|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  770 771 [772] 773 774   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
2.4.2010 10:09:58   
delly
mojoj od 3 i po mj zub nikao nakon sedmicu 2 evo je 8 mj i 8 zuba user posted image
to da su zubi bolji sto kasnije niknu uh laz je bome ,evo mm-u su kasno izbili zubi malo prije 11 mj negdje 9 ili 10 mj poceli ,a meni su nikli od 4 mj i imam super zube nikad problema a muz boze me sacuvaj . tako da negledajte na to .

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 19276
2.4.2010 11:10:57   
reallove
evo i nas da pozdravimo nase drugare..kako ste nam danas..Emin evo rucao i malo zaspao,a mama na rruser posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 19277
2.4.2010 11:16:06   
anidla
i moji jos uvijek spavaju, Noa pored mene pajki, a mm se docepao spavace sobe user posted image a ja cekam spremna za planinu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 19278
2.4.2010 12:31:10   
amela2208
evo pozdrav i od nas...

Moja malena S je spavala fino sve do 4 jutros i od jednom je pocela da place i da place... da je nisam mogla smirit. Odvela je do pedijatrice kad ona zaspauser posted image user posted image zena ne moze da je probudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaze zena nije joj nista ıma gasove samouser posted image user posted image user posted image nije imalo potrebe da je dovodis kaze vidi kako tvrdo spavauser posted image user posted image user posted image uze slusalice i kako je dotakla onim hladnım slusalicama ona je pocela vristatuser posted image user posted image user posted image Rekoh eto ti da vidis kako "tvrdo spava"user posted image user posted image user posted image Dala nam samo neke cepice i poslala nas kuci. Malena tek sad zaspala cini mi se da je vec boljeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Felix: draga bas mi je zao za tebe i A sto ste se namucili i sto se i dalje muciteuser posted image user posted image user posted image zelim vam brz oporavak a sto se tice njegovih kila emoj se sikirat kad poraste nadoknadıt ce on to ako Bog da. Moj brat je bio samo koz i koza kad je bio mali, toliko je bio mrsav da sam ga mlatila kolıko sam htjela(a dvije godine je stariji od mene)user posted image user posted image user posted image user posted image e kad je otisao u srednju prica se promijenilauser posted image user posted image user posted image mlatio je on meneuser posted image user posted image user posted image salim se. Tek od srednje skole je poceo rasti i gojiti se... e da ga vidi sad prava momcina 1.85 visok 90-95 kg ima.
Nemoj se sikirat cuvaj snagu za A i znas da tvoje psihicko stanje utice na dijete...Jos jednom zelim vam sve naj naj

Sara&Mohammad

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19279
2.4.2010 12:37:42   
Sonja
evo malo i nasuser posted image
nismo se dugo javili i nedostajali ste nam puno...
cestitam sve rodjendane korake zubice i ostalouser posted image

Adinu je juce bio rodjendancic mali 11 mjuser posted image user posted image
svasta zna lopov mali...
prije 2-3 dana mu je NAPOKON izasao 7. zubicuser posted image user posted image user posted image user posted image
naucio je da pije iz slamke juceuser posted image
pozz svim drugovima i drugaricama

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19280
2.4.2010 12:44:16   
Honey3
evo i nas malo... nasem drugu Anelu veeelikiuser posted image i pusica svim drugarima i drugaricamauser posted image moja E je bolje hvala Bogu sad puuuno slini,stavljam joj sljez u nosic pa to isto rijeka tece,nemozemo nafatati u gazu pa koristimo peskiriceuser posted image Adinu sretan mali rodjendan,jos malo pa festauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19281
2.4.2010 12:54:47   
Hanady RR
ja sma zvanično djecu proglasila zdravim...nema temprerure kašalj je na minimali kod malene starij ga nema nikako. ja sam sebe izliječila na više načina noćasuser posted image i sad sam spermna za šetnju ....idem danas kod seke sa dječicom da se malo družimo as onda sutra na kaficu a prekosustra....hm dok skontam odoh opet negdje garant. I iduću ću sedmicu uzeti bolovanje dok mi ova mala pije antibiotik nebih da se mama šta njenim kašeljm istraumira a i hoću na alergotestove da je vidim iduće sedmice da sebe više smirim.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19282
2.4.2010 13:02:20   
Sonja
IZVORNA PORUKA: zaha

eAdinu sretan mali rodjendan,jos malo pa festauser posted image

hvala
uuu blizi se festa i to duplauser posted image
njemu ce bit super kad naraste...svaki 1 maj dupla festa sa rajomuser posted image

felix draga vidim da je Anel bio bolestan al ne mogu da upratim sta je bilo?????user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Sonja -- 2.4.2010 13:04:46 >

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19283
2.4.2010 13:04:07   
Honey3
uuuuuu sto nam je Hanady poletna danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajd daj recept lijekauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 19284
2.4.2010 13:06:00   
Honey3
hej Sonja pa ja sad skonta da je to 1.maj...kako ti izabra tad da radjas kad su svi janje okretaliuser posted image

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 19285
2.4.2010 13:06:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zaha

uuuuuu sto nam je Hanady poletna danasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajd daj recept lijekauser posted image

na nekoj durgoj temi me nađi user posted image user posted image user posted image user posted image za ovaj lijek mislimuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo je bitno dobro se preznojit user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19286
2.4.2010 13:07:27   
Anoniman
Cestitamo Drugu slatkom 11.mjes.neka nam je ziv i zdrav puno godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilo,svasta al al ide na bolje hb.dragom povraco mi imao dva dana malo ture,i posle dobio kasastu stolicu pa proliv.
Ide,sad na bolje al nesmijem se previse opustat
I dalje sam na iglama jer se svodimo na bolnicu otpusnicu jos nije dala ...
A.moj spava nije horan pile moje premoreno valja namjerit 3,i po dana nespavanja ..
Neka spava koliko god,moze i hoce.

