|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
16.6.2010 11:04:50   
hanabanana
Saraječice meni je to super što je dedo došao da vidi unuku.
Rekla si da s njima nikada nisi bila u neljuskim odnosima?!
Meni je to zaista super.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 376
16.6.2010 11:09:51   
sarayka
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Meni je to zaista super.

Naravno da je ok, medjutim mogao je naci i drugi nacin da je vidi zar ne?? MM sad cesto izvede Lamiju pa su se mogli tada sresti, jer ce mu otac biti ovdje par dana.
Mi smo bili u korektnim odnosima pogotovo svekar i ja , i ja sam bila i iznenadjena njegovim komentarima sa strane koje sam cula a to su da sam ja ta koja je "napustila njegovog sinauser posted image " jer je uvijek imao lijepu riječ za mene, ali jednostavno ljudi razlicito prihvataju stvari, moguce da je on ovo svatio kao svoj poraz...jer nije ucinio nista da ublazi stvari.

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 377
16.6.2010 11:15:27   
SailorMoon
Jeli moguce da tvoj svekar sad nije u dobron odnosu sa njegovim sinom? Mozda je i za to dosao kod tvog tate da vidi malu a ne kod svog sina???

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 378
16.6.2010 11:17:44   
hanabanana
Narodno učenje: nikada ne slušaj šta pričaju ljudi sa strane.
Ja lično mislim da tvoj svekar možda zna više o razlozima zbog kojih TM kao jedini izlaz vidi razvod....možda da popričaš sa svekrom, otvoreno.

Ali moram ti još nešto reći: spremi se da ćeš možda čuti i nešto što ne želiš znati!

To što je došao do tvog tate govori dvije stvari:
- poštuje tvoje roditelje
- poštuje kuću u koju ulazi

< Poruku je uredio hanabanana -- 16.6.2010 11:19:21 >

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 379
16.6.2010 11:20:30   
sarayka
IZVORNA PORUKA: SailorMoon

Jeli moguce da tvoj svekar sad nije u dobron odnosu sa njegovim sinom? Mozda je i za to dosao kod tvog tate da vidi malu a ne kod svog sina???

Nije moguće, on nema gdje ovdje doci nego kod njega, i ostat ce par dana kako je rekao.

ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu SailorMoon)
Neposredna veza do poruke: 380
16.6.2010 11:28:01   
sarayka

Narodno učenje: nikada ne slušaj šta pričaju ljudi sa strane.
Ja lično mislim da tvoj svekar možda zna više o razlozima zbog kojih TM kao jedini izlaz vidi razvod....možda da popričaš sa svekrom, otvoreno.

Ali moram ti još nešto reći: spremi se da ćeš možda čuti i nešto što ne želiš znati!

To što je došao do tvog tate govori dvije stvari:
- poštuje tvoje roditelje
- poštuje kuću u koju ulazi

Moj svekar je otac koji jako podrzava svoje dijete i vise nego sto treba cini mi se, njegov sin je većinom za njega u pravu pa tu noć kada smo razgovarali o razlazu on je vise puta ostao bez texta jer zna da MM nije u pravu a nema nacin da ga odbrani.
Vise puta sam mu pomenula da "zna" da ovaj prica nebuloze, ali nece da kaze na sta je ovaj presutio. Jednostavno je takav tip , inmpulsivan i osoba od momenta, vjerovatno mu se to u tom momentu ucinilo kao dobro rješenje za njegovog sina (jer je i ovaj bio "očajan") ali sada se pita da li je to bas takouser posted image
Moj svekar zna 100% da sam ja imala vise razloga za razvod ali nisam iz mnogo razloga , medjutim nikad to nebi naglas priznao.

Nije mi jasno zasto kazes da ima nesto sto ne bih voljela znati a sta je to??
Kuća mojih roditelja je i moja kuća, i kuća u kojoj ja i L trenutno živimo .

Neposredna veza do poruke: 381
16.6.2010 11:31:00   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sarayka

Meni je to zaista super.

Naravno da je ok, medjutim mogao je naci i drugi nacin da je vidi zar ne?? MM sad cesto izvede Lamiju pa su se mogli tada sresti, jer ce mu otac biti ovdje par dana.
Mi smo bili u korektnim odnosima pogotovo svekar i ja , i ja sam bila i iznenadjena njegovim komentarima sa strane koje sam cula a to su da sam ja ta koja je "napustila njegovog sinauser posted image " jer je uvijek imao lijepu riječ za mene, ali jednostavno ljudi razlicito prihvataju stvari, moguce da je on ovo svatio kao svoj poraz...jer nije ucinio nista da ublazi stvari.

sta, kako i zasto...ne razmisljaj vise o tome...moja mama je dobrih 5 god. izgubila pokusavajuci shvatiti zasto je do razvoda doslo i kako...na kraju je dobila napad zuci...nervno otisla...elem, trebalo joj je jos toliko da se od svega oporavi...za to vrijeme ja i moj brat smo sami odrastali i snalazili se kako smo znali...na kraju citave balade mi smo ti koji su najvise izgubili...dok su oni oboje rjesavali svoje probleme, nama nije imao ko pokazati "matematiku"

Progutajte gorku pilulu...tako je kako je...tvoja curica je najbitnija..radi nje odrzavajte normalan odnos...radi nje nemoj nikad da ti izleti nesto negativno o njenom ocu...to vazi i za njega...pokusajte biti "prijatelji"..ako se osjeti nelagoda dok ste skupa...nemojte ni biti...to vazi i za njegove i tvoje roditelje...samo korektan odnos

(odgovor članu sarayka)
  Neposredna veza do poruke: 382
16.6.2010 11:39:43   
hanabanana
Vidiš da ti samo kazalo. user posted image
Fino sam napisala - poštuje kuću u koju ulazi. Što će reći - poštuje tebe.

Moj svekar je otac koji jako podrzava svoje dijete i vise nego sto treba cini mi se, njegov sin je većinom za njega u pravu pa tu noć kada smo razgovarali o razlazu on je vise puta ostao bez texta jer zna da MM nije u pravu a nema nacin da ga odbrani.

Valjda zato služe roditelji....šta misliš?!
Može li tebe neko sutra kriviti ako uvijek staneš na stranu svoje L??
Da malo karikiram.....sjaćate se izjava majke Ratka Mladića?!
" Ja ne znam šta oni imaju protiv moga sina, on je tako divno dijete bio i divna je osoba! "
Ali da se vratim na ovo - on je stao na stranu svog dijetata.
Moja mama bi isto tako stala na moju stranu ako bi ja rekla da hoću da se razvedem onako....došlo mi, hoću i gotovo. Pred MM bi stala na moju stranu, i mudro čutala. Ali bi od mene nasamo tražila da obrazložim svoje razloge, ukazala mi na to da su pogrešni ( ako jesu )....ali bi me uvijek podržala.

Nije mi jasno zasto kazes da ima nesto sto ne bih voljela znati a sta je to??
Kuća mojih roditelja je i moja kuća, i kuća u kojoj ja i L trenutno živimo .

A ne znam...ovo je čisto hipotetički. MOžda tebi nije rekao razloge, one stvarne i realne, ovi uopšteni su mi onako, bezveze da kažem.
Računajući po sebi moja mama bi me podržala, ali mi se ne bi skinula s kostiju dok joj ne bih rekla sve do najsitnijeg detalja.

< Poruku je uredio Amelaa RR -- 16.6.2010 18:35:10 >

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 383
16.6.2010 11:43:06   
Hanady RR
sarayko...samo hrabro...

mislim možda je on navodio još more razloga svojim roditeljima...i sutra nekada zapljusnut će te izjave od njih o kojima nisi ni sanjala. to je ono što možeš čuti a nisi ni očekivala.

lijepo je do svekra što je došao...poštovanje je iskazao....nemoj glavu lomiti ko,šta , gdje...sve je to smao tebi dodtni pihološki opterećaj.

elem nedeljea...divan dan...jedva čekamuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 384
16.6.2010 11:54:25   
bimba
Sarayka ja se iskreno nadam da ce se po tebe i tvoju malecku stvari rijesiti na najbolji moguci nacin kao i po tvog supruga. Ovim putem ti zelim pruziti moju punu podrsku i kako obicno kazem, svako od nas ce na kraju postupiti po licnom nahodjenju.

Neposredna veza do poruke: 385
16.6.2010 11:54:46   
sarayka
Pametni ljudi imaju hiljadu misli, oni manje pametni samo gledaju pravo , tako se i meni vrte svakakve misli po glavi ali ne znaci da se time zamaram ili sekiram, vjerujte mi da ne... Nemam vremena za to zaista.
Moja greska je sto vas zamaram tim sitnicama jer ipak niko naravno nezna kako je onome drugom realno ili kakav je njegov zivot bio ili sada jeste.
Svi roditelji su razliciti, moji roditelji mene jako vole naravno kao i sve nas ali su realni ne podrzavaju me po svaku cijenu, ako misle da to dugoročno nije  dobro za mene ili je izhitrena odluka ma o čemu da se radi.
Ukazu mi argumetima svoj stav i naravno da je zadnja odluka moja.
Izvinite sto vase vrijeme olako shvatam i ocigledno cu se javiti kad bude nesto jako bitno... Hvala i tipkamo se user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 386
16.6.2010 11:56:46   
Ilhana RR

Pametni ljudi imaju hiljadu misli, oni manje pametni samo gledaju pravo , tako se i meni vrte svakakve misli po glavi ali ne znaci da se time zamaram ili sekiram, vjerujte mi da ne... Nemam vremena za to zaista.
Moja greska je sto vas zamaram tim sitnicama jer ipak niko naravno nezna kako je onome drugom realno ili kakav je njegov zivot bio ili sada jeste.
Svi roditelji su razliciti, moji roditelji mene jako vole naravno kao i sve nas ali su realni ne podrzavaju me po svaku cijenu, ako misle da to dugoročno nije  dobro za mene ili je izhitrena odluka ma o čemu da se radi.
Ukazu mi argumetima svoj stav i naravno da je zadnja odluka moja.
Izvinite sto vase vrijeme olako shvatam i ocigledno cu se javiti kad bude nesto jako bitno... Hvala i tipkamo se user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 387
17.6.2010 11:01:31   
DZANINI
Ja sam prije neki dan predala papire za razvod ..i jako sam tuzna i ne mogu jos da vjerujem da je kraj...ali jednostavno tako mora biti ...Iskreno Volim jos uvjek ali vise ne mogu samo da skratim i da kazem da skoro 2 godine ne zivimo zajedno i da nemam nista osm malene prelijepe princeze tako mi je tesko i tako sa tuzna kako i sta dalje...bojim se nogov pocetka nisam tip da imam nekog drugog mislim da mi je jedan covjek dovoljan i bojim se u jednu ruku samoce i da ne ostanem sama..jel i ja sam djete razvedenih roditelja i samo majku imam oca ne..znamm kako je tesko ...ojjj kakko dalje hocu li imati snage user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 388
17.6.2010 11:11:51   
aida.
Budi jaka.. ne znam sta drugo da napisem. pratim ovu temu i toliko puta se zavratim da napisem nesto i odustanem, jer vi zaista i jeste toliko jake zene da vam se divim. poduzele ste tako jak i velik korak a za to treba imati snage... i sigurna sam da cete uspjet dalje, da cete se izborit za sebe. tuzno jeste da brakovi ne uspijevaju ali i hrabro.. hrabro od vas a sigurna sam da je i za vasu djecicu bolje da zive sa roditeljima koji su odvojeno sretni nego zajedno nesretni... budite jake i uz vas smo... user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu DZANINI)
Neposredna veza do poruke: 389
17.6.2010 15:32:48   
sarayka

IZVORNA PORUKA: DZANINI

Ja sam prije neki dan predala papire za razvod ..i jako sam tuzna i ne mogu jos da vjerujem da je kraj...ali jednostavno tako mora biti ...Iskreno Volim jos uvjek ali vise ne mogu samo da skratim i da kazem da skoro 2 godine ne zivimo zajedno i da nemam nista osm malene prelijepe princeze tako mi je tesko i tako sa tuzna kako i sta dalje...bojim se nogov pocetka nisam tip da imam nekog drugog mislim da mi je jedan covjek dovoljan i bojim se u jednu ruku samoce i da ne ostanem sama..jel i ja sam djete razvedenih roditelja i samo majku imam oca ne..znamm kako je tesko ...ojjj kakko dalje hocu li imati snage user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Budi jaka , pretpostavljam kako ti je user posted image
Meni su RR zene velika podrska i ovako samouvjerena idem cvrsto pravo i sve je bolje hB.
Cuvaj bebicu i okupiraj se bilo cine da nemislis na to , iako je jako tesko, javi nam se cesce user posted image

(odgovor članu DZANINI)
Neposredna veza do poruke: 390
17.6.2010 15:39:45   
Hanady RR

draga moja ...istu snagu ćeš imati i još se slobodnija oskjećati kao i do sada...on odavno sa vama nije. Nadala si se, voliš to razumijem...i to ti niko ne brani...ali odavno si ti sama...a eto sve fino ide zar ne, beba u vrtiću ti na poslu...ta samoća koju spominješ...odavno je sa tobom...sada dosta realnija jer je sve pairom završeno...ali nikada nisi sama kada imaš svoju princezu....
eto i tvoja mama je uspjela bez oca....i eto ti si živa i zdrava rodila novi život...sve se može ali jaka pogotovo radi male bebe moraš biti.
i da umalo zaboravih imaš nas ti lijepa zgodna mršava mamiceuser posted image
user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DZANINI)
Neposredna veza do poruke: 391
18.6.2010 17:09:14   
DZANINI

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

draga moja ...istu snagu ćeš imati i još se slobodnija oskjećati kao i do sada...on odavno sa vama nije. Nadala si se, voliš to razumijem...i to ti niko ne brani...ali odavno si ti sama...a eto sve fino ide zar ne, beba u vrtiću ti na poslu...ta samoća koju spominješ...odavno je sa tobom...sada dosta realnija jer je sve pairom završeno...ali nikada nisi sama kada imaš svoju princezu....
eto i tvoja mama je uspjela bez oca....i eto ti si živa i zdrava rodila novi život...sve se može ali jaka pogotovo radi male bebe moraš biti.
i da umalo zaboravih imaš nas ti lijepa zgodna mršava mamiceuser posted image
user posted image user posted image user posted image

ssto se nasmija na ovo zadnje ahahha.....e moj boze jos uvjek nisam svjesna koliko god da kazete da ustvari i jedam sama te 2 godine....kad sve bude gotovo vjerovatno cu tek tad bit svjesna i nadam se rahat...jel vidim da ovo sve nema hajra nikakvog...
ali ono sto me brine je odgoj malena...ja vidim kad nekad ode kod njihh to je uzass mokra pelena u njoj tona...gladna umorna nervozna jojjj boze moj samo se opterecujem sta i kako boze moj stoo ljudi kazuu zalosno ali ustvari kad covjek razmisli istonitoo da nam djete nikad zahvalit nece ...Boli me sto sama na sebe ne mislimm

poljubaccc velikii podrska u ovakvimm trenucimaaa mnogoo mi znacciii da nema ovog forumaaa boze mojjj pa iskrenoo neznam sta bii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 392
18.6.2010 17:21:02   
acudesa
težak period, moja, džanini...ali, proći će...drž'' se, posveti se sebi i djetetu, što više se druži i izlazi, pričaj o tome, ne trpaj u sebe...ljubim te...
ne opterećavaj se: kako je djetetu tamo, samo se sekiraš, ako imaju propusta, skreni im pažnju, a ti joj nadomjesti od sebeuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu DZANINI)
Neposredna veza do poruke: 393
18.6.2010 17:32:15   
ivana st
Dzanini misli na sebe i na svoje djete.Mogu zamislit koliko ti je teško, zato ti želim puno snege i hrabrosti, i da što prije ovo razdoblje života ostane iz tebe.Ne boj se samoće, sve je draga do tebe, ako budeš željela imati u vašem životu nekog sa kim ćeš dijeliti život, i dobro i zlo, naći ćeš ga. 

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 394
19.6.2010 18:06:26   
acudesa
postovi sa: kako  se ponašati
IZVORNA PORUKA: Anoniman

dragi moji naime zanima me kako se klonit losih ljudi naime konkretno se radi o razvodu braka...a ljudi jedva docekaju da pitaju tj da mi kazu cujem niste vec dugo zajedno kako izbjec situacije takve neugodne tacnije ja ne zelim nikome nista da pricam...Jedino sto zelim reci je da je kraj i da nismo zajedno jest da imamo curicu pa tesko je sve to prevazic...a zarobit se u kuci sjedeci sama izmedzu 4 zida ne smijem i ne zelimm....Ovo je sve bass tesko user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja bih otvoreno rekla takvim dusebriznicima da je to nesto sto se njih apsolutno ne tice i da tako licne stvari ne zelim da komentarisem.

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu travnicanka)
Neposredna veza do poruke: 395
19.6.2010 18:13:37   
Mirkica
ja sam jednom davno proitala negdje ne znam vise ni gdje
Kada te neko pita ono sto ne zelis da odgovoris ti se samo nasmjesi i pitaj "a zasto to zelis znati " .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 396
19.6.2010 19:30:36   
ivana st
Anonimna sa takvim ljudima koji zabadaju nos gdje im nije mjesto treba oštro i odmah ih sasjeći u korijenu, inače će te zaustavljati i pitati što god hoće i kad te god vide. Ja takve situacije doživim sa svojim susjedima kad me pitaju za trudnoću, prije sam nastojala pristojno im objasnit da ih se ne tiče, ali sa nekulturnima očito pali samo nekulturno.Zato se ne ustručaji odbrusiti im bezobrazno, jednako kao što i oni bezobrazno pitaju.Ili ih pitaj ono što oni ne žele da ih se pita, pa ćeš vidjeti kako će počet  te izbjegavati kad te vide, jer svi mi imamo slabe točke.

Per aspera ad astra

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 397
19.6.2010 19:47:46   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ja sam jednom davno proitala negdje ne znam vise ni gdje
Kada te neko pita ono sto ne zelis da odgovoris ti se samo nasmjesi i pitaj "a zasto to zelis znati " .

HAHAHAH SVIDZA MI SE OVO AHAHAH HVALA TII MIRKICEE

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 398
19.6.2010 19:49:08   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ivana st

Anonimna sa takvim ljudima koji zabadaju nos gdje im nije mjesto treba oštro i odmah ih sasjeći u korijenu, inače će te zaustavljati i pitati što god hoće i kad te god vide. Ja takve situacije doživim sa svojim susjedima kad me pitaju za trudnoću, prije sam nastojala pristojno im objasnit da ih se ne tiče, ali sa nekulturnima očito pali samo nekulturno.Zato se ne ustručaji odbrusiti im bezobrazno, jednako kao što i oni bezobrazno pitaju.Ili ih pitaj ono što oni ne žele da ih se pita, pa ćeš vidjeti kako će počet  te izbjegavati kad te vide, jer svi mi imamo slabe točke.

da bas takoo ...zele te povrijediti i dirnuti tvoje slabe tacke...e boze bozee pokusat cu izbjeci na sve nacine alii ljudi su bas zlooo hvala tii ivana st

(odgovor članu ivana st)
  Neposredna veza do poruke: 399
19.6.2010 20:08:08   
ivana st
Nažalost dosta je bolesnih ljudi koji svoje neuspjehe i boli liječe tuđom patnjom. Za mnom je neki dan jedna susjeda vikala, ali doslovno vikala, (i to nakon što sam joj rekla da se takve stvari ne pitaju, misleć na bebu), "pita se pita,mogla si do sada već voditi jedno veliko dite za ruku" user posted image user posted image user posted image user posted image .Došlo mi je da joj takvu pleščurinu opalim! Ušutila je kad sam joj rekla da se tako i ponašaju nekulturni ljudi poput nje.Iako sam izgledala smireno, isplakala sam se  kad sam ušla u auto, zato draga moja odsad namjeravam bit i još bezobraznija prema takvima!

Per aspera ad astra

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *