|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
21.8.2010 17:37:42   
lejlašh
Eh čekaj dok dođe i drugo dijete, e vidjećeš onda obaveza, aBd.
Mene još nešto interesuje pošto mi je prva djevojčica pa nemam baš iskustva sa dječacima - rekle su mi patronažne da mu čunu dižem gore kad stavljam pelenu, a čitala sam u postovima da vi to uglavnom puštate da se samo namjesti ili prema dole. Pa sam sad ??????
Ovako mi se sav zapiša, pogotvo preko noći. Ali pošto ima malu vodenu kilu da jednom testisu kažu da je tako bolje da to ispiški, mada nije ništa opasno. Joj brate dragi, muški i njihove čune.........

< Poruku je uredio lejlašh -- 21.8.2010 17:38:22 >

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 876
21.8.2010 17:40:30   
mala86
ja je podignem,to sam uvijek vidjala kad su drugi presvlacili,a patronazna je rekla kako god hocu user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 877
21.8.2010 17:42:15   
aida.
Kod mene je problem sto nikad nisam u kuci user posted image user posted image user posted image vazda smo u setnji... al dobijem dosta komentara tipo vruce je za bebu, hladno je za bebu, kasno je za bebu... bla, bla... a moja beba nikad bolesna, nikad placljiva, hvala Bogu! i nema gdje nije do sad stigo sa mnom i u druge gradove i duge setnje i sjela i derneke... jos u mene u drustvu pola momci i cure ma to je haos kad dovedem malog negdje na vikendicu user posted image user posted image samo sto biram kad idem s njim to je tamo gdje se ne pusi... nabelajit ce mi ekipa zimi kad ih postrojim bez cigara user posted image user posted image ja mislim da dijete sto se vise stavlja pod stakleno zvono da roditelji prave gore....

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 878
21.8.2010 17:45:30   
aida.
Meni su isto rekli da cuna ide gore user posted image user posted image user posted image i gore je user posted image user posted image a to za pisanje, problem muskih... kod mene je Erol vazda bio mokar navece presvlacila ga i po 2 put dok nisam probaa pampers active baby... samo kroz njih NIKAD nije proslo... nekad uzmem Hafu i kroz njih puno rjedje nego kroz bilo koje ačl pampers mi nikad nije propustio...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 879
21.8.2010 17:51:40   
melly__

IZVORNA PORUKA: aida.

Kod mene je problem sto nikad nisam u kuci user posted image user posted image user posted image vazda smo u setnji... al dobijem dosta komentara tipo vruce je za bebu, hladno je za bebu, kasno je za bebu... bla, bla... a moja beba nikad bolesna, nikad placljiva, hvala Bogu! i nema gdje nije do sad stigo sa mnom i u druge gradove i duge setnje i sjela i derneke... jos u mene u drustvu pola momci i cure ma to je haos kad dovedem malog negdje na vikendicu user posted image user posted image samo sto biram kad idem s njim to je tamo gdje se ne pusi... nabelajit ce mi ekipa zimi kad ih postrojim bez cigara user posted image user posted image ja mislim da dijete sto se vise stavlja pod stakleno zvono da roditelji prave gore....

I i isto user posted image user posted image user posted image nema gdje nas nemauser posted image i hB kako je miran..za pozeljeti..

17.06.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 880
21.8.2010 18:07:39   
Anoniman
Pozdrav maloj raji...
Kanita cestitamo mali rodjos nasem druguuser posted image user posted image abd da ih jos mnogo doceka...Drago mi je da je sve ok ....

