Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
evo samo da se pohvalim novim namjestajem ova slika je od ranije kad je bilo sve u fazi namjestanja kad slikam komplet postavit cu da se vidi
Dobro izgleda jel se izvlaci ugao?mi trebamo mjenjati namjestaj,ali ja bih kozu zbog bebija,se zivo uprlja! a ipak bih gledala da se moze spavati na njoj!
moram ti reci da sam ja prezadovoljna ovim stofom ovaj desni kraci dio se dize i ima ispod sanduk za posteljinu a ovaj lijevi se izvlaci i dobijes jako velik krevet. i meni je trebalo nesto za spavanje kad mi neko dodje pa sam se odlucila za ovaj a zbog bebija sam i kombinovala ovo sa crnom bojom..
uh sa tepihom se mucim bas stalno klofanje i sve ostalo ..sad je nov pa je dobar a kasnije cemo vidjeti i mjenjati
gadan je ja skoro svaki dan moram uzeti masnu krpu i preletjeti parket u boravku da pokupim vucetine od tepiha tacno za poludjet kad je nov onda je super a jesil pocela hodat po njemu imas dlaka i na carapama i onda se to raznosi dalje,al da lijepo izgleda izgleda to je jedino pozitivno
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
postavila bih ja hannice da znam metat ove photo..al ne znam..ma kod mene je sve jednostavno..da ne može bit jednostavnije..pa hajd ako skontam možda i postavim
Henna Ze, I kod nas je 40 m2 s balkonom ali ni približno ne izgleda kao tvoj stančić...Hajd mi reci kako uspijevaš, mislim najgore je sa stvarima voljela bih imati još jednu sobu samo da mogu nabacati stvari i da ih ne moram spremati uvijek kada neko dolazi....
ova velika soba je 5x 3,60..do prozora vidiš onu kocku..to je moj i očev projekat...to mi dodje kao ostava za zmsku odjeću, deke..kofere...odjeća u koferima naravno..šta sve tu može stati..sad imamo i ćilim..imamo i igračke..napravili smo police iznad ovog ležaja u kuhinji ( kuhinja je 3,6x3)..i ovo za tv u kuhinji je naš izum..sa druge strane je plakar koji se otvara u hodniku i unutra je ostava za peškire , posteljine i slično...imamo i lijepo kupatilo..jest da je izašlo iz mode radjeno prije dvije godine...tu nam još nedostaju vrata na tuš kabini al biće ako bog da.. eto moje Bilino polje...skromno, malo...a sretni ljudi žive tu..dva papučara
kod svih sve super složeno jedino ja slikam urnebes...