|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
11.6.2010 0:01:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sarayka

i možda je bas potrebna ta treca osoba (u ovom slucaju psiholog ili soc.radnik) jer se stvari drugacije gledaju kad ih cujete iz tudjih usta.  Pogotvo ne pristrasnih osoba.

user posted image user posted image

Biće to sve dobro, imam osjećaj user posted image

(odgovor članu sarayka)
  Neposredna veza do poruke: 351
11.6.2010 0:02:18   
Anidae

Anidae hvala ti ...
Zaista sam dala sve od sebe ali kao jedan od razloga za njegovo ponasanje je da mislim da on nije nasao nikoga ko bi ga ovako saslusao i savetovao kao vi mene , i možda je bas potrebna ta treca osoba (u ovom slucaju psiholog ili soc.radnik) jer se stvari drugacije gledaju kad ih cujete iz tudjih usta.  Pogotvo ne pristrasnih osoba.
To on nema u svojim roditeljima i sestrama...

Slazem se... Ja sam licno imala milion fobija kad su veze u pitanju, a o braku da i ne pricam, moj muz je sa mnom svasta prozivio... Vjeruj, ja sam svojevoljno otisla psihijatru, dobila cak i terapiju, jer mi nije bilo u cilju razvesti se tek tako ali sam se osjecala da cu puknuti, mene je jednostavno pritiskao muski autoritet jer ga nisam imala u zivotu, stalno sam se osjecala napadnuto a moj muz je stvarno blag kao dijete ali dzabe user posted image user posted image danas sam zahvalna i toj zeni (doktorici) a i mom muzu na strpljenju... Zato kazem podsjecas me na njega jer 2 usijane glave mogu samo gore napraviti user posted image

Mama i tata ocekuju svoga djecaka polovinom avgusta...
Prezivjeli smo sve i svasta i dogurali do 8.-og mjeseca :)

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 352
11.6.2010 0:03:43   
acudesa

To on nema u svojim roditeljima i sestrama...

ja da sam na tvom mjestu: od ovog momanta bih prestala razmišljati o njima...oni su sporedan faktor u vašam odnosu, on ako hoće-nek se zamara njima, ti nemoj...
Uvijek kažem: dvoje ljudi u braku ionako ima komplikovan odnos-treći im ne treba da se miješa 100 %....

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 353
11.6.2010 10:30:59   
hanabanana

TI kazes nisu te iznenadili njegovi roditelji...mene jesu zaista, nemogu da vjerujem da je npr.moja zaova koja je i sama razvedena i ima curicu kao moja L,  cesto u isto vrijeme kad i ja online na FB i nema zelju da pita za bratičnu, ne za mene  Ma to je meni fuj. al valjda covjek polazi od sebe pa zato se začudi kod ovakvih stvari...

Sarajko, naravno da je to fuj....ali napisala sam ti: to je kod nas tako, a izuzetaka ima, tu su da potvrde pravilo.
Isto tako kod nas u većini slučajeva otac zaboravi da djecu kada se razvede. Ne valja žena, ne valjaju djeca!
To je strašno, ali nažalost kod nas se i to vrlo često sreće, puno češće nego suprotno. Ali treba reći da ima i drugačijih slučajeva, naravno!

Ja mislim da je bitno pokušati sve, ali isto tako mislim da je vrlo bitno znati kada treba odustati.

Ne znam da li bi tvoj muž pristao na razgovor kod bračnog savjetnika??

S druge strane, ja zaista ne znam da li bih mogla nastaviti živjeti s nekim ko kroz cijeli ovaj period mi govori da je razvod najbolja opcija, a ja se ne osjećam krivom zbog okolnosti koje su dovele do toga?!
U svakom slučaju, dobar razvod je uvijek bolje rješenje nego loš brak.

Opet bih ti napomenula najbitnije u cijeloj priči, L!
Ne zaboravi da djeca sve vide, sve čuju i sve osjete.
Nikada nemoj dozvoliti da se s njim obračunavaš preko dijeteta.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 12.6.2010 16:58:41 >

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 354
12.6.2010 17:52:47   
sporty mamaa
nadam se da ce se sarayka javiti sa sretnim vijestima.... Saljem punouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 355
12.6.2010 17:55:13   
sarayka
Hvala , čim nesto novo bude ma u kojem kontekstu , javim vam ženice user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 356
14.6.2010 13:42:27   
hanabanana
Mislim na tebe sarajko.

< Poruku je uredio hanabanana -- 14.6.2010 13:51:21 >

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 357
   [Obrisana poruka]
14.6.2010 13:45:23   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 358
14.6.2010 13:50:51   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Mislim na tebe sarajeko.

potpisujem

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 359
14.6.2010 13:52:23   
jasmin
I ja sam s vama cure i mislim cesto na nasu sarayku.Neka vam Allah podari najljepse rjesenje.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 360
14.6.2010 14:56:14   
taurus
Sarayka user posted image user posted image user posted image user posted image nadam se da ćeš nam javiti dobre vijesti

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 361
14.6.2010 18:32:35   
sarayka
Hvala vam ženice moje user posted image user posted image user posted image

Nema nista posebno novo, osim da smo sinoć skupa bili vani s Lamijom, naime ja sam htjela da ih ostavim same , a on je molio da ostanem s njima  (radi Lamijeuser posted image )
Nista posebno nismo razgovorali, najvise smo se igrali s njom.
Pitao me za ispite i tako to.
Ali nije mi jednostavno bilo vidjeti da ovakvog, jako je nekako propao i bas mi je bilo bezze.
Lamija je bila jako cudna i to me dotuklo, nekako se otudjila od njega i vidim da ga to razara jer je ko curica jako bila vezana za tatu.user posted image
Helem nikakvu konkretnu pricu nisam pocinjala(niti bih ) a  niti on, vidim da mu nije lako i bas mu je neprijatno u mom drustvu "kao da nezna sta ce sam sa sobom", uzasno izgleda kao sto sam rekla.
Moj zakljucak koji sam izvukla je da svaki cejf vremenom prodje ivrijeme izbistri sve probleme i rješenja.
I da, odlucila sam da vise insistiram na njegovom vremenu s  Lamijom (mislim on insistira al ja nesto izmisljam) radi nje , ali i radi njega sto bi stari rekli "strah me sikluka"...Toliko od mene, javim vam se!

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 362
14.6.2010 18:57:51   
acudesa

a on je molio da ostanem s njima  (radi Lamijeuser posted image )

aha...kako da ne...sve više vjerujem u onu: muž je zainteresovan za dijete, dok je zainteresovan za majku....(rijatki su izuzeci)...tako da...user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 363
14.6.2010 19:38:31   
Mirkica

Hvala vam ženice moje user posted image user posted image user posted image

Nema nista posebno novo, osim da smo sinoć skupa bili vani s Lamijom, naime ja sam htjela da ih ostavim same , a on je molio da ostanem s njima  (radi Lamijeuser posted image )
Nista posebno nismo razgovorali, najvise smo se igrali s njom.
Pitao me za ispite i tako to.
Ali nije mi jednostavno bilo vidjeti da ovakvog, jako je nekako propao i bas mi je bilo bezze.
Lamija je bila jako cudna i to me dotuklo, nekako se otudjila od njega i vidim da ga to razara jer je ko curica jako bila vezana za tatu.user posted image
Helem nikakvu konkretnu pricu nisam pocinjala(niti bih ) a  niti on, vidim da mu nije lako i bas mu je neprijatno u mom drustvu "kao da nezna sta ce sam sa sobom", uzasno izgleda kao sto sam rekla.
Moj zakljucak koji sam izvukla je da svaki cejf vremenom prodje ivrijeme izbistri sve probleme i rješenja.
I da, odlucila sam da vise insistiram na njegovom vremenu s  Lamijom (mislim on insistira al ja nesto izmisljam) radi nje , ali i radi njega sto bi stari rekli "strah me sikluka"...Toliko od mene, javim vam se!

ja tog covjeka ne razumijem nikako ama bas nikako

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 364
14.6.2010 23:28:33   
klemzi
Sarayka draga,sad ću ja ovdje uletjeti ko kakav diverzant,ali ja tako navijam za vas. Tako me obradovalo što je insistirao da ostaneš,zbog Lamije ahhaa,zbog Lamijine mame naravno.Njega očito nešto muči ali ja taaako vjerujem da on tebe voli i zbog toga te molim da se boriš još,još,jošuser posted image user posted image user posted image  Sve znam,teško je,zašto to radi,pa ne mogu ni ja više,ovo,ono,ali bori se,isplatit će se 100% Šaljem more pozitivnih vibriuser posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 365
14.6.2010 23:32:46   
milenium

IZVORNA PORUKA: klemzi

Sarayka draga,sad ću ja ovdje uletjeti ko kakav diverzant,ali ja tako navijam za vas. Tako me obradovalo što je insistirao da ostaneš,zbog Lamije ahhaa,zbog Lamijine mame naravno.Njega očito nešto muči ali ja taaako vjerujem da on tebe voli i zbog toga te molim da se boriš još,još,jošuser posted image user posted image user posted image  Sve znam,teško je,zašto to radi,pa ne mogu ni ja više,ovo,ono,ali bori se,isplatit će se 100% Šaljem more pozitivnih vibriuser posted image user posted image user posted image

i ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 366
16.6.2010 9:15:32   
hanabanana

Jako mi je drago što sam pročitala ovo.
user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 367
16.6.2010 10:09:28   
Dida79
Ja svako malo navratim na ovu temu i sve cekam lijepe vijesti od Saraykeuser posted image
Ne poznajem vas ni jedno ali svim srcem navijam da ponovo budete zajednouser posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 368
   [Obrisana poruka]
16.6.2010 10:30:22   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Dida79)
  Neposredna veza do poruke: 369
16.6.2010 10:37:44   
hanabanana
Ja bih zamolila forumašice da ne čaprkaju sarajčici po rani...

< Poruku je uredio hanabanana -- 16.6.2010 10:38:26 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 370
16.6.2010 10:44:12   
Dida79

Cime to radimouser posted image Jel zato sto joj dajemo podrskuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 371
16.6.2010 10:51:03   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Dida79

Cime to radimouser posted image Jel zato sto joj dajemo podrskuuser posted image

mislim da su naše želje ok ali ipak dido nemožemo biti sigurni...možda je kuražimo u pogrešnom smjeru...i onda joj time veću bol zadajemo ali dobro ona zna mi je sve volimo i na njenoj smo strani...kako god se završi ova priča...mi ćemo biti uz njuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 372
16.6.2010 10:53:07   
M kao Mama
Mislim da nema mjesta neumjesnim komentara, jer istih ovdje nema, p ačak ni nekih konotacija, akamoli čeprkanja, helem, Sarajka je pametna, mlada žena, i ona će se izboriti sa ovom vjetenjačom.

Neposredna veza do poruke: 373
16.6.2010 10:56:51   
sarayka
Moje ženice drage neizmjerno sam sretna da imam takvu podrsku od vas, zaista vam veliko HVALA user posted image user posted image

Nadam se da cu neke upoznati u nedelju aBd.
Poslije zadnjeg pisanja ja i mm sreli smo se odmah sutra večer, dosao je na 5 min u park da vidi L i donese joj neke sandalice koje joj je kupio, i tada nismo pricali o neki teskim temama jer ne zelim jednostavno ja da počinjem al uočavam veliku promjenu kod njega zaista iako sam jaka kao stjena user posted image
Jucer je bio veliki šok za mene kada mi je tata javio ( koji cuva moju Lamiju i sestrinog starijeg sina) da se na vrata u vrijeme mog posla pojavio niko drugi nego moj svekaruser posted image
Pitao je imali bujruma i jel tati smeta da udje, na sto je ovaj naravno rekao Izvoli...(moj tata je dobrica i realna osoba, staložena , da je mama bila bilo bi uhhuser posted image )
Oni su se inace druzili zaista i mimo naseg braka.
Svekar je donio slatkise djeci i sjedio neko vrijeme. Nikakve price o ovom nasem problemu nije bilo niti je moj tata htio počinjati ista. Helem tako to bi, moram napomenuti da moj svekar nije iz Sarajeva i da je prvi put dosao nakon svega a bio je onaj dan kad sam ja presla kod svojih. Zapetljano zar ne?
Bas sam bila u soku jer je on od onih tvrdoglavih koji se busaju u prsa da ne popustaju, a i poslije njegovih prica...bas sam zaprepastena bila.user posted image

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 374
16.6.2010 10:59:50   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mislim da su naše želje ok ali ipak dido nemožemo biti sigurni.

Upravo tako...ali nakon njenih postova po kojima se naslučuju želje njenog muža, ono što mi želimo neka ostane naše privatno.

IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Možda je kuražimo u pogrešnom smjeru...i onda joj time veću bol zadajemo ali dobro ona zna mi je sve volimo i na njenoj smo strani...kako god se završi ova priča...mi ćemo biti uz njuuser posted image

user posted image
Žena je ovdje nemali broj puta napisala kako muž želi razvod.
I mislim da joj ne trebaju savjeti o tome kako da uradi sve da promjeni želje svoga muža. Dovoljno je teško prihvatiti činjenično stanje da osoba s kojom smo živjeli i  s kojom imamo dijete ima ovakve želje.

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Previjanje bebe
Miimy

Interesuje me dali ste Vi svojim bebama radili siroko povijanje preko Pampers pelena ...

Da (53%)

Ne (47%)

Broj svih glasova: 90

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *