Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sve kontam da postavim slike naseg doma.Ali nikako da sredim ovaj nered i sve mi se cini da necu nikad uspjeti u tome dok ja jedan kutak sredjujem moj Dida je vec u drugom namjesta po svom
vjerujem ti Didi, moja malena nema puno igrački, jedan paketić a dovoljno da sve zezne, mene nervira nered, ja i mm stalno za njom sklanjamo, u biti ne izgleda strašno, čak se nekad i raja ibreti kako je relativno sve na svojem mjestu.... do duše kod mene je malena u obdaništu do 16,30 pa mi je to olakšavajuća okolnost
Tajra hvala na savjetima. Ma ja sam mislila vise kao neki prijedlog koje bih boje mogla koristiti da mi se sve slozi a bez izmjena na trpezariji. A ona jeste drvena, ono standardno bukovo drvo prelakirano u boju tresnje. Sto vise razmisljam mislim da jeste najbolja ideja to bojenje, samo onda trebam naci ko mi to moze profesionalno uraditi.
Vesela super ti je stan/kuca. Vidjela sam na drugoj temi kako izvana mocno izgleda. Prava luksuzna vila. Nas stan nije pretjerano veliki, 58m2, ali dobro je sto se u te kvadrate nekako ugurala i djecija soba (tj. pola sobe).
meni je mm gori sa svojim maicama al i njega sam u šišu utjerala tek se uzeli a njemu maice na sve strane, jakni 10 van plakara a ja rekoh ne skloniš li ovo dok se vratim s kafice sve leti na balkon, ja se vratim a stanje isto, ja sve lijepo izbacim na balkon a kišica padala e od tada je dovoljan samo moj jedan "ludjački" pogled i odmah se posla uhvati mada nekad zakaže al uvijek ima balkon
Vesela super ti je stan/kuca. Vidjela sam na drugoj temi kako izvana mocno izgleda. Prava luksuzna vila. Nas stan nije pretjerano veliki, 58m2, ali dobro je sto se u te kvadrate nekako ugurala i djecija soba (tj. pola sobe).
hvala, al zato se ja slomih čisteći, ne bi mi ništa falilo ni u manjoj kvadraturi....
moj dnevni boravak i kuhinja su u jednoj cjelini, elementi kuhinjski su odvojeni šankom kuhinja + trpezarija+dnevni imaju cc 45-50 m2
ko nas citav dvosobni stan
ma mila ja sam odrasla u stanu od 55 m2, nas četvoro i ništa mi ne fali.... do duše lakše je kad dijete ima velik prostor za igru i za protrčati, ja sad kad odem kod mame koja živi u stanu od 55 m2 moja malena se ne snalazi
Zene trebam pomoc. Ranije sam stavljala slike svog dnevnog boravka i sve je bilo kombinacija drvo boja tresnje - bez, i garnitura za sjedenje u toj istoj boji (prljavonarandzasta). E sad kupili smo novu garnituru za sjedenje u tamnosmedjoj boji i treba da pravimo komodu po mjeri i stol za dnevni boravak. Trpezarija mi je spojena sa dnevnim boravkom i tu ne bih mijenjala stol i stolice. Sta sad da radim sa tim silnim bojama? Kontala da komodu radim u nekoj smedjoj-bez kombinaciji a da drveni dio trpezarije prefarbam u smedju, ali muz nije za ikakvo farbanje. Upomoc!!!
Da opet pitam, ima li neko neki savjet koje boje namjestaja da izaberem da mi se uklope sa trpezarijskim stolom i stolicama
ugaonu garnituru sam promijenila pa sad moram i sve ostalo ranije je bila boja tresnje sad smo uzeli tamnosmedju pa uskoro trebam naruciti komodu i klub stol pa to treba uskladiti sa trpezarijom
Znaci ova garnitura sto je sad na slici je nova Dugo vremena se farbam u plavo pa valjda vise sam postala prirodna plavusa Pa nista onda naruci komodu i sto u istoj boji kao sto ti je trpezarija
Ja bih wenge komodu i stol. Dopunila bih dnevnu s bez detaljima, jastuke eto vec imas bez i super su ti se uklopili... Trpezarija moze ostati ista...Puno bi ti bilo da je sad farbas...eto bez ce se nalaziti i u dn. i u njoj...
muby a šta misliš da ostaviš ovu boju trpezarije i stola a stolice presvučeš bojom kako što ti je garnitura..pa onda umjesto ovih stolnjaka staviš tamnosmeđe, možda čak i sa nekim bež detaljima..i još jastuka možeš bež sa tamnosmeđim detaljima..to ti dođe jeftinija varijanta Ili naručiš sto u svijetlosmeđoj boji i prefarbaš trpezarijski sto i stolice
Joj mubice jesi me zadeverala , zar ti nisi htjela bordo ugaonu garnituru ? (ah te žene ).
ja bih kao i pahuljica komodu wenge-bež i sto isto tako a trpezariju farbala, samo ti nađi nekog majstora, dogovori cijeni, reci mužu: "vidiš nije skup" i polako...
Ako baš hoćete da izbjegnete farbanje, možda da napraviš neke police boje trešnje u dnevnoj, ne znam slaže li se wenge-trešnja