|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
20.6.2010 14:27:39   
hanabanana
Ljudi su takvi.
Dosadni su im vlastiti životi pa čaprkaju po tudjim.
Anonimna, na takva pitanja jednostavno reci: Ne želim o tome pričati!
Jasno i glasno.
Tonom koji onemogućava da upitaju: Zašto?

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 401
20.6.2010 15:27:09   
jasmin
Anonimna i ja bih postupila kako hanabanana kaze.Izvinite,to se tice mog privatnog zivota i ne zelim o tome razgovarati.Nemas sta da se ustrucavas od takvog odgovora.Kada se ljudi usude da te tako otvoreno pitaju,i ti budi otvorena.:)

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 402
20.6.2010 15:51:00   
milenium
IZVORNA PORUKA: ivana st

Nažalost dosta je bolesnih ljudi koji svoje neuspjehe i boli liječe tuđom patnjom. Za mnom je neki dan jedna susjeda vikala, ali doslovno vikala, (i to nakon što sam joj rekla da se takve stvari ne pitaju, misleć na bebu), "pita se pita,mogla si do sada već voditi jedno veliko dite za ruku" user posted image user posted image user posted image user posted image .Došlo mi je da joj takvu pleščurinu opalim! Ušutila je kad sam joj rekla da se tako i ponašaju nekulturni ljudi poput nje.Iako sam izgledala smireno, isplakala sam se  kad sam ušla u auto, zato draga moja odsad namjeravam bit i još bezobraznija prema takvima!

user posted image a lude babe!
ja bi joj drugi put misteriozno rekla''''tko zna-možda ima-možda nema''''user posted image

(odgovor članu ivana st)
Neposredna veza do poruke: 403
20.6.2010 15:54:12   
sporty mamaa
" Jer ljudi su pokvarena rasa, prljava i zla i tko ljude slusa taj uvijek nastrada"...

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 404
27.6.2010 9:37:59   
sarayka
Da vam se javim žene, već dugo nisam...
Moje prvo ročište za posredovanje kod razvoda je u srijedu,.
Neznam sta da vam kazem o tome....nikada nisam vjerovala kada su ljudi govorili da se partneri poslije rastanka osjecaju kao drzavni neprijatelji. Zaista tu ima puno istine, tek kad ti nije neko na ocima vidis kakav je,puno dublje analiziras njegove postupke i djela.
Meni je ovaj mjesec i po jako promjenio misljenje o svemu.
MM je skoro sve ono sto nikad ne bi pomislila da ce biti, jer ljude u ovim aituacijmam nemozes predvidjeti i to su rekle sve zene koje se nalaze u istom polozaju.
Jedino sto mi je tesko prolaziti kroz taj period sastanaka, ponavljati pricu koju se trudim zaboraviti. Ja radim neke druge stvari, obnavljam neka prijateljstva za koja odavno nisam imala vremena, posvecujem vrijeme sebi vise sve zahvaljujuci svojim roditeljima kao podrsci, Boga mi i okasnim malo jer popijem casu vina s drustvom vise...Ma sta covjek da se vraca unazad jer zivot je samo jedan, pogledas okolo s cim se ljudi susrecu a predeveraju,pa ovo moje je sitnica i ja to mogu prebroditi...
Nisam vam se dugo javila da vas malo upeglah, pusaa svima user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 405
27.6.2010 9:43:18   
acudesa
IZVORNA PORUKA: sarayka

Nisam vam se dugo javila da vas malo upeglah, pusaa svima user posted image

saraykauser posted image
nemam ti ništa pametno reći, ti si pametna žena, to sam potvrdila i na kafici...neka se to riješi onako kako ti želiš..
ljubim te

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 406
27.6.2010 23:57:17   
klemzi
Tako treba sarayka curouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 407
28.6.2010 0:04:18   
Skvo RR
Sarayka samo hrabrouser posted image ....posveti se sebi..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 408
28.6.2010 0:13:02   
sarayka
Acudesa, klemzi, Skvo user posted image user posted image user posted image
Hvala na podrsci user posted image

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 409
28.6.2010 0:48:52   
sporty mamaa
Joj sarayka ti mene bas rastuzi, ja sam vjerovala da cete se vi pomirit...
U svakom slucaju zelim ti svu srecu i stvarno svaka ti castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 410
28.6.2010 0:51:45   
Hanady RR
saraykauser posted image
hrabro samo...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 411
28.6.2010 2:17:49   
nasa princezica
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Joj sarayka ti mene bas rastuzi, ja sam vjerovala da cete se vi pomirit...
U svakom slucaju zelim ti svu srecu i stvarno svaka ti castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Isto sam vjerovala da cete se pomiriti,i cekala tvoj post sa takvom vjescu...ali eto budi hrabra,sretna i nek bude kako ti zelis.pusa tvom piletu i tebi....samo uzivaj zivot je jedan.

LANA DUSA MAMINA 29.08.2008 :-)

SRCE MAMINO CEKANO SEDAM DUUUUUGGGGIIIIIIIHHHH GODINA

Neposredna veza do poruke: 412
28.6.2010 12:20:17   
malena27 RR
sarayka budi hrabra kao i do sada...svu srecu ti zelim! 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu nasa princezica)
Neposredna veza do poruke: 413
28.6.2010 12:29:04   
Anoniman
Sarajka, zelim da buds hrabra i da se sve to zasvrsi onako kako je najbolje za tebe i tvoje dijete. Saljem ti mnogo user posted image user posted image i srece

(odgovor članu malena27 RR)
  Neposredna veza do poruke: 414
14.7.2010 12:51:11   
hanabanana
Sarajko, kako ste?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 415
15.7.2010 17:39:52   
rinolan
Kod nas je rastava braka pokrenuta. Bila sam kod odvjetnika i on je pokrenuo postupak. Muž i ja smo se  dogovorili sporazumnoo, ali sam tek naknadno doznala da je sve to moglo ići sporazumom preko socijalne službe, ili nisam u pravu? Što nas čeka , što je idući korak?

Neposredna veza do poruke: 416
15.7.2010 22:59:30   
bebbe RR
Rinolan, pozdravljam te. Dobro došla na RR. Nadam se da će ti neka od naših forumašica pravnica ili socijalnih radnica, te neka koja ima slično iskustvo, uskoro dati kakav savjet. Ja ti želim puno snage da što bezbolnije prođeš kroz sve.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu rinolan)
Neposredna veza do poruke: 417
16.7.2010 21:42:21   
sarayka
Ja i Lamija smo ok, uzivamo u ljetu uskoro ce i godisnji.
Hvala svima koji misle na nas...user posted image
Danas smo imali drugi sastanak na koji se mm nije pojavio, nije mogao odsustvovati s posla navodno.. Sve ide polako i po protokolu.
Lamiju vidja 2x sedmicno.
Jedan vikend je pokusala da prenoci ali nije hjela pa je doveo u 23,45huser posted image
Eto zene ljubac za sve , cuvajte djecu samo ona su 100% doživotno vaša....

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 418
16.7.2010 22:07:02   
Skvo RR
Bas mi je drago da si se javila. Velik zagrljaj za tebe!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 419
16.7.2010 23:21:30   
bebbe RR
Sarayka, pratila sam tvoju prriču, iako ti se nisam do sada javljala. Razlog je to što se mi je činilo da vladaš situacijom, uprkos užasu koji prolaziš, bolje nego ikada iko koga poznajem, a da je bio u sličnoj situaciji.
Vaša ljubavna priča još uvijek nije gotova, može doći do raznih preobrata i zato vjerovatno nije zahvalno ovo što ću ti reći, a nekako osjećam potrebu da to uradim.
Prije svega, ja sam uvjerena da tvoj muž ima razlog za koji ti nije rekao. Sada, da li je to ljubavnica, kocka, bolest ili neka  situacija koja ne pada na pamet iz prve - ne znam. Ali, jedno znam - brak se ne razvodi zbog sitnih svadjica i razmirica. A, šta god da je njegov razlog - ima pravo na njega. Kako god bilo bolno, ima pravo da te ne voli i ne želi više. No, ono što ga je kroz tvoju priču sasvim srozalo u mojim očima je to što te i pored godina provedenih zajedno nije dovoljno cijenio da sjednete, da ti pogleda u oči i da ti kaže istinu. Zbog toga mislim da te ne zaslužuje. Odnosno, mislim da ti zaslužuješ čovjeka sposobnog i spremnog da sa tobom dijeli cijeli svoj život i sve svoje istine, pa i onda kada su nelijepe.
Skontala sam iz tvojih postova da si jaka žena, te da imaš dovoljno bliskiih ljudi da ti budu i utjeha i rame za plakanje. Znaš i sama da ćeš kroz sve ovo proći i izaći i snažnija nego što jesi. Ne zaboravi uvijek hodati dignute glave. Želim ti svu sreću.
P.S. Slažem se sa mišlju Anais Nin koja ti stoji u potpisu.

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 420
20.7.2010 22:06:59   
@id@
Drage moje,
moram ovako da vam se obratim. U fazi sam razvoda braka i imamo sina godina dana. S muzem ne zivim deset mjeseci. ZZSS je odredio da otac vidja dijete dva puta sedmicno po tri sata naravno uz moje prisustvo, ali otac sad insistira da dijete uzme i bude sa njim bez mog prisustva. Iskreno, bojim se jer je on jos beba i ne zna nista i mislim da je prerano da dijete ide bez mog prisustva bar dok ne progovori i dok ne bude mogao neke stvari prepricati. Otac djeteta insistira i cak se zalio soc.sluzbi ali ja mislim da je i suvise rano za to. Sta mi vi predlazete jer mi se on nije pokazao kao brizan i odgovoran otac. Hvala unaprijed

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 421
20.7.2010 22:11:16   
nikita
@ida@ kao prvo zao mi je da je uopce doslo do razvoda, a ja mu dijete ne bi dala na samo, sud je valjda imao razloga zasto je odlucio da otac bebu moze vidati samo 6h u tjedan dana i u tvom prisustvu, i jos ako i smatras da nije dobar otac, definitivno ga ne bi dala nasamo

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu @id@)
Neposredna veza do poruke: 422
20.7.2010 22:18:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: @id@

Drage moje,
moram ovako da vam se obratim. U fazi sam razvoda braka i imamo sina godina dana. S muzem ne zivim deset mjeseci. ZZSS je odredio da otac vidja dijete dva puta sedmicno po tri sata naravno uz moje prisustvo, ali otac sad insistira da dijete uzme i bude sa njim bez mog prisustva. Iskreno, bojim se jer je on jos beba i ne zna nista i mislim da je prerano da dijete ide bez mog prisustva bar dok ne progovori i dok ne bude mogao neke stvari prepricati. Otac djeteta insistira i cak se zalio soc.sluzbi ali ja mislim da je i suvise rano za to. Sta mi vi predlazete jer mi se on nije pokazao kao brizan i odgovoran otac. Hvala unaprijed

Ne znam kako dole zakon ide ali vec ako oca ne smatras odgovornim ja bih se trudila svim silama da on ne dobije to sto trazi ipak sin ti je premalen da bi kao sto si navela kaze ako nedaj boze nesto mu zahvali ili ne bude siguran....u Svakom slucaju ti zelim sve najbolje

(odgovor članu @id@)
  Neposredna veza do poruke: 423
20.7.2010 22:32:18   
@id@
Hvala puno. Ni ja se ne slazem da ga dam ali on prijeti zakonom i zali se, a ja zakon bas i ne poznajem pa me zanima kakva  prava imam, i kad dijete moze ici sa njim.Da li postoji neki zakon o tome.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 424
20.7.2010 22:50:30   
taurus
ima zakon sigurno samo moraš pitati naše forumašice koje su pravnice
kontaktiraj na PP Hanady ili Hanabanana 

(odgovor članu @id@)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za dječaka
tiktak

Tri dana pred porod se ne mogu odlučiti o imenu za mog dječaka.. koje vam se najviše sviđa:

Fatih (34%)

Hamza (22%)

Harun (24%)

Afan (20%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *