Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hanady.to je bilo 11.03.od tada su poruke radile sve do nazad 2 dana ,znam jer sam slala.i onda juče kad sam namjeravala poslati piše poruke ne rade imate objašnjenje.ja išla na ovu temu kad tamo ništa.zadnji post 11.03. ma nema veze.odo sad na kolače.
Nestaje gornji meni (onaj u samom vrhu) i meni gdje su ankete pise:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Incorrect syntax near '='. /rr3_include/rightcolumnAllFunctions.asp, line 13 eto...da i ja nesto prijavim
Nestaje gornji meni (onaj u samom vrhu) i meni gdje su ankete pise:
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80040e14' Incorrect syntax near '='. /rr3_include/rightcolumnAllFunctions.asp, line 13 eto...da i ja nesto prijavim
IZVORNA PORUKA: Visnja RR razlozi za ukidanje sms poruka su vec navedeni ranije... poruke su bile jos neko vrijeme nakon tog objasnjenja u funkciji do isteka kredita Kredita vise nema... pa tako nema ni poruka... Ako se pronadje sponzor koji ce omoguciti free sms poruke lako ce se moci opet vratiti...
A ja skupila 400 i kusur "žetona".... Pošto sada rijetko posjećujem RR, sve sam ih planirala potrošiti na ljeto, kad konačno budem na raspustu... a "oni" ih ukidoše...
Višnja: Citati nisu skroz OK, neke brojeve i neka slova izbacuje kao navodnike....mada se to u mom pisanju ni ne primjeti, kod mene je sve ionako puno navodnika
Čim želja prestane biti želja, čim minu čežnja, ni slasti više nema!
ja ne mogu poslati pp acudesi ni rr teamu a htjela sam radi reklamiranja na forumu...tacnije ovoga:
Bubinica titleAndStar(2,0,0,false,"","")
Objave: 2 Član od: 15.4.2010 Status: odsutan Otvara se nova radnja u Robotu na Socijalnom u Sarajevu sa brendovima Bershka, Pimkie, Stradivarius i Cache Cahe. Puno slika i informacija na fejsu...pa link?
ne bi mi bilo krivo da je neka clanica koja je duze tu, al da se maksuz uclanis da nas bombardujes reklamama i to odem na link koji je postavljem na fbu da vidim to cudo kad na jadnoj lutki neka nepopeglana i fus odjeca...boze dragi
''Ova opcija je onemogućena ili nemate dovoljno prava na njeno korištenje, odnosno sesija je istekla (pokušajte se ponovo prijaviti)''
ovo meni piše kad hoću da odgovorim na temu sretan rođendan našem članu rr.tako da ne mogu tu ništa pisati ni čestitati,a na sve druge teme mogu ulazti i odgovarati.
ja sam napravila zbrku sa anketom u vezi fudbalskog kluba. prilikom postavljanja mi je stalno javljalo gresku pa sam ponavljala anketu i sad ugledah da je nekoliko puta objavljena ista anketa