|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Abortus
24.4.2010 11:43:03   
mina minka
ovo je grozno svasta kakvih ljudi ima ccccc

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 751
24.4.2010 11:44:18   
Ben 10
Millennium,izgleda da si ti pratila špansku sapunicu"Rubi" pa znaš nastavak???user posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 752
24.4.2010 11:46:10   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Ben 10

Millennium,izgleda da si ti pratila špansku sapunicu"Rubi" pa znaš nastavak???user posted image

a niej valjda da ima ta serija hahahhahahahhaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 753
24.4.2010 11:49:56   
Ben 10
Bila je ,ali je davno završila...I tako je nešto se dešavalo ,ja bi ponekada gledala dok malca uspavljujem...
Vjeruj mi neznam kako xse završila ,ali znam da je ona bila trudna sa jednim ,a govorila da je sa drugim zbog para i nasljedstva...

< Poruku je uredio Ben 10 -- 24.4.2010 11:51:56 >

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 754
24.4.2010 11:51:15   
anelinos
ja sam odma napisala da je to sala i da se neko sa nama poigrava... i jos par forumasica je to napisalo da  bi odma bile lincovane od drugih da joj ne pristajemo na muku.... ja kao prosvjetni radnik vrlo dobro znam procjenit situacju pa makar ona bila i preko interneta ,, nazalost nismo svi mi ovdje sa dobrim namjerama ocito neki bolesnici zeljni paznje koje nemaju u stvarnom zivotu dodju ovdje da barem na kratku vizuelno budu broj 1. ... a meni je samo zao da se ovdje dopsta ljudi setimentalno veze jer ljudi koji godinama pokusavaju imati djecu kad procitaju da neko ima sansu donjet na svijet bebu a zeli je ubiti nije nimalo jednostavno... ja bi urednistvu preporucila da odma provjeri adresu a ne da ovoliko situacija kulminira.... a stose serije tice Rubi postoji serija isti scenarij skoro kaosto nam je ova lazna ruby pisala ocito previse gleda serije.... 

Sretna i zadovoljna, hrabro koracam ka svom cilju skidanja killica...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 755
24.4.2010 11:52:59   
milenium
user posted image

bila je ta serija i to dva put,prije 6 godina i ima godinu -dvi,a ja tu seriju nisam mogla podnijetiuser posted image ...uh Ruby

anelios ja sam primjetila da si ti odma u početku je prokužila al tvoj su post jednostavno svi preskočili kao da je nevidljiv.
ti si mi i ubacila bubu u uhouser posted image user posted image

< Poruku je uredio milenium -- 24.4.2010 11:55:17 >

(odgovor članu Ben 10)
Neposredna veza do poruke: 756
24.4.2010 11:53:24   
Lina85
IZVORNA PORUKA: Mirkica

milenium ti si je procitala od pocetka hahahahha jesi zeznuta a ja se uzivila ko luda i mene svako moze preci jos i mm pricala rekos to ti je kad roditelji zadaju starh i omaldina poludi hahhaahaha a budale mene nikada pameti doci.

Jao i ja sam se uzivela u tu pricu jos i mm ispricala,jel ovo bilo sve zafrkancija????

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 757
24.4.2010 11:56:23   
Ben 10
I kako završio ona Rubi u seriji je li rodila???
Ja nisam gledala kraj,znam da je pala sa stepenica to je zadnje što sam gledala,a bila je trudna...

(odgovor članu anelinos)
Neposredna veza do poruke: 758
24.4.2010 11:59:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: milenium

user posted image

bila je ta serija i to dva put,prije ' godina i ima godinu -dvi,a ja tu seriju nisam mogla podnijetiuser posted image ...uh Ruby

anelios ja sam primjetila da si ti odma u početku je prokužila al tvoj su post jednostavno svi preskočili kao da je nevidljiv.
ti si mi i ubacila bubu u uhouser posted image user posted image

I ja sam rano posumnjala, ali niko nije reagovao na moj post!

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 759
24.4.2010 12:03:57   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

OT imam čudan osjećaj da se Rubi više neće ni javiti ..... kao i dosta sličnih koje se pojave sa problemom, malo "dignu hajku" i uhvate se noge user posted image .... prema tome..... mah, znate već sve i same user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 760
24.4.2010 12:07:11   
elkina_mala
RUBI sram te bilo!!
na dusu ti sto sam se jucer iznervirala na tvoje balavicko poanasanjje i ja i moja beba,a i mnoge druge forumasice....
sram te bilooooooo

25.08.2010
Selina, pile moje malo

Tako ti je to, prijatelju znaj
danas ili sutra svemu dodje kraj
nema vise nade srce da je nadje
sve su moje druze, potonule ladje...
01.04+++29.04---- :(

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 761
24.4.2010 12:07:59   
Lalana
Znam da sam naivna, ali ja mislim da ipak nije igra, a to sto je iz SA a ne iz ZE, nije 100% dokaz da laze. I mislim da ce se javiti.
A vala sam i jauser posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 762
24.4.2010 12:11:50   
Lina85
Rubi nadam se da ovo nije sala,joj ja sam sinoc klana jaciju i dovila zbog tebe da ne napravis najvecu gresku u zivotu i abortiras,ali ako je sve sala dzaba moja dova user posted image user posted image

^^^^^Zivot mamin i tatin stigao 10.09.2011.^^^^^

----------Volimo te najvise na svjetu----------

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 763
24.4.2010 12:15:50   
Anoniman
Meni je drago da ovo nije istina...ali koji je to bezobrazluk igrati se toliko sa svim forumašicama i sa tako ozbiljnom temom?

(odgovor članu Lina85)
  Neposredna veza do poruke: 764
24.4.2010 12:15:54   
nikita
IZVORNA PORUKA: Lina85

Rubi nadam se da ovo nije sala,joj ja sam sinoc klana jaciju i dovila zbog tebe da ne napravis najvecu gresku u zivotu i abortiras,ali ako je sve sala dzaba moja dova user posted image user posted image

E legende, ma nema veze , njoj na dusu a tebi + user posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Lina85)
Neposredna veza do poruke: 765
24.4.2010 12:18:08   
Anoniman
Ej jeste li primjetile da je Rubi prije par min. bila na ovoj temi user posted image  Ja sam vidjela!!!!

(odgovor članu nikita)
  Neposredna veza do poruke: 766
24.4.2010 12:23:33   
Rubi
Ne znam stvarno sta da Vam kazem.Vec sam rekla da se ne zezam 100 puta i da je sve ozbiljno, ne znam otkud Visnji da sam iz Sarajeva,kad nisam.Kao sto sam i rekla, iz ZE-DO kantona sam, a mislim da razumijete ako ne zelim reci tacan grad na forumu,imam pravo na privatnost.I vidim,zbunjuje Vas to sto pisem ovako kako pisem?Jednostavno,tako pisem,bez obzira na stanje u kojem se nalazim.Zar je to greska?I razlog za sumnju?
Nemam namjeru da ikom sad dokazujem da je ovo ozbiljno.I sama ne mogu da shvatim ljude koje bi se zezali sa ovakvim stvarima.Ja za to nisam sposobna.Ne znam kako moze biti iko.
Ipak hvala Vam svima na svim postovima podrske i savjeta,a ako mi vise ne vjerujete,nema potrebe da se vise javljate ovdje.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 767
24.4.2010 12:24:13   
Anoniman

Ej jeste li primjetile da je Rubi prije par min. bila na ovoj temi user posted image  Ja sam vidjela!!!!

To je bila Ruby, a rubi je bila zadnji put jučer u 16.40.h
Joj, gore smo mi user posted image  user posted image  user posted image
Evo za rubi ako laže user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 768
24.4.2010 12:27:07   
teacher75

IZVORNA PORUKA: zinanina

To je bila Ruby, a rubi je bila zadnji put jučer u 16.40.h

ti si pomijesala loncice, ruby je trudilica, a Ruby djevojka sa problemom

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 769
24.4.2010 12:27:45   
Anoniman
Rubi, pusti sad to!
Nego reci ti nama, šta je bilo, jesi rekla majci, šta kaže dečko na sve to??

(odgovor članu Rubi)
  Neposredna veza do poruke: 770
24.4.2010 12:28:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

To je bila Ruby, a rubi je bila zadnji put jučer u 1'.40.h

ti si pomijesala loncice, ruby je trudilica, a Ruby djevojka sa problemom

Jesam li stvarno???????
Eto javila se!!! Toliko o lončićima user posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 771
24.4.2010 12:29:09   
Anoniman
Teacher,ja mislim da je Rubi ova naša a tu drugu Ruby sam jutros primjetila na ovoj temi i nemam ništa protiv njeuser posted image

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 772
24.4.2010 12:30:50   
Anoniman

Teacher,ja mislim da je Rubi ova naša a tu drugu Ruby sam jutros primjetila na ovoj temi i nemam ništa protiv njeuser posted image

E sad se lijepo vratite 20-tak str unaprijed pa vidite ko ima problem user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam skontala ko je Rubi a ko ruby njanjanjanjanjanjanjanjanja user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 773
24.4.2010 12:31:37   
Medić*
Rubi ti definitivno imas poremecaj identiteta, kako mi da znamo ko si kada ti ni sama neznas. Pricas o trudnoci, o abortusu, pa naravno to se od tebe i ocekuje, moras upoznati sebe samu prije nego mozes voljeti neko drugo ljudsko bice. Od pocetka sam pretpostavljala da LAZES, naivna recenica jedne tinejdzerke pa kako da uradim test kad su mi roditelji u stanu, mozda si u tom istom stanu i ostala trudna a jadni roditelji u susjednoj prostoriji, TESKO NJIMA STO TE IMAJU, poigravas se sa ljudskim osjecajima.

Sigurna sam da navracas i citas sa osmijehom savjete dobrih zena, u namjeri da ti olaksaju, cinicno se smijes sto si uspjela skoro citav forum napraviti budalama, evo citaj SRAM TE BILO IDI LIJECI SE.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 774
24.4.2010 12:31:54   
teacher75

ma razlika je u malom i velikom slovu ruby je odavno ovdje, trudilica, a Ruby je djevojka koja prica o abortusu. enisa-sara, nisam mislila da si ti pomijesala loncice vec zinanauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pranje igracaka
Admin

Koliko cesto,perete djecije igracke,mislim na bebe,lego kocke,u biti sve plasticne,gumene,plisane....

jednom sedmicno (35%)

jednom u 15 dana (6%)

jednom mjesecno (59%)

Broj svih glasova: 141

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *