|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako izgleda u vasem domu?
21.8.2010 22:42:18   
veeseelaa
moj dnevni boravak i kuhinja su u jednoj cjelini, elementi kuhinjski su odvojeni šankom
kuhinja + trpezarija+dnevni imaju cc 45-50 m2

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 626
21.8.2010 22:46:50   
Dida79
I ja sve kontam da postavim slike naseg doma.Ali nikako da sredim ovaj nered i sve mi se cini da necu nikad uspjeti u tome dok ja jedan kutak sredjujem moj Dida je vec u drugom namjesta po svomuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 627
21.8.2010 22:49:24   
veeseelaa
vjerujem ti Didi, moja malena nema puno igrački, jedan paketić a dovoljno da sve zezne, mene nervira nered, ja i mm stalno za njom sklanjamo, u biti ne izgleda strašno, čak se nekad i raja ibreti kako je relativno sve na svojem mjestu.... do duše kod mene je malena u obdaništu do 16,30 pa mi je to olakšavajuća okolnost user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 628
21.8.2010 22:51:16   
Dida79
I meni ko god dodje kaze ma daj ne zezaj sve ti je na mjestu... ako uzmem u obzir da su tri muskarca u kuci a ja sama stanje opet nije lose

Neposredna veza do poruke: 629
21.8.2010 22:53:36   
muby
Tajra hvala na savjetima. Ma ja sam mislila vise kao neki prijedlog koje bih boje mogla koristiti da mi se sve slozi a bez izmjena na trpezariji.
A ona jeste drvena, ono standardno bukovo drvo prelakirano u boju tresnje.
Sto vise razmisljam mislim da jeste najbolja ideja to bojenje, samo onda trebam naci ko mi to moze profesionalno uraditi.

Vesela super ti je stan/kuca. Vidjela sam na drugoj temi kako izvana mocno izgleda. Prava luksuzna vila.
Nas stan nije pretjerano veliki, 58m2, ali dobro je sto se u te kvadrate nekako ugurala i djecija soba (tj. pola sobe).

Neposredna veza do poruke: 630
21.8.2010 22:54:17   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image meni je mm gori sa svojim maicama al i njega sam u šišu utjerala user posted image user posted image user posted image user posted image
tek se uzeli a njemu maice na sve strane, jakni 10 van plakara a ja user posted image user posted image user posted image user posted image rekoh ne skloniš li ovo dok se vratim s kafice sve leti na balkon, ja se vratim a stanje isto, ja sve lijepo izbacim na balkon user posted image user posted image user posted image user posted image a kišica padala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e od tada je dovoljan samo moj jedan "ludjački" pogled i odmah se posla uhvati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mada nekad zakaže al uvijek ima balkon user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 631
21.8.2010 22:57:25   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: muby

Vesela super ti je stan/kuca. Vidjela sam na drugoj temi kako izvana mocno izgleda. Prava luksuzna vila.
Nas stan nije pretjerano veliki, 58m2, ali dobro je sto se u te kvadrate nekako ugurala i djecija soba (tj. pola sobe).

hvala, al zato se ja slomih čisteći, ne bi mi ništa falilo ni u manjoj kvadraturi....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 632
21.8.2010 23:03:33   
maja78 RR
ma ja vesela dobro sam ocjenila moj kompletan stan bez balkona 35 m2 a sa balkonom 37

a gdje ti se izvana vidi stan? (ovo sto muby rece)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 633
21.8.2010 23:08:05   
veeseelaa
na jednoj drugoj temi sam objavila sliku kuće, ev je

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 634
21.8.2010 23:16:10   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

moj dnevni boravak i kuhinja su u jednoj cjelini, elementi kuhinjski su odvojeni šankom

ko nas citav dvosobni stan user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 635
21.8.2010 23:26:48   
maja78 RR
bas je lijepa kuca, skontala sam da ste vi na jednom spratu, i stan ti je lijepo uredjen

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 636
21.8.2010 23:42:18   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

ko nas citav dvosobni stan user posted image

ma mila ja sam odrasla u stanu od 55 m2, nas četvoro i ništa mi ne fali....
do duše lakše je kad dijete ima velik prostor za igru i za protrčati, ja sad kad odem kod mame koja živi u stanu od 55 m2 moja malena se ne snalazi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 637
21.8.2010 23:42:42   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

bas je lijepa kuca, skontala sam da ste vi na jednom spratu, i stan ti je lijepo uredjen

hvala, naša je zadnja etaža, nebu pod oblake user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 638
23.8.2010 9:54:55   
muby
IZVORNA PORUKA: muby

