|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
6.8.2010 9:22:34   
w.pooh

IZVORNA PORUKA: iv@n
Sa 12-13  mjeseci  se  prima ova  vakcina, sa  18-mjeseci  je  revakcinacija,  tako  mi  rekose.

Da ne bude zabune sa 18 mjeseci života - Hib OPV ( vakcina protiv hemofilius influence tipa b i oralna polio vakcina-valcina protiv dječije paralize)

A ona u 4. godini života je revakcinacija one sa 12 mjeseci (mislim user posted image )

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 301
6.8.2010 9:46:49   
Anoniman
jutro mi smo slabo spavali jutros usto u 7 jeo i eno i sad spava vrijeme i je za spavanje tmurno.
Zaspo sinoc oko pola 12.
w.pooh hvala draga na odguser posted image
pusa svima

(odgovor članu w.pooh)
  Neposredna veza do poruke: 302
6.8.2010 10:42:50   
mojbebac
dobro jutro ..... jedno brzinsko javljanje sa radnog mjesta ......
mi smo super spavale, ali mi ova poslednja dva dana ponovo slabo jede ( samo bi da pije nesto ), nadam se da su zubici, jer je krajnje vrijeme da se pomaknemo sa brojke 6 ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa svima od mene .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 303
6.8.2010 10:47:22   
megi
jutro jutro

uh da je sad malo spavati a ne raditi user posted image
adna se meni se cini namjerno budi prije nego sto ja odem na posao, i ako je ko drugi uzme ona se dere iz petnih zila mamaaaaaaa
i priljepi se za mene i ne da mi da idem user posted image

a taman smo fino funkcionisale, ja na posao ona ostane sva sretna, ali sad jok

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 304
6.8.2010 12:53:46   
mojbebac
megi proci ce to, ne brini ..... i mi smo iz pocetka imale istu fazu, plakale smo zajedno kad trebam krenuti ..... a sad kad krenem, ona dodje da me zagrli i poljubi, i mase mi sa prozora, ali nema vise suza .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 305
6.8.2010 13:47:07   
Sonja
deci ti:)))kaze adin hehehehe koga god vidi pa reko da i ja vamauser posted image

A je ziva katastrofa ja sam nacisto izludila s njim..nervoza nespavanje i razmazenost..sve se sastalo
sve rusi dira boze sacuvaj..nigdje mi se i neide na sjelo s njim sramoti me samo heheheeh mada svi kazu Ž"nije to nista super je on kakve djece imauser posted image user posted image al hajd

i ja sam vala nikakva..MM mi reko da cu mozda pocet uskoro radit a meni zao ostavit Auser posted image
stvarno nisam planirala radit bar do njegove 2 god al eto izleti ovaj posao i moram...nije 100% sigurno al et ...
drago je meni zbog posla al ne mogu nikako prestat razmisljat o njemu..kako ce i kako cu ja..bas sam vam pisala neki dan koliko mi je privrzen i sad ovo izleti...skroz sam luda..a necu ni da odbijem jer mozda kasnije necu moc pocet radit..koliko ima ljudi pa nece oni mene cekat..
kontala ga u jaslice pa ne znam kako ce..ili da ga cuvaju moja mama i sveki ..

joj sorry sto sam OT al moram to izbacit iz sebe...user posted image

pusa svim lopovima i nespavalicama

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 306
6.8.2010 15:11:55   
dafri
megi proći će,i ja kontam pošto sam  na godišnjem do septembra hoće li Una ispasti iz fola sa tetom,a baš se super privikla
Sonja uklopićete se vi brzo,prije on nego ti

ovo ljeto je baš nikakvo

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 307
6.8.2010 15:23:36   
Mya_81 RR
E, Sonja, šta bih ja dala da meni tako izleti bilo kakav posao. Sekunde ne bih razmišljala...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 308
6.8.2010 15:30:28   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Mya_81

E, Sonja, šta bih ja dala da meni tako izleti bilo kakav posao. Sekunde ne bih razmišljala...

Potpisujem.
user posted image user posted image user posted image   Joj kako bih rado radila.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 309
6.8.2010 16:42:21   
Anoniman
Evo nas primile onu ''strasnu'' vakcinu kasnili smo 4 mjeseca i vec su nas mislili zvatiuser posted image nisu nas napali kako sam ja mislila samo su nam zakazali revakcinaciju u listopadu(oktobru) a obicno je revakcinacija sa 18 mjeseciuser posted image
Za reakcije dr. mrtav hladan rece da ih nebi trebalo biti mozda temperatura od 7 do 14-og danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sad smo u iscekivanju al molim Boga samo da ne bude visoka temperatura..

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 310
6.8.2010 16:47:32   
mala86
evo padobranca user posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: Hannica

Potpisujem.
user posted image user posted image user posted image   Joj kako bih rado radila.

i ja,i ja i ja

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 311
6.8.2010 17:51:37   
Hannica
IZVORNA PORUKA: mala86

evo padobranca user posted image user posted image user posted image

Potpisujem.

i ja,i ja i ja

A da  nas tri  zajednickim snagama krenemo u potragu za poslom.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 312
6.8.2010 18:02:05   
Mya_81 RR

A da  nas tri  zajednickim snagama krenemo u potragu za poslom.user posted image user posted image user posted image

Dogovoreno user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 313
6.8.2010 18:06:02   
Mya_81 RR
Iako je sa zakašnjenjem (nadam se da se mama ne ljuti user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana, sretan ti rodjendan!
Od srca ti želimo sve najljepše!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 314
6.8.2010 18:31:53   
mala86
e mya vidjela sam ti minjicu juce sa djedom u gradu,jel mi se cini ili samo sto nije prohodala?slatkica je prava

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 315
6.8.2010 19:05:57   
Sonja
i ja sam to govorila hehe
nemojte me pogresno shvatit..drago je meni zbog posla i to puno al mi zao zbog odvajanja ako me razumijeteuser posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 316
6.8.2010 22:00:12   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86

e mya vidjela sam ti minjicu juce sa djedom u gradu,jel mi se cini ili samo sto nije prohodala?slatkica je prava

Ne čini ti se user posted image Odemo kod mame i tate predvečer na kafu često, pa onda njih dvoje malo prošetaju. A svaki dan je sve bolja i bolja u hodanju mada je polijena pa ko zna user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 317
6.8.2010 23:57:01   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: noa

Evo nas primile onu ''strasnu'' vakcinu kasnili smo 4 mjeseca i vec su nas mislili zvatiuser posted image nisu nas napali kako sam ja mislila samo su nam zakazali revakcinaciju u listopadu(oktobru) a obicno je revakcinacija sa 18 mjeseciuser posted image
Za reakcije dr. mrtav hladan rece da ih nebi trebalo biti mozda temperatura od 7 do 14-og danauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne brini se nece biti temepraturica... user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 318
7.8.2010 0:33:33   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa

duša draga....
znaš, moj malac je na svaku vakcinu imao reakciju-temperaturu...i nije to strašno, ne sekiraj se

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 319
7.8.2010 9:19:58   
Mya_81 RR
Moram pohvaliti svoju curu user posted image Sjetim se jučer da joj probam dati kravlje mlijeko iz kljun čaše i napokon se nije bunila. Popila je sve user posted image Napokon...ali ostat ćemo još neko vrijeme na HIPP 3 dok se ne navikne skroz na kravlje...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 320
7.8.2010 14:40:17   
iv@ncica
noa-  napokon  je  primiliuser posted image ..ma  sretno  i  ne  razmisljaj  o  njoj..budes  li  ko  ja  previse  citala i mislila  sve  ce  ti  se  ciniti  od  muhe  slonuser posted image user posted image ...jubi  nasu  Noicu..i  nek  nam  bude  dobra  bez  reakcija, a  ona  je  velika  sad  i bit  ce  to  ok.

Moj A.  pravi  djecak ovih  dana cim  nije  u centru  paznje,  imali  goste..puna  kuca  i d an  i  noc...nista  mu  jasno  nije..ali  ,me  zacudio  pravouser posted image user posted image ...cak  i  svoj krevetic  dao  drugom  bebacu i  igracke i sve. Nece  li  se  popraviti user posted image user posted image ,  ja  ocistila  kucu  i  sad  odmaram.

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

Neposredna veza do poruke: 321
7.8.2010 14:50:05   
Anoniman
pozdrav
Mi smo isto uzadnje vrijeme uzas nesnosljivi strah me Boga ovo reci al stvarno sam luda snjim vise,sto raste sve gori.Spavanje je 0.bodova
Kad treba zaspat  inace i podani je patnja ziva dok nezaspi.
Kad ustane ziva mira nema,kud je posto agresivan boze miliuser posted image samo cupa se ,dere baca po podu kad nije po njegovom usta ovo djete izrasteuser posted image u bandita
Nema sanse snjim gdje ici sto,rece Sonja ma kakvi....
Niti nama moze tko,doci da u miru posjedimo......
Opet kazem samo neka je zdrav ...
Sta cu ja sto je takav nije jediniuser posted image vidim.
Voli da se tataaa obozava biti na nonama non stop,bi da ga vodam a nije to bas ni lako .
Sve mi dira,ruzi razvaljuje,a nije jos ni prohodo.
Njupa dobro HB.sve zivouser posted image voli.
Sreca jednom ce danas odspavat skoro zaspo,i nema vise do veceras abd.
Uh,kad ustane nema vise 5min.sjedenja.
MM.otisao na teren poslom
Kud sam ja fujjj,,zene su mi pomogle kad sam imala zadnji put mengu 22.
Pa sad moja dodje uvjek prije na 5.dana pa mislili na more abd,15tog.Ako bude mjesta kod zene tamo u tucepima.Meni se neide bojim,se da me ko namjerno neposjetiuser posted image prije onda biuser posted image od muke!!!!
A.25.mi daleko nesto di je 25.augustuser posted image user posted image a ja jedva cekam odmora....
Pusa svima

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 322
7.8.2010 14:55:01   
Anoniman

Moram pohvaliti svoju curu user posted image Sjetim se jučer da joj probam dati kravlje mlijeko iz kljun čaše i napokon se nije bunila. Popila je sve user posted image Napokon...ali ostat ćemo još neko vrijeme na HIPP 3 dok se ne navikne skroz na kravlje...

Bravoooouser posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pijemo masallah mlijeko i keks.Popije po 200ml eto na dan ode litar mlijekauser posted image .
Svaki dan litar.
Samo,nekontam sto trazi uvecer mlijeko sinoc pio oko pola8. mlijeko 200ml.
I nije zaspo do 23.trazi flasu,ja dam on popije 150ml.
I opet oko 4.se komesa ,budi ,kenka a to kad radi znam da je gladanuser posted image user posted image .....inace nije on,sad da histerise place kao ostala djeca da nemogu cekat flasu(takav je od malena)
Al,kad se vrti puno znam da mu fali nesto .
I ja probala napraviti jedno jutro oko 4.flasu odma zaspo da je mrdno poslije nije.
A.kad nejede do 7ujutro sa njim idem flasu pravit tad,place nece sam da bude u sobiuser posted image !!!!
Jos,je keks i mlijeko jako zasitno a on opet trazi!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 323
7.8.2010 15:35:01   
Sonja
uh blago tebi moj popije ukupno na dan 300-400ml
al nece nista da mu stavljam vec samo mlijeko
ja njemu nedajem u noci nista da jede...jos mi samo to trebauser posted image

a to sto si rekla za sjela..evo vjeruj ja veceras trebam na babine a A nemam gdje ostavituser posted image tako da mi s i neide..mogu mislit na sto ce to da liciuser posted image
strasnouser posted image user posted image user posted image

Adin- 1.5. 2009
pile moje pametno

Darian 27.05.2013
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 324
7.8.2010 18:04:23   
Mya_81 RR
Felix, fakat dosta mlijeka pije user posted image Super user posted image A da mu daješ čaj noću, jer ja čisto sumnjam da se budi zbog gladi. To je čista navika user posted image Moja noću nema šanse vode da pije, počne vrištati čim skuži da nije čaj tako da mi se ne da s tim maltretirati. Ovako imam 2 bočice odmah kraj krevetića, čim se trzne ako nam duda ne pomogne ja odmah dajem čaj i to je to...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *