|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
18.4.2010 18:38:51   
DZANINI

IZVORNA PORUKA: mina01

Hvala vam super ste sviuser posted image user posted image user posted image user posted image ,saljemo vam Ammar i ja veeeeelikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image posebno mojoj siss i tetkinoj dusi Miji

Dzanini@ nemoj biti tuzna,ako se tvoj brak nemoze sacuvati,nije strasno razvesti se....Sigurno tebe i tvoje dijete ceka sreca, vjerovatno bolja nego do sad, jer dijete najvise ispasta u losem braku,jer je kuca puno nervoze i svadje...Zar nije bolje da te vidi raspolozenu i nasmijenu pa i ako nisi u braku
Nije lako u pocetku,to sigurno al samo sagledas pozitvne strane i odma ce ti biti lakse... Ne znam ja sam nekako u pocetku kad bi se sjetila nekog "lijepog" momenta sa mm, odma bi mi nekako mozak sam prebacio na one ruzne(kojih je bilo vise) tako da odavno nerazmisljam o tome,nezelim se uopste podsjecat.........
I nemoj govoriti da ti je zivot gotov,ja mislim da je to tek pocetak koji uz sebe nosi nesto najljepse,i sudbina ce ti donijeti isto kao i meni nekog ko te razumije i ko prihvata to sve jer te voli,jer mu je stalo to tebe,a vjeruj mi da ces se i ti osjecat voljeno i lijepo i tek ces tada vidjeti koliko ustvari vrijedis sa svojim djetetom i sa osobom koju ces i ti zavoljet,al naravno dijete je uvijek na prvom mjestu.............Puno sreceee ti zelim i puno poljubaca vam saljemo Ammar i ja

Jojjjjjjjjj sto se ja napricaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala draga puno ama ostaje mi nada da se nadam jel poslje toliko bola i samoce tesko je da covjek krene dalje i da misli da ce nekoga naci ali eto sve u svemu Hvala Bogu sto mi je podario prelijepu i zdravuu djevojcicuu..a ostalo je na meni da u svojoj ludoj glavi sve to rijesim,i pomirim se sa situacijom i sto je najvaznije KRENEM DALJE ...PUNOOOOOOO...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image I VAMA DRAGI MOJI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mina01)
Neposredna veza do poruke: 226
31.5.2010 0:00:56   
sarayka
Evo da se upišem i ja....
trebalo mi je vremena i snage i sada dok pišem pitam se jel griješim sto ovo dijelim s vama...jednostavno još je rano i bolno.
MM i ja 5 god u braku kome je dosao kraj sve se cini...
Već skoro 20 dana smo razvdvojeni a zvanicna procedura nije počela iako skupljamo papire. Kako se to desilo?? Neznam ni sama znam da nisam ni sanjala o tome a vidim da se svima tako nesto može desiti user posted image
Razvod je na njegovu inicijativu a razlozi su jako banalni i svode ne na ceste prepirke i slične nervoze znaci bez alkohola, fizičkog maltretiranja i trece osobe (kako on tvrdi)
Ja sam uradila sve od sebe, i sada mi ostaje samo da cekam ciejlu proceduru pa počne...Nadam se da će dragi Allah odluciti ono sto je najbolje za mene i moje dijete ma kako to u prvom momentu izgledalo.
Pozz svima i zelim da niko ne osjeti ovakav problem na svojoj koži user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu mina01)
Neposredna veza do poruke: 227
31.5.2010 0:04:02   
teacher75
IZVORNA PORUKA: sarayka

trebalo mi je vremena i snage i sada dok pišem pitam se jel griješim sto ovo dijelim s vama...jednostavno još je rano i bolno.
Već skoro 20 dana smo razvdvojeni a zvanicna procedura nije počela iako skupljamo papire. Kako se to desilo?? Neznam ni sama znam da nisam ni sanjala o tome a vidim da se svima tako nesto može desiti user posted image
Razvod je na njegovu inicijativu a razlozi su jako banalni i svode ne na ceste prepirke i slične nervoze znaci bez alkohola, fizičkog maltretiranja i trece osobe (kako on tvrdi)
Ja sam uradila sve od sebe, i sada mi ostaje samo da cekam ciejlu proceduru pa počne...Nadam se da će dragi Allah odluciti ono sto je najbolje za mene i moje dijete ma kako to u prvom momentu izgledalo.
Pozz svima i zelim da niko ne osjeti ovakav problem na svojoj koži user posted image

draga moja, bas si me rastuzilauser posted image budi jaka... ne znam sta da ti kazem, stvarno mi je zao user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 228
31.5.2010 0:07:03   
taurus
Draga sarayka jako mi je žao što si se našla u takvoj situacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Opet nešto kontam da to nije prolazna kriza, slabost i neko iskušenje. Nikad se na zna možda se sve smiri i završi onako kako treba. Ipak to nije malo godina a i dijete je tu. Treba razmisliti dva puta prije donošenja odluke. Sačekaj da se stvari smire i ohlade pa pokušaj razgovarati sa mm.
Možda ti sada zvučim onako glupo ali vjeruj ni sama ne znam šta bih uradila u takvoj situaciji. U svakom slučaju user posted image user posted image  za tebe.

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 229
31.5.2010 0:12:05   
M kao Mama
Ostahod šokirana u ove sitne sate, toliko da ne znam ništa, ali baš ništa pametno napisati. Draga moja, ali stvarno nemam prave riječi. 

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 230
31.5.2010 0:17:18   
neki

Aj zeno draga,ostadoh bez teksta.....
Ne znam sta da ti kazem,kako kazes,dala si sve od sebe,pa sad budi jaka zbog sebe same i zbog djeteta...
Da ti dragi Allah da sabura i snage duso draga,zelim ti puuuuuuno srece,sta god da budeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 231
31.5.2010 0:17:19   
sarayka
IZVORNA PORUKA: taurus

Draga sarayka jako mi je žao što si se našla u takvoj situacijiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Opet nešto kontam da to nije prolazna kriza, slabost i neko iskušenje. Nikad se na zna možda se sve smiri i završi onako kako treba. Ipak to nije malo godina a i dijete je tu. Treba razmisliti dva puta prije donošenja odluke. Sačekaj da se stvari smire i ohlade pa pokušaj razgovarati sa mm.
Možda ti sada zvučim onako glupo ali vjeruj ni sama ne znam šta bih uradila u takvoj situaciji. U svakom slučaju user posted image user posted image  za tebe.

Hvala draga...razgovarala vjeruj mi, medjutim.... Odluka nije na meni u tome je stos....jednostavno čoek ne može više user posted image
Meni je lakse sto imam podrsku porodice , dok zaista krivim njegove sto mu nisu pokusali otvoriti oči kao svom sinu da shvati da su to gluposti za tako veliki korak u životu. Totalno su to olako primiliuser posted image
Mah bit ce kako je sudjeno, ali da je lako definitivno nije.
Svaki korak sam promislila i definitivno ne znam kako reagovati. Sad sam ga pustila na miru nek vidi dali je to to, a ti sastanci za sporazumni razvod ce uciniti svoje da se osvjesti, ili čak ne ?? Sve je do vremena.

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 232
31.5.2010 0:18:04   
Skvo RR
Draga moja zelim ti da ti Bog podari snage da sto lakse prodjes kroz to!!!
Stvarno sam sokirana...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 233
31.5.2010 0:23:55   
Anoniman

I ja sam naprosto ostala sokirana kad ovo procitah...
Ne znam sta pametno da ti kazem...
Budi jaka, pametna i razumna!
Bori se za svoju srecu...ma sta ona za tebe znacila...user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
  Neposredna veza do poruke: 234
31.5.2010 0:26:58   
moja barbika
Draga moja,zelim ti sve najbolje i puno snage da to sve izdrzis.Svi mi imamo iskusenja,ali mozda je ovo iskusenje dobro za tebe.Ali ipak,pusti malo sve neka stoji na svom mjestu,nemoj ga zvati,budi ponosna i jaka.Shvatice on da je pogrijesio i to veoma brzo.Kao sto taurus kaze mozda je to samo prolazno.Puno srece i hajra u zivotu zeli ti barbika

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 235
31.5.2010 0:30:34   
taurus
Da li si mogla saznati njegove razloge za takvu odluku. Nekako mi je razvod krupna stvar, a razlozi kao što su svađe i prepirke su ipak sitnica. Možda on ima još nekih problema koji ga čine nervoznim (posao, finansije itd.) pa mu je najlakše bilo preko tebe sve istresti.
Znam da mi žene pređemo preko mora stvari samo da za mir u kući. Ipak sačekaj ili ga zovni i razgovarajte ponovo, ili razgovaraj sa njegovim roditeljima (bratom ili sestrom ako ih ima) ili da tvoji roditelji pokušaju razgovarati sa njim.
Ma ne zna ni šta da mislim ni šta da predložim. Vidiš da samo nabacujem prijedloge. Mislim da sve treba pokušati da se brak spasi.

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 236
31.5.2010 0:39:52   
sarayka
IZVORNA PORUKA: taurus

Da li si mogla saznati njegove razloge za takvu odluku. Nekako mi je razvod krupna stvar, a razlozi kao što su svađe i prepirke su ipak sitnica. Možda on ima još nekih problema koji ga čine nervoznim (posao, finansije itd.) pa mu je najlakše bilo preko tebe sve istresti.
Znam da mi žene pređemo preko mora stvari samo da za mir u kući. Ipak sačekaj ili ga zovni i razgovarajte ponovo, ili razgovaraj sa njegovim roditeljima (bratom ili sestrom ako ih ima) ili da tvoji roditelji pokušaju razgovarati sa njim.
Ma ne zna ni šta da mislim ni šta da predložim. Vidiš da samo nabacujem prijedloge. Mislim da sve treba pokušati da se brak spasi.

vjeruj  mi to me i boli najvise...ni jednog momenta nisam osjetila cudjenje sa srane njegovih iako smo imali u globalu konkretan odnos...ako oni misle da ne trebaju mene kontaktirati radi svoje unuke sta ja tu da radim??
Cak su komentarisali da smo MI ako odlucili nasta sam ja naravno reagovala jer ne zelim da mi prebacuju odgovornost ako nije do mene.
Čekam sada. nek vrijeme učini svoje, ko zna kako ce se zavrisit.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 237
31.5.2010 0:40:28   
taurus
Uh što me nasekira. Ovakve vijesti me uvijek šokiraju, rastuže i nametnu milion pitanja. Stvarno sam user posted image user posted image user posted image user posted image

To se izgleda može svakome desiti i niko od nas ne zna šta nas čekauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 238
31.5.2010 0:45:07   
taurus
Ma ne znam koliko je dobro i stvar prepustiti vremenuuser posted image user posted image user posted image
Treba se boriti i to na sve načine i svim oružjem. Ne odustaj do poslijednjeg momenta. Kao što sam ti već rekla razgovaraj sa osobom koje je njemu jako bliska i kojoj se povjerava (može to biti i dobar prijatelj a ne član porodice) i tako pokušaj saznati šta mu je u glavi ili da možda ta osoba njemu malo "otvori oči" i razdrma ga.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 239
31.5.2010 1:49:38   
nasa princezica

Jako tuzno to sto ti se desava,al moras biti jaka.Pokusaj na sve nacine da se nekako izboris za taj brak znam da ti nije lako,ali ne prepustaj nista vremenu.Sto se tice ti njegovih razloga to su gluposti zbog kojih netreba ciniti tako veliki korak pogotov sto je i djete tu.Ako je on tako uporan da se razvedete mozda je bas neko razlog.Imala sam priliku da vidim slucaj gdje je covjek trazio razloge za razvod koji su bili bezveze,jos gledajuc da prebaci krivnju na svoju suprugu koja mu je inace bila idealna.Toliko je on zadebelio da se razvedu djaba dvoje djece sto imaju(mislim da na njih nije ni gledao)da su se nakraju i razveli,posle se uspostavilo da ipak njegovi navedeni razlozi nisu bili ti nego se covjek zaljubio i to u zenu koja je isto imala dvoje djece i koja se takodje razvela sa svojim muzem radi njeg.Njena djeca uzivaju s njim a on svoju i nespominje,al idalje njih dvoje zive svako sa svojim roditeljima.Pojedini muskarci su kao djeca,cim beba stigne oni se osjecaju zapostavljenima.Mozda je to prolazno sve,mozda te na neki nacin testira ko ce ga znati.Stvarno mi je zao sto je tako i nadam se da ce bar ti sporazumni sastanci promijeniti sve i da cete ponovo biti zajedno.Uglavnom ma koliko slaba bila skupi snagu i bori se za svoj brak i oca svog djeteta na to imas pravo.A sto se tice njegovih roditelja nisu to nikakvi ljudi kako bi ga posavjetovali da je razlog razvoda krupan,a ne gluposti nego kao da su jedva docekali.Nek njihovom sinu bude sve kako zeli,a za unuce ih nije briga.Bas ih nemogu shvatit.Draga budi jaka i zelim ti da sto prije vratis muza tamo gdje pripada.Poljubac za Lamiju i mamu.

< Poruku je uredio nasa princezica -- 31.5.2010 1:51:59 >

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 240
31.5.2010 7:46:14   
acudesa

mila mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..ljubim te...budi jaka...ima li šanse da probate izgladiti stvari...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 241
31.5.2010 7:59:29   
rose 87
user posted image user posted image user posted image
zelim ti puno srece i da se sve rijesi onako kako je najbolje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 242
31.5.2010 8:15:31   
w.pooh
sarayka stvarno mi je žao user posted image user posted image
budi jaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 243
31.5.2010 8:44:17   
new mama
Sarayka bas mi je zao milauser posted image user posted image ,nadam se da ce se sve dobro zavrisiti,a jel postoji ikakav nacin da probate vas dvoje da to prebroditeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 244
31.5.2010 8:48:06   
mnn
žao mi je...user posted image user posted image  drži se.user posted image  ima li šanse za pomirenjem??dugo ste zajedno..

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 245
31.5.2010 8:57:17   
taurus
Nadam se da će nam se naša draga Sarayka javiti sa lijepim vijestima.
Saraykauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 246
31.5.2010 9:22:55   
sarayka
Hvala svim ženama....
Pomaka nema , vjerujte da sam ja ucinila sve od sebe za ovih 20 dana inicirala svaki sastanak i razgovor...i nemogu vise to sebi dozvoliti zaista. Nije u pitanju ponos već jednostavno nezelim da potičem nesto sto nije do mene.
Ako mu je stalno on je taj koji treba shvatiti. Iako je tvrdoglavost je njegova glavna osobina, to nije opravdanje za gubitak porodice.
Za curicu je jako vezan i stalno zove da pita da je vidi, a kad se to desi često plače.
Nemam pojma ali ja nemam osjećaj da je druga osoba u pitanju, jer sam insisitirala da znam, kune se da nije. Nemam ni ja neke dokaze za to pa sad...
Sto bi rekli nema "nazor " života, vidjet cemo sta ce biti.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 247
31.5.2010 10:10:11   
D_K
E bas lose.. A sto ste odmah isli na opciju razvoda? Mozete li probati malo da se odvojite - malo i ti prodisi, zivi malo slobodna bez njega, on neka malo dobije vremena da razmisli - mozda shvati sta zeli, mozda nadje nacina da se otvori.. Meni se ovo ne cini kao losa opcija a mozda vam pomogne da se opustite i sagledate stvari iz drugih uglova. Razvod mi se cini nekako konacan, treba sve probati prije potpisa.. Tu je malo dijete, treba stati na loptu. Mozes mu napisati nesto ovako i neka razmisli.. U svakom slucaju ti zelim srecu. Sve mi mozemo same, sve se mi mozemo brinuti o djeci i bez muzeva ali ako ima nade da sacuvas svoju porodicu sigurna sam da ces naci jos nacina da se boris.. Sretno ti bilo :))

Onaj pogled :))))

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 248
31.5.2010 10:15:07   
Nedi
Teška situacija...zamislim sebe i kontam šta bih, kako bih dalje?
U pravu si kad kažeš da "nazor" života nema i kad je već takva situacija stisni zube i kreni naprijed. Mora se...jest teško ali nikad ne znaš zašto je to dobro za tebe...

Želim ti sreću user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 249
31.5.2010 10:28:44   
Hanady RR
draga moja saraykauser posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti dušo snagu da ovo porđe što bezbolnije za tebe...možda mu vrijeme otvori oči...možda mu razdovejnost pokaže da to nije to. Šta da ti kaem nisma pametna....
Ti si divna žena...ja sam te upoznala a i njega...pa za novu godinu ste bili savršen para sa prelijepim djetetom. Mila moja...znam da je teško ali budi jaka radi divne djevojčice.
grlim te po hiljadu putauser posted image user posted image user posted image user posted image
ako ti treba neko neutralan za razgovor, neko ko nije ni tvoj ni njegov, neko ko će te saslušati i pustiti bez grižnje savjesti da mu otplačeš na ramenu...javi se mila slobodno na PP...za kafu sa tobom divnom hrabrom ženom uvijek sam spremna.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

COOMBSOV TEST
milkicc

Prvi put sam trudna ,RH-,Zatim su me uputili da uradim Coombsov test.Zanima me da li je neko od vas radio taj tast i da li zna nešto više o njemu....

DA (37%)

NE (63%)

Broj svih glasova: 79

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *