

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 653
23.8.2010 11:11:08   
mila81
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

meni boja trešnje djeluje glamuroznije nego bledunjave boje user posted image

Ali je wenge glamuroznija od boje tresnjeuser posted image

Svakom svacije, ali slazem se sa Veselicom, jos mi je ljepsa boja mahagoni, a po mom skromnom misljenju wengw jw dosta teska za uklapanje, ili grijesimuser posted image user posted image user posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 654
23.8.2010 11:12:23   
muby
Dinkice, jesam htjela bordo al nije bila odgovarajuca boja (nijansa) u ponudi. Ova mi je predobra, zaljubila sam se u nju.

Pahuljice, sto se tice kuhinje nije ona u boji tresnje, trenutno je nesto izmedju tresnje i bordo (to je ostalo od prethodnog vlasnika stana) i nju planiramo nekad mijenjati tako da kuhinja nije ogranicenje.

Hena ze, zidovi su sad svi bijeli i za sada ce tako ostati jer sam radila previse eksperimenata sa bojama i konacno opet jedva vratila u bijelu.

Za sada mislim uraditi sljedece: naruciti da dodje ciko za namjestaj i vidjeti koje boje nudi. Ta wenge mi jeste dobra skroz ali vidjecu jos neke kombinacije, tipa sljiva, svijetli htast i sl. kako izgledaju na uzorku i kako se daju kombinovati. I naruciti cemo tu komodu i stol nevezano za trpezariju. Kad to sve dodje vidjet cu kako se slaze sa trpezarijom i ako bude bolo oci obojiti cu trpezariju u neku smedju nijansu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 655
23.8.2010 11:46:31   
milenium

IZVORNA PORUKA: muby

Zene trebam pomoc.
Ranije sam stavljala slike svog dnevnog boravka i sve je bilo kombinacija drvo boja tresnje - bez, i garnitura za sjedenje u toj istoj boji (prljavonarandzasta).
E sad kupili smo novu garnituru za sjedenje u tamnosmedjoj boji i treba da pravimo komodu po mjeri i stol za dnevni boravak.
Trpezarija mi je spojena sa dnevnim boravkom i tu ne bih mijenjala stol i stolice.
Sta sad da radim sa tim silnim bojama?
Kontala da komodu radim u nekoj smedjoj-bez kombinaciji a da drveni dio trpezarije prefarbam u smedju, ali muz nije za ikakvo farbanje.
Upomoc!!!

user posted image
user posted image

Da opet pitam, ima li neko neki savjet koje boje namjestaja da izaberem da mi se uklope sa trpezarijskim stolom i stolicama

ti si muby gora nego ja.kupim cipele crvene boje pa kasnije moram kupovati što ću nositi uz njih,umjesto da sam kupila neke koje već pašu uz ono što imam.tebi je više namještaja u kući boje trešnje pa si trebala prilagođavat tome.šteta da ove fine stolice i stol farbaš(a vidim i slike na zidu u trpezariji su ti u tonu)meni ti je baš fina trpezarija.ja bi radije presvukla tapicirung ugaone garniture,ili zamjenila ako je još pod garancijom.user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 656
23.8.2010 11:58:13   
Anoniman
http://www.emmezeta.hr/namjestaj/dnevni-boravak/stolici/688/spazio-stolic-za-dnevni-boravak/
E meni se svidja ovakav stolic, ali niako da ga nadjem kod nas..user posted image Ako je neko vidio negdje isti ili jakooo slican, pliz, nek' javiuser posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 657
   [Obrisana poruka]
23.8.2010 12:04:25   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 658
23.8.2010 12:15:45   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: buba29

moj dnevni boravak i kuhinja su u jednoj cjelini, elementi kuhinjski su odvojeni šankom
kuhinja + trpezarija+dnevni imaju cc 45-50 m2

i kod mene isto ovako

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 659
23.8.2010 12:18:15   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mila81

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

meni boja trešnje djeluje glamuroznije nego bledunjave boje user posted image

Ali je wenge glamuroznija od boje tresnjeuser posted image

Svakom svacije, ali slazem se sa Veselicom, jos mi je ljepsa boja mahagoni, a po mom skromnom misljenju wengw jw dosta teska za uklapanje, ili grijesimuser posted image user posted image user posted image

a mislim da se na wenge boji vidi svaka praškica, mislim nije ni trešnja daleko al ko malo je zahvalnija
Ma ukusi su različiti, bitno je da cjelina djeluje ok
Ja sam sad za sad zadovoljna al volim i promjene, meni moj namještaj dosadio a ko mi god dodje oduševljen je izgledom svake sobe al džaba ja bi stalno mijenjalauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 660
23.8.2010 12:21:16   
salmy
IZVORNA PORUKA: milenium

Zene trebam pomoc.
Ranije sam stavljala slike svog dnevnog boravka i sve je bilo kombinacija drvo boja tresnje - bez, i garnitura za sjedenje u toj istoj boji (prljavonarandzasta).
E sad kupili smo novu garnituru za sjedenje u tamnosmedjoj boji i treba da pravimo komodu po mjeri i stol za dnevni boravak.
Trpezarija mi je spojena sa dnevnim boravkom i tu ne bih mijenjala stol i stolice.
Sta sad da radim sa tim silnim bojama?
Kontala da komodu radim u nekoj smedjoj-bez kombinaciji a da drveni dio trpezarije prefarbam u smedju, ali muz nije za ikakvo farbanje.
Upomoc!!!

user posted image
user posted image

Da opet pitam, ima li neko neki savjet koje boje namjestaja da izaberem da mi se uklope sa trpezarijskim stolom i stolicama

ti si muby gora nego ja.kupim cipele crvene boje pa kasnije moram kupovati što ću nositi uz njih,umjesto da sam kupila neke koje već pašu uz ono što imam.tebi je više namještaja u kući boje trešnje pa si trebala prilagođavat tome.šteta da ove fine stolice i stol farbaš(a vidim i slike na zidu u trpezariji su ti u tonu)meni ti je baš fina trpezarija.ja bi radije presvukla tapicirung ugaone garniture,ili zamjenila ako je još pod garancijom.user posted image
Ne kontam sto bih mjenjala boje? bas je fora da je sve sareno!!!
Ja bih samo napravila haljine na stolice( uvijek ih mozes skinut),boje stolova ne bih dirala! kad se jednom prefarabaju nije to to.
Promjenis samo boju stoljnaka za dnevni!  i jos koji svjstli jastuk i eto ga!!!!
Hajde Ilhana ukljuci se!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 661
   [Obrisana poruka]
23.8.2010 12:22:17   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 662
23.8.2010 12:23:20   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

Samo da se pohvalimuser posted image user posted image uspjeli smo prodati postojecu garnituruuser posted image user posted image user posted image user posted image i narucili novu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jedva cekam user posted image MM se i nije dopao moj izbor ali je na kraju( kao i obicno) popustiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trenutno smo bez namjestajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bebi fura sa hodalicom bas mu merak!! treba doci ove sedmice noviuser posted image user posted image pa postavim slikice

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 663
23.8.2010 12:46:59   
Niina
Salmy a kakvu ste garnituru narucili....ja evo gledam tvoje slike, garnitura krem boje bi ti prostor tako otvorila, super se slozila sa  trpezarijom ALI ODRZAVANJE???user posted image user posted image user posted image
Kakvu god granituru uzmete, nemoj puno razlicitog drveta mjesati, mozda bi mogla napraviti tu komodu sa tim drvetom koji imas to neko narandzastosmedje, sa krem djelovima i mlijecim staklom.

Kod mene su isto kao i u veselee sastavljeni, kuhinja i trpezarija odvojeni su samo sankom i dnevni.
kuhinja mi je krem bolje, sank gornja ploha od krem drveta, a spolja oblozena tamno smedjim drvetom,
sto u trpezariji od istog tog smedjeg drveta sa krem stolicama.
ugaona tamno smedja, isti stol, a komoda tano smedje drvo u kombinaciji sa pistacija zelenom.

time sam donekle odvojima cjeline kuhinje, zatim trpezarija kao prelazna varijanta i onda dnevni boravak.
postvila bih slike ali ne znam.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 664
23.8.2010 12:58:12   
salmy
IZVORNA PORUKA: Niina

Salmy a kakvu ste garnituru narucili....ja evo gledam tvoje slike, garnitura krem boje bi ti prostor tako otvorila, super se slozila sa  trpezarijom ALI ODRZAVANJE???user posted image user posted image user posted image
Kakvu god granituru uzmete, nemoj puno razlicitog drveta mjesati, mozda bi mogla napraviti tu komodu sa tim drvetom koji imas to neko narandzastosmedje, sa krem djelovima i mlijecim staklom.

Kod mene su isto kao i u veselee sastavljeni, kuhinja i trpezarija odvojeni su samo sankom i dnevni.
kuhinja mi je krem bolje, sank gornja ploha od krem drveta, a spolja oblozena tamno smedjim drvetom,
sto u trpezariji od istog tog smedjeg drveta sa krem stolicama.
ugaona tamno smedja, isti stol, a komoda tano smedje drvo u kombinaciji sa pistacija zelenom.

time sam donekle odvojima cjeline kuhinje, zatim trpezarija kao prelazna varijanta i onda dnevni boravak.
postvila bih slike ali ne znam.

Mi smo imali bez garnituru( godinama ) i vjeruj da je i sad kao nova,frajer kad je dosao da vidi odusevio se kako je izgledala! Inace volim svjetlije tonove lakse odrzavati a ljepse izgleda!
Sad smo narucili isto bez samo u kozi zbog user posted image pa vidjecemo kako ce nas posluziti

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 665
23.8.2010 13:00:11   
veeseelaa
ja bi u dnevnom samo držala kožni namještaj, meni je poslužio svrsi jer je moja malena u prvih 8-9 mjeseci stalno bljuvala odnosno povraćala, ne do BOg da je bio krpeni mogli bi ga baciti
Zato koža user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 666
23.8.2010 15:07:45   
muby
Milenium legenda si, cuj da zamjenim a ja to radila po narudzbi :)
konacno se rijesila one stare garniture i boja koje su mi vise dosadile :)

Salmy, Nina dajte malo slicica

Neposredna veza do poruke: 667
23.8.2010 15:10:26   
Skvo RR

ja bi u dnevnom samo držala kožni namještaj, meni je poslužio svrsi jer je moja malena u prvih 8-9 mjeseci stalno bljuvala odnosno povraćala, ne do BOg da je bio krpeni mogli bi ga baciti
Zato koža user posted image

user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

Neposredna veza do poruke: 668
23.8.2010 16:47:14   
Niina
kozni mamjestaj je ekstra za odrzavanje ali brate hladan to mu je falinka.

a ne znam ja slike postaviti user posted image user posted image user posted image user posted image

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 669
23.8.2010 16:49:22   
teacher75

a ne znam ja slike postaviti user posted image user posted image user posted image user posted image

u nasem stanu je prevruce, mislim da bi se kozni namjestaj zalijepio za nas po ovoj vrucini, znam kako je u autu kad su kozna sjedista...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 670
23.8.2010 23:02:39   
milenium

ima ti tema ''''kako postavit sliku''''user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 23.8.2010 23:03:14 >

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 671
23.8.2010 23:17:41   
veeseelaa

ma gdje hladan? pa valjda griješ! osim toga ja imam lagane prekrivače u boji zavjesa, mislim nisu seljački, elegantni su, nekad ih stavim zimi a ljeti je takodje super kožni namještaj, hladi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 672
23.8.2010 23:24:47   
Visnja RR
ne volim kozni namjestaj u stanu... nema dusu... ljeti se lijepis za njega a zimi hladan.. zato mrzim kozu i u autu... danas sam 100 puta sprzila dupe po onoj vrucini... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 673
23.8.2010 23:26:59   
veeseelaa
neznam, ja sa tim nemam problema zaista
meni je lak za održati, lijepo izgleda itd

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 674
23.8.2010 23:27:58   
Skvo RR
Moj je kozni nema ljepljenja, nema te hladnoce....Vjerovatno zavisi i od vrste boksa od kojeg je garnitura napravljena.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *