Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jutro mi smo slabo spavali jutros usto u 7 jeo i eno i sad spava vrijeme i je za spavanje tmurno. Zaspo sinoc oko pola 12. w.pooh hvala draga na odg pusa svima
dobro jutro ..... jedno brzinsko javljanje sa radnog mjesta ...... mi smo super spavale, ali mi ova poslednja dva dana ponovo slabo jede ( samo bi da pije nesto ), nadam se da su zubici, jer je krajnje vrijeme da se pomaknemo sa brojke 6 .... pusa svima od mene .....
uh da je sad malo spavati a ne raditi adna se meni se cini namjerno budi prije nego sto ja odem na posao, i ako je ko drugi uzme ona se dere iz petnih zila mamaaaaaaa i priljepi se za mene i ne da mi da idem
a taman smo fino funkcionisale, ja na posao ona ostane sva sretna, ali sad jok
megi proci ce to, ne brini ..... i mi smo iz pocetka imale istu fazu, plakale smo zajedno kad trebam krenuti ..... a sad kad krenem, ona dodje da me zagrli i poljubi, i mase mi sa prozora, ali nema vise suza .....
A je ziva katastrofa ja sam nacisto izludila s njim..nervoza nespavanje i razmazenost..sve se sastalo sve rusi dira boze sacuvaj..nigdje mi se i neide na sjelo s njim sramoti me samo heheheeh mada svi kazu Ž"nije to nista super je on kakve djece ima al hajd
i ja sam vala nikakva..MM mi reko da cu mozda pocet uskoro radit a meni zao ostavit A stvarno nisam planirala radit bar do njegove 2 god al eto izleti ovaj posao i moram...nije 100% sigurno al et ... drago je meni zbog posla al ne mogu nikako prestat razmisljat o njemu..kako ce i kako cu ja..bas sam vam pisala neki dan koliko mi je privrzen i sad ovo izleti...skroz sam luda..a necu ni da odbijem jer mozda kasnije necu moc pocet radit..koliko ima ljudi pa nece oni mene cekat.. kontala ga u jaslice pa ne znam kako ce..ili da ga cuvaju moja mama i sveki ..
joj sorry sto sam OT al moram to izbacit iz sebe...
megi proći će,i ja kontam pošto sam na godišnjem do septembra hoće li Una ispasti iz fola sa tetom,a baš se super privikla Sonja uklopićete se vi brzo,prije on nego ti
Evo nas primile onu ''strasnu'' vakcinu kasnili smo 4 mjeseca i vec su nas mislili zvati nisu nas napali kako sam ja mislila samo su nam zakazali revakcinaciju u listopadu(oktobru) a obicno je revakcinacija sa 18 mjeseci Za reakcije dr. mrtav hladan rece da ih nebi trebalo biti mozda temperatura od 7 do 14-og dana sad smo u iscekivanju al molim Boga samo da ne bude visoka temperatura..
E, Sonja, šta bih ja dala da meni tako izleti bilo kakav posao. Sekunde ne bih razmišljala...
Potpisujem. Joj kako bih rado radila.
i ja,i ja i ja
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
e mya vidjela sam ti minjicu juce sa djedom u gradu,jel mi se cini ili samo sto nije prohodala?slatkica je prava
Ne čini ti se Odemo kod mame i tate predvečer na kafu često, pa onda njih dvoje malo prošetaju. A svaki dan je sve bolja i bolja u hodanju mada je polijena pa ko zna
Evo nas primile onu ''strasnu'' vakcinu kasnili smo 4 mjeseca i vec su nas mislili zvati nisu nas napali kako sam ja mislila samo su nam zakazali revakcinaciju u listopadu(oktobru) a obicno je revakcinacija sa 18 mjeseci Za reakcije dr. mrtav hladan rece da ih nebi trebalo biti mozda temperatura od 7 do 14-og dana sad smo u iscekivanju al molim Boga samo da ne bude visoka temperatura..
duša draga.... znaš, moj malac je na svaku vakcinu imao reakciju-temperaturu...i nije to strašno, ne sekiraj se
Moram pohvaliti svoju curu Sjetim se jučer da joj probam dati kravlje mlijeko iz kljun čaše i napokon se nije bunila. Popila je sve Napokon...ali ostat ćemo još neko vrijeme na HIPP 3 dok se ne navikne skroz na kravlje...
noa- napokon je primili ..ma sretno i ne razmisljaj o njoj..budes li ko ja previse citala i mislila sve ce ti se ciniti od muhe slon ...jubi nasu Noicu..i nek nam bude dobra bez reakcija, a ona je velika sad i bit ce to ok.
Moj A. pravi djecak ovih dana cim nije u centru paznje, imali goste..puna kuca i d an i noc...nista mu jasno nije..ali ,me zacudio pravo ...cak i svoj krevetic dao drugom bebacu i igracke i sve. Nece li se popraviti , ja ocistila kucu i sad odmaram.
pozdrav Mi smo isto uzadnje vrijeme uzas nesnosljivi strah me Boga ovo reci al stvarno sam luda snjim vise,sto raste sve gori.Spavanje je 0.bodova Kad treba zaspat inace i podani je patnja ziva dok nezaspi. Kad ustane ziva mira nema,kud je posto agresivan boze mili samo cupa se ,dere baca po podu kad nije po njegovom usta ovo djete izraste u bandita Nema sanse snjim gdje ici sto,rece Sonja ma kakvi.... Niti nama moze tko,doci da u miru posjedimo...... Opet kazem samo neka je zdrav ... Sta cu ja sto je takav nije jedini vidim. Voli da se tataaa obozava biti na nonama non stop,bi da ga vodam a nije to bas ni lako . Sve mi dira,ruzi razvaljuje,a nije jos ni prohodo. Njupa dobro HB.sve zivo voli. Sreca jednom ce danas odspavat skoro zaspo,i nema vise do veceras abd. Uh,kad ustane nema vise 5min.sjedenja. MM.otisao na teren poslom Kud sam ja fujjj,,zene su mi pomogle kad sam imala zadnji put mengu 22. Pa sad moja dodje uvjek prije na 5.dana pa mislili na more abd,15tog.Ako bude mjesta kod zene tamo u tucepima.Meni se neide bojim,se da me ko namjerno neposjeti prije onda bi od muke!!!! A.25.mi daleko nesto di je 25.august a ja jedva cekam odmora.... Pusa svima
Moram pohvaliti svoju curu Sjetim se jučer da joj probam dati kravlje mlijeko iz kljun čaše i napokon se nije bunila. Popila je sve Napokon...ali ostat ćemo još neko vrijeme na HIPP 3 dok se ne navikne skroz na kravlje...
Bravoooo Mi pijemo masallah mlijeko i keks.Popije po 200ml eto na dan ode litar mlijeka . Svaki dan litar. Samo,nekontam sto trazi uvecer mlijeko sinoc pio oko pola8. mlijeko 200ml. I nije zaspo do 23.trazi flasu,ja dam on popije 150ml. I opet oko 4.se komesa ,budi ,kenka a to kad radi znam da je gladan .....inace nije on,sad da histerise place kao ostala djeca da nemogu cekat flasu(takav je od malena) Al,kad se vrti puno znam da mu fali nesto . I ja probala napraviti jedno jutro oko 4.flasu odma zaspo da je mrdno poslije nije. A.kad nejede do 7ujutro sa njim idem flasu pravit tad,place nece sam da bude u sobi !!!! Jos,je keks i mlijeko jako zasitno a on opet trazi!!!!!!
uh blago tebi moj popije ukupno na dan 300-400ml al nece nista da mu stavljam vec samo mlijeko ja njemu nedajem u noci nista da jede...jos mi samo to treba
a to sto si rekla za sjela..evo vjeruj ja veceras trebam na babine a A nemam gdje ostavit tako da mi s i neide..mogu mislit na sto ce to da lici strasno
Felix, fakat dosta mlijeka pije Super A da mu daješ čaj noću, jer ja čisto sumnjam da se budi zbog gladi. To je čista navika Moja noću nema šanse vode da pije, počne vrištati čim skuži da nije čaj tako da mi se ne da s tim maltretirati. Ovako imam 2 bočice odmah kraj krevetića, čim se trzne ako nam duda ne pomogne ja odmah dajem čaj i to je to...