iv@ncica
|
Zao mi je sto ti se sve ovo ovako događa , moze se desiti stvarno svakome, ali svaki koji ima imalo soli u glavi bez veeeliiiiiikkkoggg razloga nece ulaziti u sve ovo, znaci mora biti neki razlog, a mozda ga ti nikada neces ni saznati. Sad malo ono ljtnja progovvara iz mene, kad vidim tvoju situaciju..i postavim se u tvoju ulogu..onda me uhvati bijes zbog tih velikih razmazenih , tvrdoglavih beba kojima moze biti sto zapasu. Ali ipak, to je jedan veliki dio tvog zivota i vasa djevojcica je u svemu tome ono sto je povezalo..prijateljstvo, ljubav, vjernost.. i brak..i na kraju kad sve nestane to zajednicko bice vas povezuje, ako nista. Obzirom da je to njegova inicijativa, i da si ti sve pokusala mozda je ipak bolji razlaz nego prisilno druzenje i pokusaji obnavljanja povjerenja koje se izgubi na ovaj nacin, htjela ti to ili ne. Za djete je sok sve, pa i brak kojem nesto fali, svi ti pricaju jedno misle drugo. Dosta nas je proslo kroz svasta nesto, za djete je najgore kad uopce nema roditelja, a mi mame smo sposobne jako dobro bez pomoci i da zivimo, radimo i odgajamo djecu. Ovo je sad moj stav, ja ne bih mogla nastaviti zivjeti s njim nakon ovakve njegove odluke,uvijek bi gledala kad ce me opet ostaviti, zivjela u strahu i nelagodi, osjecala bi se ucjenjeno i ne bi to vise bila ja. no sad bi isto bila rigorozna..ostavljas nas , svoju obitelj, sve sto smo stvorili i izgradili, svoj dom, prijatelje, mene koja sam ti 100 stvari oprostila, svokje djete... e odlucio si i sad vide nema zivkanja i plakanja, za malom..za ovim onim...i dolazaka kad hoces da bi je vidio..ubola bi da i njega zaboli... pa kako mi mozemo da izdrzimo toliko toga,,,sorrryyyy sto se raspisah..zelim ti svu srecu svijeta i snagu..i da mislis na sebe isto u svemu ovome, jer ces ti sad kako god da bude morati vuci na obe strane napast ce me sad mnoge..ali ovo je mokj stav