Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
imama ja ovakav slican... nije isti ali je na ovaj fazon - isti materijal i ista boja, malo drugaciji raspored.... sutra ti ga slikam pa ti posaljem sliku.... mi smo ga kupili u jednom salonu, a vidjela sam na ovaj fazon reklamu u jednom drugom, imena cu ti na pp da me ne ruze
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
hhahha e zaista ne mogu uvjek me je nerviralo kad ljeti odem kod poznanika koji imaju neki kao extra kozni namjestaj ... i cim me ugledaju donesu carsaf i stave da sjedim na njemu... onda ne vidim svrhu koze ako sjedim duze od pola sata znojim se i odjeca se lijepi ... ili ona uvjek na svojoj fotelji drzi frotirni prekrivac jer je cesto u sorcevima pa se lijepi... znam samo da koza u moj stan nece a da cemo i sljedece auto kupiti bez koze...
imama ja ovakav slican... nije isti ali je na ovaj fazon - isti materijal i ista boja, malo drugaciji raspored.... sutra ti ga slikam pa ti posaljem sliku.... mi smo ga kupili u jednom salonu, a vidjela sam na ovaj fazon reklamu u jednom drugom, imena cu ti na pp da me ne ruze
evo pahuljice ovakav je i kod mene, a isti bih preporucila i muby uz njenu garnituru.... to je na ovoj prvoj slicici
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
ovaj parket je super.... mi sad treba da pocnemo raditi sebi veeeliku dnevnu sobu na drugoj strani kuce... ozidana je, samo trebamo da je unutra sredimo.... i ja kontam ovako da uradim parket ili laminat, al na ovaj fazon.... super je
u stvari nepotrebno raspravljamo... neko je voli neko ne...
nema tu raspravljanja, ima da voliš kožni namještaj
hahhaha ni ja ga ne volim , kad odem kod sveki kod nje kozni namjestaj ma dupe mi se smrzne hahhahahah
Većina ljudi kupi kožu i onda je to paženje, stavljanje dekica - prekrivača.... Bit je u tome. Ako kupiš kožni namještaj, navikni i nauči da će se uništiti s vremenom, kao i svaki drugi. Samo što popravak mog kauča je manji, nego kožni. Jer ti kožu ne možeš tako lako popraviti. Mi u stanu nismo kupovali kožni namještaj, iako je muž htio. Nego kad budemo imali kuću, onda ćemo kupiti cijeli kožni namještaj, jer je to njegova želja.
Mi smo od mojih trebali da dobijemo na naselje koznu garnituru...ali brate...led ledeni kad zimi sjednes na nju, jajnici da ti otpadnu, ljeti ko da je ljepkom premazana....
Mozda ja ne znam to odrzavati ili sta vec, za mene je kozni namjestaj super, ako ces ga imati nemoj ga prekrivati to mi je nekako skrnavljenje istog.
A mi smo sebi kupili namjestaj od nekog platna, ne znam sigurno kako se zove ali za odrzavanje je ekstra. Moja Nasrin redovno ga bali, fleke ostaju ali ja uzmem samo vlaznu krpu i prebrisem ga...i kao nov. Topao, udoban, lagan za odrzavanje, svim mamama bih ga preporucila.