Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo da se i ja tuspasim.... vec danima ista prica..... nece i nece.... evo sad upadoh pa reko da se javim da imam problem
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
Da i ja nešto prijavim Sto godina čekam na otvaranje bilo koje stranice a slanje poruka je jako sporo(nekad se desi da pola poruke ode a pola ne
isto...sve nešto ledi, usporilo
elem jel malo server preopterećen...što nas ima mašalllah
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable. Please try the following:
Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly. If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted. Click the Back button to try another link. HTTP Error 404 - File or directory not found. ASPPlayground.NET SQL Forum Software
Technical Information (for support personnel)
Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404. Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
onda idem u promjenjene rasprave i tamo je tražim.dešava li se ovo još ikome ?
zašto mi nema opcije pp ispod moje objavljene poruke nije mi profil sakriven
sad ti svi mogu poslat PP...kad kliknem sad na tvoj nick...otvori mi se sve ...i mogućnost PP-a