Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
opet molim moderatore da zakljucaju pa otkljucaju temu "bolnicka bakterija....." jer mi opet katanac stoji, pa moram citirati nekog...pa onda brisati...a ja sam vam jako lijena osoba ...sto bi dalmosi rekli...fjakasta
Ne vidim vise onu opciju da objavim poruku anonimno.... Je li do mene ili?????????????
Molim lijepo da mi odgovorite jer cekam 15 dana... Stvarno mi treba ta opcija!!!!!!!!!!
P.S. I ako proradi ne smijem je koristiti, svi ce znati da sam ja
tajra ne znam na koem pdf-u si probal tu opciju tačnije na kojoj temi... neke nemaju opciju tu ni kod koga
Hajde uputi me gdje ima pa da pokusam...
e kad otvoriš prozorčić za pisanje posta odmah gore na početku ide rd u kome piče korisnik pa onda tvoj nick pa onda ima mala kockica i kraj nje Anoniman piše...klikneš na tu kockicu i pojavi se u njoj zeleni znak tačnosti što znači opciju si uključila.