Zene trebam pomoc.
Ranije sam stavljala slike svog dnevnog boravka i sve je bilo kombinacija drvo boja tresnje - bez, i garnitura za sjedenje u toj istoj boji (prljavonarandzasta).
E sad kupili smo novu garnituru za sjedenje u tamnosmedjoj boji i treba da pravimo komodu po mjeri i stol za dnevni boravak.
Trpezarija mi je spojena sa dnevnim boravkom i tu ne bih mijenjala stol i stolice.
Sta sad da radim sa tim silnim bojama?
Kontala da komodu radim u nekoj smedjoj-bez kombinaciji a da drveni dio trpezarije prefarbam u smedju, ali muz nije za ikakvo farbanje.
Upomoc!!!

user posted image
user posted image

Da opet pitam, ima li neko neki savjet koje boje namjestaja da izaberem da mi se uklope sa trpezarijskim stolom i stolicama

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 639
23.8.2010 9:59:39   
Dida79
Kako sam skontala ti hoces ovu garnituru da mjenjes...pa to je bar lako probaj naci namjestaj u boji tresnje ili u nekoj bez kombinaciji user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 640
23.8.2010 10:04:23   
muby
Joj Dida nisi skontala :(

ugaonu garnituru  sam promijenila pa sad moram i sve ostalo
ranije je bila boja tresnje
sad smo uzeli tamnosmedju
pa uskoro trebam naruciti komodu i klub stol
pa to treba uskladiti sa trpezarijom

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 641
23.8.2010 10:08:43   
Dida79
Znaci ova garnitura sto je sad na slici je nova user posted image
Dugo vremena se farbam u plavo pa valjda vise sam postala prirodna plavusa user posted image user posted image
Pa nista onda naruci komodu i sto u istoj boji kao sto ti je trpezarija user posted image

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 642
23.8.2010 10:13:36   
muby
ma iz prilozenog se vidi da ta boja tresnje sad nekako ne pase uz ovu tamnosmedju.
Moja Dida ja vise sizim od razmisljanja.

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 643
23.8.2010 10:16:26   
Dida79
Znam kako ti je ali sta da radis sad mozda da probas sa nekom smedjom nijansom ali tamnijom

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 644
23.8.2010 10:18:42   
Anoniman
Ja bih wenge komodu i stol. Dopunila bih dnevnu s bez detaljima, jastuke eto vec imas bez i super su ti se uklopili...
Trpezarija moze ostati ista...Puno bi ti bilo da je sad farbas...eto bez ce se nalaziti i u dn. i u njoj...

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 645
23.8.2010 10:19:16   
w.pooh
muby a šta misliš da ostaviš ovu boju trpezarije i stola a stolice presvučeš bojom kako što ti je garnitura..pa onda umjesto ovih stolnjaka staviš tamnosmeđe, možda čak i sa nekim bež
detaljima..i još jastuka možeš bež sa tamnosmeđim detaljima..to ti dođe jeftinija varijanta user posted image
Ili naručiš sto u svijetlosmeđoj boji i prefarbaš trpezarijski sto i stolice user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 646
23.8.2010 10:24:10   
Dinkica
Joj mubice jesi me zadeverala user posted image , zar ti nisi htjela bordo ugaonu garnituru ? (ah te žene user posted image ).

ja bih kao i pahuljica komodu wenge-bež i sto isto tako a trpezariju farbala, samo ti nađi nekog majstora, dogovori cijeni, reci mužu: "vidiš nije skup" i polako...

Ako baš hoćete da izbjegnete farbanje, možda da napraviš neke police boje trešnje u dnevnoj, ne znam slaže li se wenge-trešnja user posted image

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 647
23.8.2010 10:27:17   
Anoniman
W. Pooh, kod Muby je i khinja u boji tresnjeuser posted image Onda bi komplet kuhinju morala prefarbati...a to ti onda dodje skuplja pita nego tepsija. 

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 648
23.8.2010 10:27:28   
veeseelaa
meni boja trešnje djeluje glamuroznije nego bledunjave boje user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Dinkica)
Neposredna veza do poruke: 649
23.8.2010 10:34:14   
Anoniman

meni boja trešnje djeluje glamuroznije nego bledunjave boje user posted image

Ali je wenge glamuroznija od boje tresnjeuser posted image

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *