Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
henna super ti je stan,bas si dobro iskoristila prostor,kod nas je stan 55 kvadrata a nemamo toliko tih plakara za odlaganje stvari,mi odjecu (zavisno od zezone) nosimo u Busovacu u porodicnu kucu mm.
Super stan,bravo za tebe.
joj hvala cure...baš vam hvala...ma razmišljala sam da li da postavim..vidjela sam preljepih stanova i kupaonica što su cure postavile..da ti pamet stane...al kod mene je pokrij se koliko je jorgan dug...pa je tako sve skromno...ali puno ljubavi...i nemam zavjese...nit mi mogu stati..ne bi mogla otvarati prozor..nit želim..pošto je prizemlje..želim što više svjetlosti..a i curica ima AD...pa se trudim da ima što manje stvari koje mogu skupljati prašinu...biće to još ljepše.od svake platice po neki detaljčić.. hvala još jednom...
Meni je smiješno što sam kod Henne vidjela svoju peglu, svoj wasserkocher, ibrik na visećoj je isto moj, kao i cjedilo za suđe, a one starinske pegle imam kod tate u Mo .
sad je najljepse.... Kad se samo sjetim kako mi je prije smetala svaka sitnica: ako nije pepeljara ili vazna na sredini stola, ako su slike imalo krive.... a sad sunce moje sve razbaca Cak i magnete po frizideru, a to mi je bila prava opsesija, mislila sam da cu poluditi kad ih Lamije pocne premetati... ali nisam, svi su razbacani bez ikakva reda
Zene trebam pomoc. Ranije sam stavljala slike svog dnevnog boravka i sve je bilo kombinacija drvo boja tresnje - bez, i garnitura za sjedenje u toj istoj boji (prljavonarandzasta). E sad kupili smo novu garnituru za sjedenje u tamnosmedjoj boji i treba da pravimo komodu po mjeri i stol za dnevni boravak. Trpezarija mi je spojena sa dnevnim boravkom i tu ne bih mijenjala stol i stolice. Sta sad da radim sa tim silnim bojama? Kontala da komodu radim u nekoj smedjoj-bez kombinaciji a da drveni dio trpezarije prefarbam u smedju, ali muz nije za ikakvo farbanje. Upomoc!!!
Ako su ti sto i stolice od punog drveta, ne znam zasto ih ne ofarbati.. To ih nista nece ostetiti... Ako nisu, onda...
Padaju mi na pamet samo dva rjesenja, bez farbanja: 1. sakriti sto velikim stoljnjakom, a na stolicama ovo drvo preljepiti onom samoljepljivom tepetom (To je jeftina, manje lijepa varijanta...) 2. sve, i sto i stolice, obloziti istim "materijalom" (nazalost, ne znam kako se to zove, ali sav namjestaj od iverice je njime oblozen, postoji u razlicitim bojama, mislim da se lijepi tako sto se zagrijava...)...to se trebas raspitati kod ovih "modernih" stolara ili u radnjama tipa primus balkan ili obi...
"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer