Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
a evo kako kod mene izgleda dnevni boravak, ja volim boje prirode, smedja, zelena, bez...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
ja imam kožni namještaj već tri godine i sve je ok! ne pazim ga vala
Jedino ja haman nadrljah Kupili u Livingu Italsofinu garnituru koju mazem onim glupostima kupljenim kod njih. Dvije godine kasnije na trosjedu je naslonjac za glavu sav oguljen i jedino sto mi preostaje je presvlacenje namjestaja E sada prvo smo ovu glupost dobro zaplatili pa sad mi se jos ne daju dodatne pare a drugi veci problem je gdje naci dobrog tapetara da ne upropasti oblik posto je garnitura stvarno san snova za sjedenje
< Poruku je uredio Leva -- 24.8.2010 9:33:34 >
Jedino ja haman nadrljah Kupili u Livingu Italsofinu garnituru koju mazem onim glupostima kupljenim kod njih. Dvije godine kasnije na trosjedu je naslonjac za glavu sav oguljen i jedino sto mi preostaje je presvlacenje namjestaja E sada prvo smo ovu glupost dobro zaplatili pa sad mi se jos ne daju dodatne pare a drugi veci problem je gdje naci dobrog tapetara da ne upropasti oblik posto je garnitura stvarno san snova za sjedenje
a cudno mi je to fakat da se za tako kratko vrijeme tako pohabao taj kozni namjestaj.. ja ga licno nisam neki ljubitelj, ali to mi je bas cudno... ne mogu da vjerujem da vas je neko mogao tako nasamariti i uvaliti vam nesto fush
nisam ni ja ljubitelj koze. lijepo ona izgleda, ali se sjecam u proslom autu je bila koza i sva bih se ljeti zalijepila za sjediste, oznojila u sadasnjem autu nije koza i puno je ugodnije. a i strah bi mi bilo da nam se desi nesto kao kod Leve, ko bi onda to popravio a skupo....
nije isto koža u autu i kožni namještaj, u autu sjediš na jednom mjestu i ne pomjeraš se dok vožnja traje.... a i auta su toplija od stanova, ipak su prozori sa svih strana, još ako auto stoji na suncu a ti u takvog udješ ma svakako ti neće biti dobro
Frenkoza super ti je dnevni. Kombinacija boja za 10, sve tako skladno i ugodno oku.
Stolic je divan i praktican. I nas stari je kupljen u eco company i kvardatnog je oblika. Sad trazimo pravougaoni i da obavezno ima policu ispod. Ovaj fazon sa ladicom mi je odlican. Obzirom da cemo i stol narucivati (da bude od istog materijala kao komoda) mozda i ja ubacim neku ladicu.
nije isto koža u autu i kožni namještaj, u autu sjediš na jednom mjestu i ne pomjeraš se dok vožnja traje.... a i auta su toplija od stanova, ipak su prozori sa svih strana, još ako auto stoji na suncu a ti u takvog udješ ma svakako ti neće biti dobro
draga, ne znas ti kako je u mom stanu, sauna prava, navecer uz upaljenu klimu u dnevnoj sobi bude oko 30 stepeni
frenki a kakve su ti ovo slike? ne mogu da skontam
imam tri levhe... iznad komode desno mi je bismila u obliku tadza, lijevo je isto bismila u obliku goluba... a iznad trosjeda je klasicna bismila... to nam jedan prijatelj radi po narudzbi
super meni je rodjak, inače slikar, poklonio lehvu malenoj al ja nemam gdje da je stavim jer uglavnom mi je cijeli stan u staklu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 24.8.2010 10:02:21 >
frankoza kdo tebe je pravo lijepo i udobno u stanu , ja bas ne volim namjestaj bez duse a kod tebe je bas bas fino i udobno.
Natuzzi, Italsofa imaju garanciju na sve vrste namjestaja. Leva provjeri obavezno na racunu pa ih nazovi, to se nije smjelo desiti.
Leva trk do njih a i ako nemaš račun nema razloga da ti ne izadju u susret, znaju oni svoje garniture
ako se budu izvlacili, zaprijeti im inspekcijom, promijenice plocu!
ma dobro nisu sad oni levati, ako nema račun ne može im ništa zaprijeti ti njima onako, sama sobom
moze im zaprijetiti losom reklamom na internetu. tako je mm jednom zaprijetio i to amerikancima (nesto su ga zafrkavali za neku domenu) da ce ih izofirati po forumima i odmah druga prica