Mi smo malo ispali iz kolosijeka...Dolazila nam je patronaznau cetvrtak, vagala i mjerila ga, mashala 7 i pol kg i 72 cm. kaze da je pravi mali djecak, skakuce na nogicama nema mira a mama nabila misice na rukama ko Hulk Hoganuser posted image user posted image ...Kupila sam mu juce hapice od zitarica koje nam je babica preporucila, samo u ovim jednim ima i citavih zrna pa me malo strah da mu to dajem, nema zubica pa se bojim da se neudavi...Ima li koja od vas iskustva sa tim...?
Pocinjemo od 6 mjeseca i sa jos jednom vrstom kapi, zeljezo...To ovdje djeca piju sve dok ne pocnu jesti svaku vrstu mesa...Odobreno nam je da idemo i na bazen, jer sav ekcem koji je imao po tijelu se povukao.. Kupila sam mu i escajg,mala viljuska,kasika i nozic a na drzkama su slike ribica iz crtanog Nemo, posto je moj mali prco ribica u horoskopu, al nekako mi to potesko malo. pa mi juce kupim i plasticne a ja ljaksofon nisam ni skontala svrhu kasika...Na paketicu 2 slike vrha kasike na jednoj slika vrh kasike zut i prekrizeno crvenim iksom ja kontala tad kasika izlizana ili nije ok pa je treba baciti medjutim  u kasiki imaju senzori za toplotu, pa ako pozuti znaci da je hapica prevruca...E reko jesam nacitanauser posted image
Inace sam nikakva ovih dana, 24 avg je 2 godine od smrti mog zeta,a i iscekujemo nalaze iz bolnice..Molim boga svakog dana da je sve ok..Bas sam ni tamo ni vamo samo me moj mali prco razveseli...

Toliko od nas ljubimo sve male bebice...

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 881
21.8.2010 20:59:05   
Leena
Samo da vam posaljemo pusice:) i cestitamo zubice i male rođendane:). I nama je danas mali rođendan, veeeelika cura mamina:). Danas se cijeli dan prevrce stomak/leđa/stomak, blesa, nesto joj zanimljivo, pa se jos naljuti ako ne upali iz prve:D
A sto se izlazaka tice, od kad smo u Bihacu, mi samo prenocimo u kuci hehehehe:), po citav dan u hladu negdje uz rijeku:)
I nista nam ne fali,dijete sretnije i zadovoljnije nego ikada. Tacno me strah kako ce reagovati sutra kada dodjemo kuci, tamo nemamo gdje vani biti po cijeli dan, osim uz najdrazu prljavu Miljacku hehehe
Vec planiram da u septembru odem u Pocitelj, pa zamijenimo Unu Neretvom:). A i more mi je blizu, mozemo na dan otici, ako stignem Esmi pasos izvaditi. Eto, odoh, duznosti zovu.
Ljubimo vas!!!!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 882
21.8.2010 21:05:41   
MaminaBeba
Večer žene mile! user posted image Evo ja bih da se pridružim temi, jer sam postala mama prije 14 dana jednom malenom dječaku. Drago će mi biti dijeliti informacije i iskustva sa ostalim mamama! user posted image

Evo danas ova mama kao pijana kokoš! Beban sinoć slabo spavao, a uzrok je zapušen nosić, a ne znam kako da mu pomognem, duša mamina. Patronažna mi rekla da masiram samo sa uljem nosić, pa da će to samo nestati, ali njemu ne pomaže. user posted image

Inače, ja sam gotovo izludila u kući, još je rano da izlazimo vani, a ja kao na iglama. Vruće, sparno.. Ufff...

Pozdravljam sve mame i bebane! user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 883
21.8.2010 21:17:29   
Mirkica
mamina bebo kako si mi , kako bebara slusala masallah ko med je

nego reci mi je li imas od Sare broj zanima me sta je s nje vec se dva dana ne javlja bas me brine .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 884
21.8.2010 21:21:14   
aida.
maminaBeba dobro nam dosla i na ovu temu user posted image user posted image user posted image

Lena princezi cestitamo mali rodendanuser posted image user posted image

Mi evo skoro dosli kuci isli prijateljici koja je bila na moru, malac se izigro s tajom, opupali ga, sad da ga jos malo nadrzim i spavanac... nesto mi jucer i danas skroz slabo jede, al bas slabooo... do sad mu vrucine nisu smetale u hapi user posted image user posted image user posted image a i kenjkav je...ne puno al i malo je za njega neobicno.... ja sve okrivljujem neniknute zubeuser posted image user posted image

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 885
21.8.2010 21:35:14   
Miau
Drage moje evo da se i mi prebacimo na ovu temu!
Mojoj Zari danas tjedan dana user posted image ! Ne mogu vjerovati, tako je brzo proslo . Mi smo dobro, ona fino papa, spava, malo gleda naokolo i rijetko place, a mamu su mucili hemeroidi, ali sad se i to povuklo hB. Prekjucer sam se nekako nezgodno isla ustati pa sam izgleda jedan sav razderala, ali patronazna kaze da nije strasno. Sad smo u iscekivanju otpadanja pupka...nadam se da necemo dugo cekati!
Pusa svima bebicama i mamama od nas dvije!!! user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 886
21.8.2010 21:42:49   
aida.
Miau cestitamo maloj princezici dolazak na ovaj svijet a tebi zelimo dobrodoslicu i lijepo druzenje sa ostalim vrsnjacima user posted image user posted image user posted image znaci, ljepotica je prava mirnica user posted image nadamo se da ce i ostati tako a i da ce pupak sto brze otpasti... user posted image user posted image

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 887
21.8.2010 21:46:44   
kanita25
dobro veceeeee
hvala svima sto su nam cestitali mali rodendan i mi zelimo svim drugarima da cestitamo i rodendane i nausnice i korake,zubice a rijeci posebno user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro nam dosle miau i MaminaBebauser posted image user posted image user posted image
Mirkice ja ti javim ujutro ako mi se Sara javi sad cu joj poslati porukicuuser posted image user posted image

evo duznost zove dupla

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 888
21.8.2010 22:09:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lejlašh

Eh čekaj dok dođe i drugo dijete, e vidjećeš onda obaveza, aBd.
Mene još nešto interesuje pošto mi je prva djevojčica pa nemam baš iskustva sa dječacima - rekle su mi patronažne da mu čunu dižem gore kad stavljam pelenu, a čitala sam u postovima da vi to uglavnom puštate da se samo namjesti ili prema dole. Pa sam sad ??????
Ovako mi se sav zapiša, pogotvo preko noći. Ali pošto ima malu vodenu kilu da jednom testisu kažu da je tako bolje da to ispiški, mada nije ništa opasno. Joj brate dragi, muški i njihove čune.........

ja koliko se razumijem u cuneuser posted image niko mi nije rako da je dizem gore-dolje vec da pada sama kako ona hoce.
Bas kad sam A.sunetila pitala sam dal sam trebala to raditi samo se nasmijao,i rekao da pustim cunu ,da nediram bila osunecenja ili ne...
Opet ako,je tebi receno drugacije radi ,ti najbolje opet znas...
Al,samo nemoj mu stezat puno pempu,ni bodice da ima zrakauser posted image tj.da ga dole nestisne....
I vjerujem ti,da je sa vise djete vise obaveza i brige ....sigurno nije lako....
Melly,recept djete imat aktivno non stop ,i neredovno  jelouser posted image hvala mila....
Kako drug slusa??
Pozdrav svima i dobro doslica i od nas novim mama i bebamauser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio felix -- 21.8.2010 22:11:02 >

(odgovor članu lejlašh)
  Neposredna veza do poruke: 889
21.8.2010 22:37:35   
Anoniman
Maminabeba dobro nam dosla!!!user posted image user posted image

Vidim komentarisete polozaj cune, meni su rekli da nista ne cackam, ona se sama namjesti....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 890
22.8.2010 0:23:55   
idacha
dobro vece, drugari :) evo, moj komp ludi, haman je prepun virusa, pa sta gos da otvaram, treba mi pola sata, pa brzo izgubim strpljenje..
mi bili na kafici do 22 h :) navece pravo svjeze postane... moj guzi vec oko 21 h zaspao u kolicima, i nije se budio ni kada sam ga presvukla.. kameni spavac :)
e, sada moram ''po sjecanju'' da pisem, jer ce mi opet trebati 2 sata dok prelistam 2 stranice...
najprije, svima hvala na cestitkama za zubice.. mi smo i dalje puni ponosauser posted image user posted image user posted image a, vidjela sam i komentare vezane za rano ispadanje ''rano niklih'' zubica, pa moram da prokomentarisem, i ZAISTA ne zelim da se niko nadje uvrijedjen ovim, ne mogu da se sjetim ni ko je napisao cak jer mi komp otvara sta je njemu volja i prebacuje kako hoce, ali samo zelim reci da su me pojedini komentari podsjetili na komentare o kojima sam vec pisala, dobijeni od mojih prijateljica... Sada kada su nam nikli zubici, uslijedili su upravo komentari tipa ''pa, dobro, cudno.. ali,zato ce ti zubici rano ispasti i dijete ce imati ovakve i onakve zubice''.. zaista mislim da je mozda neumjesno davati komentare ovakvog tipa, bar ja nikada nikome ne bih slicne uputila.. kao sto sam vec rekla, svako bice je bice za sebe, nema pravila...
Leena, mila, danas sam mislila na vas.. cestitamo mali rodjos drugarici !!!!!!!!!!!!!!!!!! jubni nam je bar cetiri puta :)
neko je pitao za siroki povoj.. ja sam Imrana povijala svedskom pelenom neka 2 mj.. njavise zbog toga sto je prestalo grijanje bas kada sam se porodila, i povoj je bio savrsena zastita za stomacic..
sto se tice cune, ja je takodje dizem, tako vidjela da rade i babice i pedijatrice, pa tako i ja.. ia ja koristim actice bay, i ne prolazi nista :) Bogami mi smo vec na 4....
Maminabeba, dobrodoslica.... za zapusen nosic, slobodno prerezi glavicu crvenog luka i ostavi preko noci u krevecu, iznad glavice, onako u ljusci, nemoj cistiti.. da vidis kako ce fino procepiti.. sutradan bebi ukapaj kapi za nosic, i polegni na stomacic.. vidjeces kako slinice izlaze.. sretno, mila, radujemo se druzenju..
Miau, takodje dobrodoslicauser posted image user posted image user posted image
Kanita, mila, cestitke na rodjosuuser posted image user posted image user posted image user posted image jubimo vassss puuuuuuuuno
Marina, user posted image user posted image user posted image za princa.. mashallah, pravi momak :) uh, jos ribica... bas kao i ja :) ma, mi smo diiiivni :) hehehehehe zao mi je zbog nesretnog slucaja koji vas je zadesio... a, za nalaze, aBd, bice sve ok, ne daj se i misli pozitivno, a mi vam saljemo milion kissica..

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 891
22.8.2010 0:39:51   
idacha
jao, evo tek sam sada uspjela otvoriti stranicu vezano za krpelje.. kanita, draga, ni ja nikada ne bih i pomislila na krpelja.. vidis sta svasta ima... Boze sacuvaj.. ali, ne brini se, ti si fino reagovala, odvela a na vrijeme, pa se nadam i vjerujem da nece biti nikakvih problema.. nalazi ce biti aBd uredni i cisti..
Meri, cestitamo mindjusice :) mogu misliti kako je princezica medena sa nausnicama.. :) ponesena utiscima sa kafice sa mamom2009, bas sam kontala da se okupimo mi, tuzlanke, na jednoj zajednickoj kafici.. lijepo bi bilo, pa ako si raspolozena da pokrenemo akciju :) mislim ni da nas nema tako mnogo.. dok sam jos u Tuzli da iskoristim priliku da vas upoznam..
Naime, mm je dobio posao u Sarajevu.. uskoro se selimo.. ide prvo on, pa kada nam nadje adekvatan smjestaj, idemo i Imran i ja, aBd.. eto, sarajke moje, ima sve redom da vas upoznam :) :) :)
samedi, big hug user posted image user posted image user posted image
lilix, uzivas li u vikenduuuu???? :)
melly, drago nam je da si ozdravilauser posted image user posted image mene danas nesto grlo steze, valjda nece i mene uhvatiti..
zoe, gdje si nam ti???
tajcika, rose, aida., lejla, mala86, srculence, felix, bambi, amela (sjetimo te seuser posted image ), radoznalice, bebacha, marijana, mirkica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 892
22.8.2010 1:32:06   
melly__
Da i ja cestitam Esmici mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image sve naj naj bolje od user posted image ,bas vam je lijepo uzivajte dok mozete...i ja bi tako rado negdje smugnula..uh...puse i user posted image za vas dvije.
Maminabebo...Miau..Dobrodosleuser posted image user posted image ,vec sam vas mislila kritikovati sto vas nema..
Miau..Zara mi je med medeni sa onom divnom kosicom,kako sam ja vas pronasla a niko mi nije rekaouser posted image neka se ona Sara dobro pazi,sve su prilike da cu joj preoteti snajkuuser posted image pussa od nas dvoje..
Idacha draga...ne zamaraj se tim dosadnim komentarima,joj kako narod moze i pametovatiuser posted image ,joj i moj komp. je nesto prolupao,sve usporeno nesto katastrofa..poljubac za slatkog druga od nas...a ti se cuvaj bas je ruzno kad si bolestan..pozz..
Marina DK...sretno sa nalazima,cuvamo fige da sve bude u redu aBd...user posted image user posted image
Ovo za cunu i mene zanima,neko kaze treba podignuti a neko neuser posted image ,ja podizem sta ja znam tako mi rekli,valjda je to okuser posted image ,mada sam i ja u ovim pampers brosurama citala da ne treba..tu isto pise da ne treba cistiti oko one rupice gdje piski,a ja to cistim jer se moze upaliti nB..ma uostalom neka svako radi kako misli da je naj bolje zar ne???
Pozz i user posted image za sve...

< Poruku je uredio melly__ -- 22.8.2010 1:33:23 >

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 893
22.8.2010 1:39:04   
idacha
uf, drage moje, evo ja sada listala temu sunećenje muskog djetete i odmah mi se zeludac grci.. i nas to ceka, aBd za najdalje mjesec dana....
ne znam kako cu predeverati to... mada, bas tamo citam, sve se mame istraumiraju prije potrebe, tek poslije svega pisu da nema razloga za toliku brigu... ali opet mi zao mog guzijauser posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 894
22.8.2010 1:45:50   
melly__
Idacha..dijelimo iste strahove user posted image user posted image i ja samo o tome razmisljamuser posted image a i nama ce to aBd ubrzo..a meni zaouser posted image user posted image jednom sam se cudila u bolnici jednoj mami koliko je plakala...ja bila uvjerena neko joj umro...kad nose joj user posted image a ja kontam sto li ona toliko user posted image
A Boga mi sad ubodu njega kad prima vakcinu a i mene boli...mislim da ce nama biti teze nego njima..jadnici..pozz..

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 895
22.8.2010 1:51:52   
idacha
jao, melly, draga bas kao sto kazes, njega bodu, mene boli... hajde, tjesi me sto je mali, pa kontam brzo ce se oporaviti i zaboraviti...
a, Bogami sta sve valja predeverati... nama je pedijatrica rekla da obavezno moramo osunetiti Imrana, jer ima bas doooosta viska kozice.. rekoh, pa svejedno smo planirali, aBd.. kad ona rece da moramo i da nismo planirali..
imam osjecaj da nece njemu trebati utjeha nakon toga, nego meni..
joj, jest mi sada zao svaki put kada sam kritikovala svoju mamu kada sam bolesna... ''sto panicis, nije mi nista..''
jadna moja mama... volim je najvise na svijetu...user posted image

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 896
22.8.2010 1:54:42   
idacha
melly, virnula sam ti u sliciceuser posted image user posted image user posted image user posted image pa i ti imas pravog malog frajera :) amshallah, ko med je...
a, sto je sladak na onoj slici gdje zijevaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko lutkica... i Imran ima slicnu kosuljicu :) ma, pravi momci, nema sta :)

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 897
22.8.2010 1:57:55   
melly__
Nama nisu nista rekli,ali i mi kontamo to sto ranije dok jos nista ne zna,dusa draga...mog su MM osunetili kad mu je bilo 6 godina user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj on meni jednom prica kako se svega sjecauser posted image kazem ja njemu ti si lud kako ces se toga sjecatiuser posted image kad ono on bio veliki vecuser posted image nije prije mogao bio bolesljiv stalno,kao i ja ...valjda ce nam dijete biti zdravo za razliku od nas dvoje user posted image
Hocete li vi Imrana u bolnici ili privatno sunetiti????

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 898
22.8.2010 2:00:27   
melly__

IZVORNA PORUKA: idacha

melly, virnula sam ti u sliciceuser posted image user posted image user posted image user posted image pa i ti imas pravog malog frajera :) amshallah, ko med je...
a, sto je sladak na onoj slici gdje zijevaaaaaaaaa....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko lutkica... i Imran ima slicnu kosuljicu :) ma, pravi momci, nema sta :)

Pa dodaj me na Fb da mozes gledati pravo a ne viritiuser posted image poslat cu ti pp.

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 899
22.8.2010 2:11:47   
Anoniman
Idacha i Melly hvala na lijepim zeljama i ja se nadam najboljem i da su doktori ipak pogrijesili, sta god da bude izdrzat cemo(samo da napomene da meni nije nista vec osobi u familiji)

Sto vi ne spavate u ova doba user posted image user posted image

(odgovor članu melly__)
  Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *