maja78 RR
|
IZVORNA PORUKA: enisa_sara Ja sam KONACNO shatila da sa tetama, ovog tipa - kao sto je moja i tvoja aya, treba samo ostro!!! Zalosno, ali tako je. Sta se moze kad ne pali na finjaka. Ostro, to, to i to trebas uraditi za dijete, ne ocekuj, pa fino izbiflati sta, placena si za: ......... (pa nabrojati), postovati se mora........ i tacka! Hoces, neces, ne moras!!! Niko nikoga ne sili da zaradi, ha, pa da. Za svoje pare - NECU, NE ZELIM VISE da se nerviram i tacka! Nakon 10 dana, mene je moja g-đa teta nazvala da pita da li ona jos uvijek radi Eh sad, buduci da ona mog B stvarno fino cuva (hrani ga iskljucivo onim sta mu ja pripremim, za sve mimo toga me nazove , igra se sa njim, izvodi ga vani, nije joj mrsko cak ni da ga nosi, pazi kad ce ga uspavati, nastima da bude pospan 1h iza mog dolaska kuci da mozemo oboje malo odspavati ) i nakon onog snimka kako se dadilja izivljava nad ja svojoj JOS JEDNOM iscitam (Jovo nanovo) pravila, pređem OPET preko svega..... Sada imamo iskljucivo poslovan odnos: izvjestaj sta su radili, koliko je pojeo, koliko je spavao i hvala lijepo, prijatno i doviđenja! Hoces raditi - izvoli; neces - doviđenja. Vise nema cutanja niti mi smije "zvocati". Ma samo neka proba, ovaj put bi je namarisala samo tako hahaha to si mozda trebala odmah pa nebi imala problema