Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja samo zelim da kazem da imam problema kad hocu da odg. na post nece da mi otvori pa tako cekam i cekam dok se on ne smiluje ne znam do cega je mozda i do mog neta al me pravo nervira
< Poruku je uredio camm -- 23.5.2010 19:42:07 >
imam Visnja evo i danas... nema sanse da otvorim preko moja ringeraja... moram ici na zadnje promjenjene rasprave pa tek onda da pristupim nekoj temi... sta se ovo zdogadja???
zadnja dva-tri dana je server jako preopterecen ...tako mi rece nas programer... jos mi je dodao da ce ponedeljak biti najgori... samo malo strpljenja ... hvala!
Najgore je sto pet puta moram tipkati poruku, a ja budal ne uradim copy jednom evo meni samoj , ne mogu nesto da posaljem por, a i neke teme otvaram ali neće nista da otvori
vec drugi put pokusavam da se pozalim al ne mogu poruku da posaljem... vec mi je dosadilo pisati istu poruku uglavnom ne mogu da idem na moju ringeraju vec danima i evo danas se pojavio problem poruka... ima li nade da ce se skoro rijesiti problem? pozz
I ja imam isti problem.
kod mene od cetvrtka ne funkcionise kako treba i isti problem kao kod bambi09 samo sto kod mene jos je i spor i nece neke teme da otvara ma katastrofa
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
imam Visnja evo i danas... nema sanse da otvorim preko moja ringeraja... moram ici na zadnje promjenjene rasprave pa tek onda da pristupim nekoj temi... sta se ovo zdogadja???
I ja imam isti problem.
isti problemi..spor, a ne moze nikako preko moje ringeraje
kod mene od cetvrtka ne funkcionise kako treba i isti problem kao kod bambi09 samo sto kod mene jos je i spor i nece neke teme da otvara ma katastrofa