|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Abortus
24.4.2010 12:35:11   
Rubi
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Rubi, pusti sad to!
Nego reci ti nama, šta je bilo, jesi rekla majci, šta kaže dečko na sve to??

Nisam jos rekla majci jer nisam jos konkretno odlucila sa momkom sta cemo.On je uz mene sta god ja odlucila mi hvala Bogu pomoci ce mi u svemu.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 776
24.4.2010 12:37:15   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Rubi

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Rubi, pusti sad to!
Nego reci ti nama, šta je bilo, jesi rekla majci, šta kaže dečko na sve to??

Nisam jos rekla majci jer nisam jos konkretno odlucila sa momkom sta cemo.On je uz mene sta god ja odlucila mi hvala Bogu pomoci ce mi u svemu.

pa stagod da odlucis, moras reci majci, jer ne mozes na abortus bez njenog odobrenja a ako odlucis roditit, isto joj svakako moras reci...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Rubi)
Neposredna veza do poruke: 777
24.4.2010 12:39:04   
Anoniman
sta je ovouser posted image nisam u toku   sta se ovo izdesava sve joj jeste ispisale  neznam odakle da citam
Pa sta bi,,gdje juce stadosmo da ce ruby,pricat s momkom,ili roditeljima iii jel se javila sta bi???

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 778
24.4.2010 12:41:28   
jasmin
Rubi,drago mi je sto si se javila na temu.Pisi sta dalje namjeravate.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 779
24.4.2010 12:41:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
ma razlika je u malom i velikom slovu ruby je odavno ovdje, trudilica, a Ruby je djevojka koja prica o abortusu. enisa-sara, nisam mislila da si ti pomijesala loncice vec zinana

user posted image  e jesmo se zapetljale, naša glavna junakinja na kraju ima i a ne y

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 780
24.4.2010 12:41:38   
fatimica09
Znaci ,,Rubi" sad vise nije sigurna ni da zeli abortus user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 781
24.4.2010 12:46:04   
anelinos
Odo ja da nazovem Danisa Tanovica ili Pjera Zalicu ako budu zainteresovani za jedan dobar film scenarj imamo i to Gratis ;) a usput cu i Jasmilu Zbanic pa ko prihvati.... ovo bi bili smjesno da nije zalosno.... 

Sretna i zadovoljna, hrabro koracam ka svom cilju skidanja killica...

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 782
24.4.2010 12:47:40   
jasmin
Rubi,rekla si da si trebala dobiti u subotu,pa sam otisla na to da si prosli mjesec imala 17-og,tako da sam i racunala koja si sedmica i pise 6...srceko pocinje da kuca.....poslusaj me,nemoj ugasiti njegove otkucaje,mozda ce ti ti otkucaji donijeti najvecu srecu koju ti ne bi mogao donijeti nijedan fax na ovom svijetu,niti bogatstvo,niti bilo sto.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Neposredna veza do poruke: 783
24.4.2010 12:48:11   
teacher75
Korisnici na ovoj temi: teacher75, jasmin, fatimica09, Srculence, zinanina, Hannan, rose, dinaa, anelinos, medica, Ben 10, Rubi, faris06, enisa_sara

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 784
24.4.2010 12:49:37   
Anoniman
evo jedan savjet za  ruby"Nemoj se vise javljati dok konkretno sve nerijesis i neodlucis samo,stvaras halambuku i naravno da ce ljudi sumnjati da maslas,jer ni sama neznas sta bi od zivota!
Iskreno,kad odlucis ma sta bilo javi se ,i sretno bilo abortus ili da rodis tvoja odluka
Ipak,nismo mi sad ovdje da ju osudjujemo,sto ona ima zelju za abortus
Njoj,je na dusu ne nama ........
Sretno.
idem sad na svoju dragu temu"bebe"da citam nesto korisnije!!!i ljepse......

< Poruku je uredio felix -- 24.4.2010 12:50:41 >

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 785
24.4.2010 12:52:40   
fatimica09

IZVORNA PORUKA: teacher75

Korisnici na ovoj temi: teacher75, jasmin, fatimica09, Srculence, zinanina, Hannan, rose, dinaa, anelinos, medica, Ben 10, Rubi, faris06, enisa_sara

mah kad smo blesave! Mi se satrasmo, a ona samo klizeci uleti i baci nam bubu, a mi ko mahnite.....bolje nam je kaladonta da se igramo!
I na kraju krajeva, svakom svacije! Sta jos da joj kazemo, ovo je samo ucestvovanje u besposlici....pa draga Rubi, ako ti je dosadno ima ovdje divnih tema gdje mozes ubiti vrijeme, a ne bas ovdje......znas u zivotu se sve vraca, polako al sigurno!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 786
24.4.2010 12:54:22   
sarajcica

Ja mislim, da ova cura stvarno ima problem...

Mozda jer sam prije nekoliko mjeseci bila u slicnoj situaciji, al na kraju je ispalo da ipak nisam trudna....

Ali, tada sam shvatila ma kolko ja bila nespremna za bebu, roditelji ljuti na mene, ne zavrsit fax, napustit sve i udat se i roditi.... za to sam sama kriva, jer sam bila neodgovorna....u mom slucaju , mi smo koristili zastitu.....  i tada sam shvatila da to bice nije ni zasto krivo, ono je tu s razlogom, BOg ga je poslao bas meni i to jos smo napominjem koristili zastitu....  i rekla sam sebi sta god bilo rodit cu....   Zivot je prekratak da bi grijesili, i cijeli zivot se kajali...

Abortus je hladnokrvan cin, i zar da se cijli zivot kajem....jos ako je istina da postoji mogucnost da vise nikad ne zatrudnim....

user posted image user posted image user posted image     su super....i ja ih volim....  i zato ne podrzavam abortus ( ne daj boze da sta ne valja pa se mora..)

Uglavnom, Rubi  snosi odgovornost, reci roditeljima istinu....  reci da se udajes....   to ti barem ne mogu zabranit....  iako si maloljetna, vjerovatno ces za nekoliko mjeseci postat punoljtna i rodi to dijete, nista nije kjrivo, BOg ti ga je podario s razlogom....  Ipak je to sreca, jer ne daj Boze bolesti....   nek ti i roditelji to imaju na umu.... 

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 787
   [Obrisana poruka]
24.4.2010 12:56:26   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 788
24.4.2010 13:00:42   
Rubi
IZVORNA PORUKA: jasmin

Rubi,rekla si da si trebala dobiti u subotu,pa sam otisla na to da si prosli mjesec imala 17-og,tako da sam i racunala koja si sedmica i pise '...srceko pocinje da kuca.....poslusaj me,nemoj ugasiti njegove otkucaje,mozda ce ti ti otkucaji donijeti najvecu srecu koju ti ne bi mogao donijeti nijedan fax na ovom svijetu,niti bogatstvo,niti bilo sto.

Prosli mjesec sam dobila 20.i kako sam i ja racunala, ovo je pocetak seste sedmice.
Posto vidim da ovdje "smaram" ljude,za koje ne znam ni zasto se javljaju ako ih vec smaram i ako sumnjaju u ozbiljnost svega ovoga,javicu se kada donesem konkretnu odlugu sta dalje.I hvala ti jasmin. A hvala i Vama svima na bilo kakvoj pomoci.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 789
24.4.2010 13:03:01   
lely
IZVORNA PORUKA: Rubi

IZVORNA PORUKA: jasmin

Rubi,rekla si da si trebala dobiti u subotu,pa sam otisla na to da si prosli mjesec imala 17-og,tako da sam i racunala koja si sedmica i pise '...srceko pocinje da kuca.....poslusaj me,nemoj ugasiti njegove otkucaje,mozda ce ti ti otkucaji donijeti najvecu srecu koju ti ne bi mogao donijeti nijedan fax na ovom svijetu,niti bogatstvo,niti bilo sto.

Prosli mjesec sam dobila 20.i kako sam i ja racunala, ovo je pocetak seste sedmice.
Posto vidim da ovdje "smaram" ljude,za koje ne znam ni zasto se javljaju ako ih vec smaram i ako sumnjaju u ozbiljnost svega ovoga,javicu se kada donesem konkretnu odlugu sta dalje.I hvala ti jasmin. A hvala i Vama svima na bilo kakvoj pomoci.

U ovoj situaciji trenutno samo sama sebi mozes pomoci.

(odgovor članu Rubi)
Neposredna veza do poruke: 790
   [Obrisana poruka]
24.4.2010 13:08:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lely)
  Neposredna veza do poruke: 791
24.4.2010 13:09:42   
Ben 10
Rubi,nemora značiti da si odmah zatrudnila poslije menstruacije,samo ti dr može precizno reći koja si sedmica i dali je počelo srce da kuca...

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 792
24.4.2010 13:11:51   
Anoniman
Rubi,ja sam imala tesku trudnocu .I opet kad bi ostala slucajno trudna nikad se nebi ocistila tj.abortirala bojala bi se naravno da mi nece biti kao prva al to nikada,nikada nebi uradila!!!!
I moj savjet je da rodis ....

(odgovor članu Ben 10)
  Neposredna veza do poruke: 793
24.4.2010 13:15:24   
Lalana
Mah zene, mi smo bas smijesne sto se ovoliko zamaramo.
Nego hajde kad nas ima ovoliko svratite na temu savjeti za putovanje sa bebom, treba mi hitno, bjezite sa abortusauser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 794
24.4.2010 13:57:59   
Ilhana RR

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Sve je to OK...ali...prema nama biti tako ohol, smijati se dok se mi trudimo pomoći joj, jedva čekati upaliti kompjuter: "Da vidim šta su one .......pisale"...ja sam se lično unijela u njen problem, pored svih mojih problema odvojila sam energiju za "šta bi bilo najbolje"...mila moja nije fer

Osoba koja izmislja neke ovakve stvari nije nimalo MILA...

Mislim treba da je bude sramota! Neznam gdje ce joj dusa!

Ako Bog da da se neponovi!

Boze moj kakvog sve naroda ima...

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 795
24.4.2010 14:07:49   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Lina85

Rubi nadam se da ovo nije sala,joj ja sam sinoc klana jaciju i dovila zbog tebe da ne napravis najvecu gresku u zivotu i abortiras,ali ako je sve sala dzaba moja dova user posted image user posted image

hahhahaahhahahah lina duso ja se odavno ovoliko ne nasmija ma dusa moja dobra hahahhahahaha ma nek ti BOg da sve najbolje kada tako mislis na svakoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 796
24.4.2010 14:33:52   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Lina85

Rubi nadam se da ovo nije sala,joj ja sam sinoc klana jaciju i dovila zbog tebe da ne napravis najvecu gresku u zivotu i abortiras,ali ako je sve sala dzaba moja dova user posted image user posted image

Nek si ti draga klanjala i dovila,nije to dzaba,makar ce se na tebe hajr spustiti insaallah.:)

Cure,ne smijemo nikog optuzivati bez jasnih dokaza.Polahko,ako je cura na istini(a tvrdi da jeste) ostavimo je da poslozi kockice.A ako je ovo neka zabava...pa onaj ko se s drugima prevarom zabavlja-sobom ce se pozabaviti.
Ja jos uvijek slusam sta cura kaze i vjerujem joj,jer ovakve su stvari nazalost svakodnevnica.

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 797
24.4.2010 15:19:52   
marny
ja mislim da ona uopće nije trudna nego vas lijepo vozauser posted image , draga Rubi budući da si fino okupirala cjeli ovaj prostor, žene nasekirla hajde ti lijepo slikaj taj svoj testić, a da ne bi bilo zabune da si ga negdje sa neta skinula napiši na njega svoj nickuser posted image  
p.s. samo nemoj reći da si ga bacilauser posted image  jer ne vjerujem (ako je pozitivan)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 798
24.4.2010 15:20:35   
senoenamine
Drage moje,evo da i ja ostavim svoj post na ovu temu...Nazalost izgubila sam svoju bebu u 12tj trudnoce...13.04 sam imala UVZ i utvrdjeno je da se beba ne vrti i nevidi se srcana akcija uputili su me hitno za Bihac (inace sam iz Cazina-Krajine).Kada sam otisla gore uradili su mi pregled i vaginalni UZV medjutim beba je zamrla.Dr koji me je primio rekao mi je da mi je trudnoca mala,po kalendaru 14tj a po UZV 12tj,trebali su ti odmah reci da je ovo rizik hoce li do kraja doci trudnoca.Nisam imala bolove niti sam krvarila,sve se desilo po Allahovom propisu!Dr je isao na to da sama pobacim davao mi je terapiju,medjutim krvarenje se otvorilo ali bolovi nisu bili jaki i bili su u velikom razmjeru od 45min.Gusila sam se u toj neizvjesnosti hoceli krenuti neceli sta ce bit????Tako da sam u petak odlucila da se uradi kiretaza,nisam mogla vise to da podnosim psihicki a ni fizicki,trazila sam da se uspavam kod nas se ta anestezija placa,nisam htjela lokalnu bilo me strah...Tako da sam u petak 16.04 imala ciscenje,kada sam se probudila dali su mi inekciju protiv bolova i odmah pruzili terapiju koju je dr propisao...Nisam imala jake bolove kasnije u subotu sam radila UZV i otpustena sam bila kuci,dr mi je rekao da je sve cisto.Za 5 dana sam imala kontr i na UZV se vidi nesto,sto je dr sumnjivo moguce da je krv i da ce krvarenjem ocistiti se samo,opet mi je zakazana kontr u srijedu...trosila sam ergometrin 3x1/5 dana bactrim 2x2/5 dana brufen za bolove ali ih nisam pila nije bilo potrebno.Kada sam dobila otpusno pismo vidjela sam da mi je propisana terapija esbesul,a dr mi dao bactrim.Ima li to kakve veze,zapravo nisam ni znala zasto ih pijem?Da li je to razlog tog sto se vidjelo na UZV na kontroli u proslu srijedu?Produzena mi je terapija ergometrin da je pijem do sljedece kontrole...Molim vasa iskustva jer mi je ovo prvi pobacaj,naime imam 2 curice,i molila bi da mi kazete kako da se izbrisem sa trudnickog kalendara?Unaprijed zahvalna...

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 799
24.4.2010 15:23:30   
LELA 77
Ccc, ma ovo je sve zezancija.Šta više mislim da se ista osoba javlja kao Rubi i ruby.

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

(odgovor članu senoenamine)
Neposredna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

"popularnost"
veeseelaa

može te li za sebe reći da ste kao školarac bili "popularni"? ili ste to i sada....

Da (41%)

Ne (12%)

U nekim periodima života da (26%)

Ne želim biti popularna, tako da i nisam bila (14%)

Uvijek sam željela biti IN al nije išlo (7%)

Broj svih glasova: 173

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *