Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
1. koji browser koristite (tačnu verziju: Help - About) 2. na kom linku se nalazite PRE nego što se pojavi problem 3. šta tačno kliknete tj. šta je to što napravi problem 4. šta je problem (opisati ili kopirati tekst ili staviti sliku) 5. komentar
kad postoji problem, odgovrite na ova pitanja! jer ce tako biti lakse programeru da skonta u cemu je problem... Hvala !
otkad sam na google cromu nijednu sliku ne mogu kopirat i lijepit. a dosad sam mogla dok sam bila na Ie 08. evo sad sam mislila kopirat jednu sliku torte što je pravila ona Ivana tz da je pohvalim ali ne može.
isto tako kad citiram,i ako ima slika,ta slika mi se ne pojavljiva već umjesto nje piše Image...i tamo neki broj.nije to problem ja bih mogla i tako citirat ali ako je samo jedna slika.ali ako je više slika ne znam koji je broj od koje slike
otkad sam na google cromu nijednu sliku ne mogu kopirat i lijepit. a dosad sam mogla dok sam bila na Ie 08. evo sad sam mislila kopirat jednu sliku torte što je pravila ona Ivana tz da je pohvalim ali ne može.
isto tako kad citiram,i ako ima slika,ta slika mi se ne pojavljiva već umjesto nje piše Image...i tamo neki broj.nije to problem ja bih mogla i tako citirat ali ako je samo jedna slika.ali ako je više slika ne znam koji je broj od koje slike
samo se javljam opet da kažem da ja nikakve slike ne mogu stavljat na rr,niti mogu lijepit slike s teme na temu niti mogu postavit sliku koju uploadam sa imageshacka
a ne mogu ni razne smajlije stavljat(osim ovih na rr)
Ticerko, neznam sta ti neradi meni radi evo sad proba ;)
kliknem da glasam al se nista ne desava, ne pokazuje mi rezultat ankete
pa moyda si vec glasala
nisam, probala ovu novu o jaslicama i teti cuvalici i nece nikako... i prije mi je kad kliknem na anketu gdje sam vec glasala pokazivalo rezultat, a sad nista
< Poruku je uredio teacher75 -- 13.5.2010 23:36:49 >