|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Abortus
24.4.2010 10:21:18   
brzamala
ma znala sam i ovo me nimalo ne iznenaduje...Rekla sam vam da mi nesto ne stima u njenim postovima.  Bez obrzira koliko covjek da je zreo, stabilan ne moze biti ravnodusan u onakvoj situaciji u kakvoj se ona predstavila, a njeni postovi su mi zvucali bas tako....ravnodusno i proracunatouser posted image Grozno. Ovo mi je pomalo i smijesno jer  koliko nekome zivot moze biti dosadan da se na ovakav nacin zabavljauser posted image user posted image Svasta...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 726
24.4.2010 10:22:49   
Mirkica
brzamala bolje i da je sala nego da onako mlada,  mrtva hladna bez trunke osjecaja odluci o abortusu , ja se majke mi bila prepala za ovu nasu omladinu.

< Poruku je uredio Mirkica -- 24.4.2010 10:33:51 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 727
24.4.2010 10:25:15   
acudesa
Sve je to OK...ali...prema nama biti tako ohol, smijati se dok se mi trudimo pomoći joj, jedva čekati upaliti kompjuter: "Da vidim šta su one .......pisale"...ja sam se lično unijela u njen problem, pored svih mojih problema odvojila sam energiju za "šta bi bilo najbolje"...mila moja nije fer

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 728
24.4.2010 10:34:18   
brzamala
Pa jeste, Acudesa, mnoge forumasice su se nasekirale ili u najmanju ruku zamislile nad  " njenom nesrecom ", to se jasno vidi iz nasih postova, da bismo na kraju saznale da se s nama sprdala. Jako ruzno i bezobrazno. Ali ipak Mirkice u pravu si za to sto kazes, bolje i da je sve sala nego nego da uradi ono sto je planirala, ali nazalost znam dosta slucajeva tinejderki koje su bile u ovakvoj situaciji.user posted image user posted image Zalosno. Bas je doslo vrijeme da dosta djece rada djecu i to me rastuzujeuser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 729
24.4.2010 10:35:33   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Sve je to OK...ali...prema nama biti tako ohol, smijati se dok se mi trudimo pomoći joj, jedva čekati upaliti kompjuter: "Da vidim šta su one .......pisale"...ja sam se lično unijela u njen problem, pored svih mojih problema odvojila sam energiju za "šta bi bilo najbolje"...mila moja nije fer

ma na cast joj acudesa treba sama sebe da se stidi , nasala ovdje da zeze zene koje Boga mole da ostanu trudne da rode, zene koje imaju djecu i vide svu radost i srecu u njima , ama majke mi  ona nije sva svoja al neka joj.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 730
24.4.2010 10:36:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: zinanina

Neka mi oprosti Bog ako griješim...oprosti Rubi i ti...
Meni se čini da se ovdje neko zeza sa nama, ja ne bih ni sekunde čekala sa testom da sam u sličnoj situaciji..a da to može djevojka od 17 godina...a nekako mi tvoj riječnik ni stil izražavanja ne idu sa tvojim godinama...ja ne bih bila toliko sabrana ni razumna, pa da pazim na svaki interpunkcijski znak da sam u takvim problemima.
Oprosti ako griješim.

Kad sam ovo napisala, razmišljala sam, šta ako je istina, ako je djevojka zbilja u problemima, sigurno ću se ogriješiti.
Ipak instinkt ne vara...nismo trebale potrošiti ni jednu misao na nju, možda je i ona sama diskutovala sa nama pod njenim pravim nickom...i smijala se.
Najgore je što će možda neko biti sa pravim problemom, a više neće biti tako vjerodostojan, zbog ovoga.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 731
   [Obrisana poruka]
24.4.2010 10:37:09   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 732
24.4.2010 10:48:50   
ruby
netko ocito ima psiholoskih problema,jer normalan covjek ne moze raditi takve stvari i tako se poigravati sa drugima

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 733
24.4.2010 11:09:12   
acudesa
IZVORNA PORUKA: ruby

netko ocito ima psiholoskih problema,jer normalan covjek ne moze raditi takve stvari i tako se poigravati sa drugima
...ma divno, u toku si prepucavanja, jel?

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu ruby)
Neposredna veza do poruke: 734
24.4.2010 11:13:08   
ruby
nisam ja ta rubi,imamo slican nick,razlika je u jednom slovu

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 735
24.4.2010 11:13:42   
DM
Ovdje ima Ruby i rubi?!
Otvoriću temu razotkrijmo Rubi, pa da potpisujemo peticiju Višnjiuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 736
24.4.2010 11:14:48   
Ben 10
e sada ili mene oči varaju ili imaju 2 ruby,jednoj nik počinje sa velikim slovom R,a drugoj sa malim r...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 737
24.4.2010 11:15:25   
acudesa
IZVORNA PORUKA: ruby

nisam ja ta rubi,imamo slican nick,razlika je u jednom slovu

upsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a jesli to ti?????

(odgovor članu ruby)
Neposredna veza do poruke: 738
24.4.2010 11:17:03   
ruby
ako ja smetam micem se sa svih tema, vidim da sam na tapeti ni kriva ni duzna

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 739
24.4.2010 11:17:41   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Ben 10

e sada ili mene oči varaju ili imaju 2 ruby,jednoj nik počinje sa velikim slovom R,a drugoj sa malim r...

idendtično se izgovara, samo je vizualna razlika...
ruby, izvini....al stvarno nezahvalan ti je nick u ovom momentuuser posted image

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 740
24.4.2010 11:19:17   
ruby
znam,bolje da se malo maknem dok se prasina slegne user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 741
24.4.2010 11:19:19   
acudesa
IZVORNA PORUKA: doublemum

Otvoriću temu razotkrijmo Rubi, pa da potpisujemo peticiju Višnjiuser posted image

Višnja, mislim da bi bio fer...ako se ponovi da znamo...nije OK....znamo se mi i zezati-ali brate u granicama normale

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 742
24.4.2010 11:21:51   
Ben 10

IZVORNA PORUKA: Ben 10

idendtično se izgovara, samo je vizualna razlika...
ruby, izvini....al stvarno nezahvalan ti je nick u ovom momentuuser posted image

Znam da se identično izgovara ,a da je razlika u slovno,primjetila sam otkako je slučaj počeeo...da se dvije pojavljuju...
Pratim temu ,a za komentare suvišno je sve reći,jer svako ima svoje mišljenje...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 743
24.4.2010 11:23:03   
brzamala
Mozda ce vam biti cudno ali ja bih stvarno voljela upoznati Rubi, da vidim kakva je to psihauser posted image Kakav je to insan kad se na ovakav nacin zafrkava sa majkama i zenama koje bi sve dale da postanu majkeuser posted image Sta li se krije u njenoj glavi?

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 744
24.4.2010 11:24:18   
fatimica09

IZVORNA PORUKA: brzamala

Mozda ce vam biti cudno ali ja bih stvarno voljela upoznati Rubi, da vidim kakva je to psihauser posted image Kakav je to insan kad se na ovakav nacin zafrkava sa majkama i zenama koje bi sve dale da postanu majkeuser posted image Sta li se krije u njenoj glavi?

golubarnik user posted image

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 745
24.4.2010 11:30:41   
acudesa

bolje ti je ne znatiuser posted image user posted image user posted image ...valja se onako ufurati, blago njojuser posted image

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 746
24.4.2010 11:35:38   
Ben 10
Mašta može svašta...

< Poruku je uredio Ben 10 -- 24.4.2010 11:36:30 >

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 747
24.4.2010 11:36:00   
Mirkica

bolje ti je ne znatiuser posted image user posted image user posted image ...valja se onako ufurati, blago njojuser posted image

hahahah samo ti nama reci hahah da mi znamo :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 748
24.4.2010 11:36:18   
milenium
IZVORNA PORUKA: honey84

IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Rubi

To bi bilo dobro rjesenje, ali problem je u tome sto je moja majka uvijek smatrala da mogu imati boljeg momka.Posto sam iz grada, a on je sa sela...tek kada smo se poceli zabavljati, rekla mi je da to sto prije prekinem i da ne duzim,zato joj jedno vrijeme nisam ni govorila da sam sa njim.Sada zna,ali i dalje ne odobrava.Ne odobrava vezu a kamoli sta ostalo...

...a kad vam je odobrila vezu onda se pojavio njegov brat koji je tvrdio da je djete njegovo...
pa se onda pojavila i sestra koja nije željela da to djete dobije njihovo nasljedstvo....user posted image

znaš šta rubi???
...ništa!

za mene je ovo dosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grozno ... nadam se da se tvoje dijete nikad nece naci u ovakvoj situaciji .. user posted image

honey to je bio nastavak sapuniceuser posted image
mene bome nije prešlauser posted image .
doduše vlicno je falilo(zamislite kažiprst i palac savinut i otvoren pola centa)
uf...umalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 24.4.2010 11:38:56 >

(odgovor članu honey84)
Neposredna veza do poruke: 749
24.4.2010 11:39:17   
Mirkica
milenium ti si je procitala od pocetka hahahahha jesi zeznuta a ja se uzivila ko luda i mene svako moze preci jos i mm pricala rekos to ti je kad roditelji zadaju starh i omaldina poludi hahhaahaha a budale mene nikada pameti doci.

BA 13.12.2008

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Tate pri porođaju.da ili ne...
ivana29

dali ste i dali cete dati suprugu da bude uz vas tjekom poroda?

Da (61%)

ne (39%)

Broj svih glasova: 93

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *