Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Imam jedno pitanje,pa sam ga odlučila ovdje postaviti. Naime,često mi se dešava kada kliknem na neku temu da se moram opet prijavljivati,pomalo me to nervira,jel se dešava i ostalima ili je do mene?Ako mi neko može pomoći kako da to spriječim,hvala unaprijed.
Imam jedno pitanje,pa sam ga odlučila ovdje postaviti. Naime,često mi se dešava kada kliknem na neku temu da se moram opet prijavljivati,pomalo me to nervira,jel se dešava i ostalima ili je do mene?Ako mi neko može pomoći kako da to spriječim,hvala unaprijed.
Gračanka, meni se to dašavalo jedno vrijeme..ali je, nakon nekog vremena bio uredu... a, noa...ne znam, probaj se ponovo prijaviti ili sa drugog browsera
< Poruku je uredio acudesa RR -- 10.6.2010 17:18:13 >
ja imam jedan problemcic kad otvorim "moja ringeraja" sve mi se izmijesa da sve sto normalno imam na desnoj strani vise nemam nikako i dio lijeve se pomjesa, onda nikako nemam vise pregled u sedmice trudnoce nit mogu promjenit svoj profil i sl, fali mi puno opcija
ja imam jedan problemcic kad otvorim "moja ringeraja" sve mi se izmijesa da sve sto normalno imam na desnoj strani vise nemam nikako i dio lijeve se pomjesa, onda nikako nemam vise pregled u sedmice trudnoce nit mogu promjenit svoj profil i sl, fali mi puno opcija
Draga to ti je do rezolucije na kompjuteru... tako meni na poslu jer imamo one starije monitore, kako supromjenili sajt izgleda da nisu kontali na to da svi nemaju widescreen monitore....
Draga to ti je do rezolucije na kompjuteru... tako meni na poslu jer imamo one starije monitore, kako supromjenili sajt izgleda da nisu kontali na to da svi nemaju widescreen monitore....
draga Ilhana ja imam jedan komp u radnoj sobi,jedan u podrumu i dva lapa prvo sam na svima provjerila jel do mene il do foruma i vjeruj na svima je isto pa cak i na mom Iphonu, vjeruj nije do mene a svi komp su apple i lap isto a ni godinu neuspiju stari biti jer mm cim novo od apple izadje on mjenja tako do foruma je ne do mene....
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
na lap imam oboje jer mi je trebalo zbog posla, na komp i iPhon Mac.... prije je funkcionisalo al ima 3-4 dana pocelo me zezati prije nije bilo problema
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
Neznam onda... probaj smanjiti font na browseru pa da nije do toga...
ma ja sve necu nista pisati nebili se stanje samo od sebe popravilo al eto nije vec par dana.... vidjet cu jel mm ima neku ideju jer nije moguce na toliko komp i jos mob i da ni na jednom ne funkcionise
molm te odgovori na ova pitanja:
1. koji browser koristite (tačnu verziju: Help - About) 2. na kom linku se nalazite PRE nego što se pojavi problem 3. šta tačno kliknete tj. šta je to što napravi problem 4. šta je problem (opisati ili kopirati tekst ili staviti sliku) 5. komentar:
molm te odgovori na ova pitanja:
1. koji browser koristite (tačnu verziju: Help - About) 2. na kom linku se nalazite PRE nego što se pojavi problem 3. šta tačno kliknete tj. šta je to što napravi problem 4. šta je problem (opisati ili kopirati tekst ili staviti sliku) 5. komentar:
Hvala!
visnjice za tebe cu sad da stavim slikicu da vidis a sve otvaram sa explorer
e ovako to izgleda i meni je kocio od jutros al ako je to sredjeno onda nije frka.... a opcije koje mi fale su sve na moja raja swikice imate nadam se da ce se srediti hvala