|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi sa forumom
18.7.2010 9:48:39   
reallove
kad kliknem na forume,dodju mi albumi,kliknem  na album,dodje video,sve mi naopako,pa onda moram da zatvorim pa ponovo otvorim  stranicu,a na posljednje na forumu mi stoji post od sinoc,nemam pojma ko gdje pise

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 801
18.7.2010 10:00:19   
Srculence
reallove kod mene je tako odavno..nemam pojma ..šta ko i kad pišeuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 802
18.7.2010 13:11:12   
Dida79
Ista stvar i kod mene sve mi obrnuto a zadnjih rasprava nema nikakouser posted image Snalayim se tako sto odem gore i klik na forumi i na taj nacin dodjem do posljednih raspravauser posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 803
18.7.2010 14:26:32   
reallove
evo kod mene posljednje na forumu od sinoc sto je Ilhana pisala na temi brini o sebi-GARNIER  u 23:03

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 804
18.7.2010 14:28:23   
Medić*
IZVORNA PORUKA: reallove

evo kod mene posljednje na forumu od sinoc sto je Ilhana pisala na temi brini o sebi-GARNIER  u 23:03

isto i kod nas bas tako, nekad ne mogu otvoriti forum uopste, moram izaci pa nanovo user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 805
18.7.2010 14:30:56   
reallove
IZVORNA PORUKA: medic slatki

isto i kod nas bas tako, nekad ne mogu otvoriti forum uopste, moram izaci pa nanovo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 806
18.7.2010 14:51:24   
Dida79

Ovo od garniera ce nam stajati jos neko vrijeme jer je ovo placena reklama

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 807
18.7.2010 16:03:17   
Anoniman

kad kliknem na forume,dodju mi albumi,kliknem  na album,dodje video,sve mi naopako,pa onda moram da zatvorim pa ponovo otvorim  stranicu,a na posljednje na forumu mi stoji post od sinoc,nemam pojma ko gdje pise

meni se to desava ako sam na nekoj temi, imam videa i albume ali foruma sa strane nigdje....I kad kliknem gore na svoj nick da vidim sta sam zadnje pisala ili da se vratim na te teme  da vidim odgovore, npr ako sam tipkala prije 5 dana i na panelu pokazuje radnje od prije 5 dana, a ne ove nove...uopste nije opdatirano....A ponekad tog panela uopste nema....

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 808
18.7.2010 16:26:28   
reallove
IZVORNA PORUKA: Dida79

Ovo od garniera ce nam stajati jos neko vrijeme jer je ovo placena reklama

aaaa tako znaciuser posted image

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 809
19.7.2010 10:17:35   
mala86

i meni vec par dana,nisam reagovala mislim popravit ce se ali nistauser posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 810
20.7.2010 10:08:50   
taurus

I meni se ovo u zadnja 2-3 dana dešavauser posted image user posted image user posted image
UPOMOĆ

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 811
21.7.2010 14:29:38   
milenium
www.ringeraja.ba sadrži zlonamjerni softver,odlazak na ovu stranicu može oštetit vaše računalo ... itd. pojavljuje li se još ikome ovo?jel to se rr opet zarazilauser posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 812
21.7.2010 14:32:06   
sara.at
IZVORNA PORUKA: milenium

www.ringeraja.ba sadrži zlonamjerni softver,odlazak na ovu stranicu može oštetit vaše računalo ... itd. pojavljuje li se još ikome ovo?jel to se rr opet zarazilauser posted image

jest meni sad,nisam nikako mogla uci,stalno me izbaciva i prikazuje nepostojucu stranicu user posted image
izgleda da cemo opet gripati user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 813
21.7.2010 14:34:42   
Dida79
Ja sam cak na zidu od RR pisala da ne mogu uci...ma garant opet ovi nasi programeri se igrajuuser posted image user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 814
21.7.2010 14:38:22   
sara.at

Ja sam cak na zidu od RR pisala da ne mogu uci...ma garant opet ovi nasi programeri se igrajuuser posted image user posted image

a ja sam vec bila kontala,ma reko probat cu jos jednom i upadnemuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 815
21.7.2010 14:39:32   
kupina

IZVORNA PORUKA: sara.at

IZVORNA PORUKA: milenium

jest meni sad,nisam nikako mogla uci,stalno me izbaciva i prikazuje nepostojucu stranicu user posted image
izgleda da cemo opet gripati user posted image

i meni...

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 816
21.7.2010 14:49:04   
Visnja RR
i meni se desilo na kratko...cekam objasnjenje programera

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 817
21.7.2010 20:44:01   
Dida79
Auuuuuuuu kako sam sad crveno upozorenje dobila kad sam htjela da udjem na rr cak sam morala i kliknut da na RR ulazim iako sam svjesna da ovaj virus moze nauditi mom racunaluuser posted image

Sta se desava?

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 818
21.7.2010 20:49:40   
taurus
i meni se isto dešavauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 819
21.7.2010 21:03:00   
R&T@

E, kod mene isto ovako...
Najgore sto nema posljednjih rasprava...
Najsmjesnije sto mi se isti post ponavlja na cijeloj stranici...

Forum poludio, a ja zbunjena...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 820
21.7.2010 21:06:34   
koka i po
Vidjeli programeri da smo i mi malo prolupale,napadamo jedne drugeuser posted image pa se opustili,ko vele neće one to ni primjetitiuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 821
21.7.2010 21:30:28   
mila81
I kod mene je to tako danima, ni ja ne kontam do cega jeuser posted image

Muhamed 01.08.2008.
Ajša 04.11.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 822
22.7.2010 9:48:08   
M kao Mama
Isto je i kod mene, onda odem na forum, gore u desnom uglu i pojave mi se teme , beli nešto rade na redizajnu

(odgovor članu mila81)
Neposredna veza do poruke: 823
22.7.2010 9:54:16   
Sonja

Auuuuuuuu kako sam sad crveno upozorenje dobila kad sam htjela da udjem na rr cak sam morala i kliknut da na RR ulazim iako sam svjesna da ovaj virus moze nauditi mom racunaluuser posted image

Sta se desava?

i meni istooo

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 824
22.7.2010 12:33:07   
Visnja RR
Imali smo problem sa jednim banerom... uklonili smo ga pa vjerujem da vise nece biti tog problema ...
ako se i u toku dana opet bude desavalo isto molim da mi napisete!
Hvala sto imate strpljenja i zivaca ze sitne problemcice koji se javljaju...
Ono sto zelim da znate da portal RR.ba nije zarzen virusom pa se mozemo bezbjedno druziti...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *