Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pojavljuje li se ikome ona idiotska reklama Raiffeisen banke na SVAKOJ stranici koju otvorim? Jooooj, kako me nervira!
Svi smo culi za Raiffeisen banku, mislim da nema potrebe jos i da leti po forumu, napravite baner negdje sa reklamama pa ko je na forumu zbog reklama nek klika sebi do mile volje..Nema smisla stvarno da na svakoj stranici moramo da je gasimo, kome je stalo do te banke nek se seli u nju.... Nikad kraja budalastinjama, ovo je forum za bebe, majke, trudnice i trudilice a ne za banke....
ja to nikad nisam rekla kad je portal RR.ba u pitanju... od reklama se zivi... ne od bombona .... smeta i meni ali....
i da dodam Raiffeisen je dio svake porodice (skoro) a na portalu imamo i porodicni kutak i pricu o stednji i slicno... tako da .. kad gledate film na TV svakih deset_ minuta se ubace reklame ...jer se od reklame zivi ...smeta ali...navikli se na to...
< Poruku je uredio Visnja RR -- 8.7.2010 13:52:10 >
Reklama ne bi trebala da smeta bilo moji portal da otvorite bile to vjest ili neki drugi portal imaju ovakve reklame i portali moraju da plačaju dažbine za održavanje nemoj te da mislite da je ovo naše dopisivanje, komentarisenje, traženje i davanje savjeta besplatno e pa Bogami NIJE
Drage moje obzirom da ja necu biti na netu desetak dana.... sve probleme koje budete imale napisite ovdje ... zamolila sam programera da uskoci svaki dan da vidi da li ima nekih vecih problema... ovaj problem sa "moja ringeraja" je veci problem koji treba da se rjesi uskoro.... (ne on vec drugi programer) a vi ga ne smarajte previse ( i ne zavodite , ipak ste vi udate zene )
Reklama ne bi trebala da smeta bilo moji portal da otvorite bile to vjest ili neki drugi portal imaju ovakve reklame i portali moraju da plačaju dažbine za održavanje nemoj te da mislite da je ovo naše dopisivanje, komentarisenje, traženje i davanje savjeta besplatno e pa Bogami NIJE
Meni više ni ne smeta,valjda navikla,samo da mi ne bude neobično kada je više ne bude