|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Abortus
24.4.2010 2:40:51   
Visnja RR
jedino sto cu reci na kraju ove sapunice je da je IP Rubi iz Sarajeva....

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 701
24.4.2010 2:59:28   
lely

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

E Boze sacuvaj,svakakvih ljudi ima...
Zenice su se tako unijele u pricu i svim srcem htjele pomoci,neke su i oplakale zbog ove neslane sale
user posted image

Samo da porucim svima koje su pisale,da se ne nerviraju jer je ispisano toliko lijepih i korisnih postova da samo trebaju biti ponosne na sebe i to sto su zeljele pomoci nekome u nevolji.user posted image

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 702
24.4.2010 8:38:12   
honey84
Sala???

Eto Rubi,nadam se da ti je bar bilo zabavno .. srecno user posted image

ps. pazi da ne bude s tobom kao u onoj prici o djecaku i vuku , kad je vikao poslije da stvarno dolazi vuk , niko nije obhracao paznju na njega ... user posted image

(odgovor članu lely)
Neposredna veza do poruke: 703
24.4.2010 9:10:15   
LELA 77
IZVORNA PORUKA: honey84

Sala???

Eto Rubi,nadam se da ti je bar bilo zabavno .. srecno user posted image

ps. pazi da ne bude s tobom kao u onoj prici o djecaku i vuku , kad je vikao poslije da stvarno dolazi vuk , niko nije obhracao paznju na njega ... user posted image

Uopšte me ne čudi da je sve šala.Jer ko bi normalan rešavao takav problem na forumu.Zato sam u jednom svom postu i rekla kad sam se obraćala Rubi  "ako je istina to sve što pišeš".

Govori tiho i nosi psa sa sobom.

(odgovor članu honey84)
Neposredna veza do poruke: 704
24.4.2010 9:17:06   
riba78
bolesno je šaliti se na ovakav načinuser posted image user posted image user posted image

nisam se javljala na temu ,ali  sam redovno pratila ,i bila jako uznemirena i zabrinuta za djevojku sa takvim problemomuser posted image user posted image user posted image
ja kako dugogodišnja trudilica ,nikada neču shvatiti ...da neko želi da ubije svojuuser posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu LELA 77)
Neposredna veza do poruke: 705
24.4.2010 9:22:00   
misel
ma to je bolesno igati se sa necijim zivcima nisam se ni ja ukljucivala u raspravu ali to je stvarno fuuj

(odgovor članu riba78)
Neposredna veza do poruke: 706
24.4.2010 9:28:20   
leona81
sramota...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu misel)
Neposredna veza do poruke: 707
   [Obrisana poruka]
24.4.2010 9:33:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 708
24.4.2010 9:36:10   
Mirkica
ma ne zene nije sramota sto smo se mi odazvaale u ovolikom broju pokusavajuci svaka na svoj nacin da pomogne savjetima , bas lijepo da znam sutra kada bih ja imala problem da cete i za mene biti tu VI STE DIVNE I DRAGE  I DOBRE ZENE hvala vam sto postojite, a osoba koja se saila s nama nista drugo nije nego poremecen slucaj , osoba koja svoj zivot smatra dosadnim, bezvrednim i svoj zivot i sebe za svoje i okolinu.

Ljubim vas sve forumasice moje i zelim ugodan dan.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 709
24.4.2010 9:36:49   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: buba29

kako znate da je sve bila šala ?

Visnja je pogledala IP a sve se moze ispitatii osba je iz SA .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 710
24.4.2010 9:37:01   
Saraya
Da nije ova ista:

http://slobodni.net/showthread.php?p=114021#post114021

Na kraju se uspostavilo da je sve to bila prvoaprilska sala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 711
24.4.2010 9:37:06   
Zoe
Mislim da je s početka pisala da je iz nekog malog grada u ZE-DO kantonu..
ali grozno je ako se već na ovaj način "hranila"....samo da joj se ne vrati u životu nečim strašnim.....

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

Neposredna veza do poruke: 712
24.4.2010 9:37:45   
Anoniman
ma jadnica, kako nekom mora biti dosadno u zivotu, da zivi drugi zivot na forumu, katastrofa :)

Neposredna veza do poruke: 713
24.4.2010 9:38:30   
sarayka
Zakljucajte temu i banujte Rubi nek bude kazna za sve koji se tako sale na ozbiljnim temama user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 714
24.4.2010 9:42:21   
Anoniman
ne bi ja zakljucavala. Mozda bolje da izbrisu moderatori ove postove zadnje pa da sacekamo da vidimo s cim ce se javit, s kakvim informacijama, mozda ipak javi da nije trudnauser posted image

(odgovor članu sarayka)
  Neposredna veza do poruke: 715
   [Obrisana poruka]
24.4.2010 9:44:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sarayka)
  Neposredna veza do poruke: 716
24.4.2010 9:46:46   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Maida*

ne bi ja zakljucavala. Mozda bolje da izbrisu moderatori ove postove zadnje pa da sacekamo da vidimo s cim ce se javit, s kakvim informacijama, mozda ipak javi da nije trudnauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image e vala si upravu da vidimo sta ce dalje pisati hahahhahahahah ej to bi bila ludnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 717
24.4.2010 9:55:59   
Anoniman

Bože sačuvaj

u jednom postu je napisala da je ona iz grada a on sa sela i da joj mama za to brani s njim
Možda nije htjela reći da je iz Sa,da je nebi ko poznao,koće joj znati

Rubi javi se bona,šta se odlučilo o svemu,ako se nisi zezala s nama

Ne kontam user posted image  Pa šta ako je IP iz Sa???
Vjerovatno nije htjela reći da je iz Sa, kako reče Buba29, da je ko ne prepozna... Uopšte ne mora značiti da je sve zezancija....

Neposredna veza do poruke: 718
   [Obrisana poruka]
24.4.2010 9:58:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 719
24.4.2010 10:01:54   
Mirkica

i ja sam isto skontala,kakve veze ima što je iz Sa

recimo da Visnja nije vise nista htjela da napise osim da je osoba iz Sa jeste tesko napraviti dve tri sifre user posted image user posted image user posted image , ja kako sam je skontala s obzirom da je rekla SAPUNICA (nebi Visnaj djaba osudjivala) da ta nasa Rubi nije Rubi nego neko drugi , bar meni je tako proslo kroz glavu.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 720
24.4.2010 10:06:06   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Rubi

.Takodjer ne znam ni gdje ja to u Bosni mogu uraditi.Iz malog sam grada u ZE-DO kantonu.

evo zbog ovoga ima veze-jer je laž

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Rubi)
Neposredna veza do poruke: 721
24.4.2010 10:16:50   
acudesa

još kad bi nam htjela reći ko jeuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 722
24.4.2010 10:17:26   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

još kad bi nam htjela reći ko jeuser posted image user posted image user posted image

hahhahaha jesi radoznala hahahaha

BA 13.12.2008

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 723
24.4.2010 10:17:26   
tea lana
IZVORNA PORUKA: Rubi

.Takodjer ne znam ni gdje ja to u Bosni mogu uraditi.Iz malog sam grada u ZE-DO kantonu.

evo zbog ovoga ima veze-jer je laž

upravo tako

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 724
24.4.2010 10:19:25   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

još kad bi nam htjela reći ko je

hahhahaha jesi radoznala hahahaha

provalit ću ja ko je...user posted image user posted image  ne trebaju meni programi nikakviuser posted image

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Twiter ili?
Selma.A.M

Kakva je razlika između Facebooka i Twitera ? Da li imate još negdje profil osim na FB-u ?

FB (91%)

Twiter (1%)

Nešto treće (7%)

Broj svih glasova: 68

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *