sarayka
|
IZVORNA PORUKA: acudesa RR Srajka, ima li ikakve šanse da probate to prevazići...budi iskrena prema sebi, stavi se i u njegovu poziciju...mislim, ja koliko sam te kroz forum upoznala-nemaš mane, ali ipak, mislim da odnos u braku grade dvoje ljudi...iz moje perspektive-mogu se braniti koliko hoću, ali realno, za dosta svađa u mom braku i ja sam krivac (možda ponekad i nesvjesni) radi djevojčice kojoj niko ne može nadomjestiti njegovu ljubav-pokušaj sve što možeš..ako je on naveo za razlog prepirke: sjedite i razgovarajte, otklonite komunikaciju koja vam očito crpi energiju, nađite uzrok sukoba ( netolerancija, nepoštovanje, nepovjerenje, ...) i riješite to bez "prepirki" nego realno, kao zrele osobe... ne bih se htjela miješati u tvoj brak, ali vjeruj mi, žao mi je vaše djevojčice...znaš li ti, sarayka, koliku traumu razvod izazove kod djece...u svakom pedagoškoj knjizi o djeci imaš kao specifičnu situaciju "dijete razvedenih roditelja"...posebno cijelo poglavlje...mislim da ona maca treba vas oboje...molim te, daj sve od sebe da vaš brak uspije...naravno, ovo sve je moj stav, i možda imam pogrešnu percepciju situacije, možda je on zauzeo takav stav-da nema šanse nizašta...ali on mene ne zanima, ti me zanimaš i tebi govorim iskreno i prijateljski... ne ljuti se na otvorenosti, ne znam drukčije Moja acudesa nemam se sta ljutiti, ti si dusa i hvala vam svima sto svoje prste trosite pišući na ovoj temi...kao sto sam maloprije rekla puno je postova pa me nista mogli razumjeti , ukratko : * JA sam ta koja u startu nije bila za ovo več za prevazilazene problema pa cak i uz strucnu pomoć * JA sam ta koja je govorila da trebamo pokusati radi curice jer razlozi nisu teski * JA sam ta koja je i nakon razlaza potencirala 2,3x sastanak da vidim "jel siguran u ovo" * JA sam ta koja je priznala da niko nije savrsen kao sto si rekla pa ni ja i priznala svoje greske sa naglaskom da imam Volje da promjenim ono sto nam pravi loše situacije Sve to sam Ja i još mnogo toga , a ON je zbunjen, plače radi Lamije, prkosan , "niko nezna kako mu je", na momente nostalgican ali lijen i bez volje za popravak situacije jer "vrijeme ce uciniti svoje, i ovo je bolje za sve troje"... Stavr je u tome sto nemam elana vise da se borim, nije brak za samo jedno, ako njegov ponos ili uticaj okoline pobjedi ljubav i odnos prema porodici i djetetu onda ovo nije ni vrijedilo od starta jer "nema nazor života". PS: ako cemo iskreno ja bih imala puuno vise stvari za zamjerku od njega ali zaista nije za pricu , ali sam sve to stavila u stranu kao sitnice jer mi zene smo ko mazge svasta imamo snage pretrpiti....
< Poruku je uredio sarayka -- 10.6.2010 23:10:25 >