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 19287
2.4.2010 13:11:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix

Cestitamo Drugu slatkom 11.mjes.neka nam je ziv i zdrav puno godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bilo,svasta al al ide na bolje hb.dragom povraco mi imao dva dana malo ture,i posle dobio kasastu stolicu pa proliv.
Ide,sad na bolje al nesmijem se previse opustat
I dalje sam na iglama jer se svodimo na bolnicu otpusnicu jos nije dala ...
A.moj spava nije horan pile moje premoreno valja namjerit 3,i po dana nespavanja ..
Neka spava koliko god,moze i hoce.

neka pava pile drago...user posted image user posted image user posted image biće to sve super vidjet ćeš
ajel nam se majčica imalo odmorila user posted image
kako si tiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19288
2.4.2010 13:16:13   
Anoniman
pa ja ko jauser posted image dobro sam Hvala mila na pitanju mada znas eto i sama majka si kad je bebi bolestan svasta ti kroz glavu prolece al bit ce dobro Mora ad.
Tjesim se
Uh jutros je puna bolnica djecice jadne bas m cimerica kaze,zvala je izasla da mi da mobitel A.mi zagubio biouser posted image lopov jedan i bio mi osto kaput
Ujedno smo vidili cuju ona ce danas kuci hb.
Nego koliko traje ta viroza znasli nama je krenulo sve od subote???
Kako si nam,ti vidim i tvoji su pilici lijepi bili bolesni bas mi je zao..
Ljubim ih puno

Neposredna veza do poruke: 19289
2.4.2010 13:32:38   
Hanady RR
felix mila viroze po nekom nepisanom pravilu traju 7 punih dana od dana pojavljivanja simptoma. sad ako je tako još danas i sutra izdeveraj i sve će biti OK.
Kod moje djece se tačno to pokazalo 7 punih dana s tim da kod ove mlađe ako usput fasuje još nešto tipa bronhitis od nosića koji curio radi viroze ide na više dana.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19290
2.4.2010 14:04:45   
Anoniman
Dobaaaar daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn!!! user posted image user posted image user posted image

kako ste mi drage moje???
kako su mi najdraze bebice???

felix mila... izdrzi... jaka si ti... bice Anelko dobro ako Bog da... samo malo nasikirao mamicu... dusa mala pava... neka pava, neka se dobro odmori... iscrpljen je i on... saljemo mu puno poljubaca...

amelaaaaaa... tratincice... user posted image user posted image user posted image  kako si ti i tvoj "stomo" user posted image user posted image user posted image user posted image  sad ce fino vrijeme pa kad se dignes sa Saricom po parkovima setati, pa malo po malo trcati za njom, pitaces se a gdje nesta onaj stomo... ljubim vas obje...

hanady draga, kako si ti danas, jeli imalo lakse??? kako su curice??? nadam se da su prehlade daleko iza vas...

mi smo dobro, Ermin je malo nervozan, ali otima se... Sabina vani, skace kao i inace... ja sam malo zbunjena, evo od jucer me malo grudi zigucaju, pa ne znam sta bi to moglo znaciti... user posted image user posted image  imam osjecaj kao da mi je malo manje mlijeka nego inace, ali ima ga... zbunjena sam skroz... user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 19291
2.4.2010 15:52:10   
amela2208
bambinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image joj ja sve zaboravljam pıtat kako prodje sabinin rodjendan??:Jel tto mali E pojeo nase parce torteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja nisam imala par dana interneta tako ako primate cestitke SRECAN VAM RODJENDAN İ SVE NAJBOLJE U ZİVOTU VAM ZELİM. Ne pitaj za mog stomu on sve veci i veci user posted image user posted image kako sam pocela panicit sve vise i vise jedemuser posted image user posted image user posted image user posted image nek mi samo jos malo S poraste i nek prodju ove kise hocu da se bacim u set__nju  a trcala bih ja no neda prednji i zadnji trapuser posted image user posted image user posted image user posted image
Moja S sad je dobro evo rucka spavala dobro i tako. Pusa velika od nas za vas i ostale sve user posted image user posted image user posted image user posted image

joj bambino imam i ja isti problem sa ziganjem grudi evo vec par danauser posted image user posted image user posted image nekad tako zignu da bi mogla vrisnuti

< Poruku je uredio amela2208 -- 2.4.2010 15:54:38 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19292
2.4.2010 16:43:52   
Nenci
Ameliceeee  duso! user posted image  Pa gdje si ti?
Pozelila sam te. Ma znam ja sam ta koje nema ovde, al ne stignem, evo sad sam pocela ko malo navracati pa cemo se vidjati user posted image .
Nista ti ne znam, kako ste mi vas dvije, slusal Sara?
Nas Viktor, nek je ziv i zdrav, slomi nas, samo place i jede user posted image . Ljutica je prava.
Cim nesto, on se odmah ljuti i pocne vriska user posted image .
Imal jos neka drekava beba, il sam sama?

Bambi mila i tebe sam pozelila user posted image . Kako su djecica, slusajul? Ljubi ih u none male?

Svima ostalima pusa od nas!

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19293
2.4.2010 16:50:08   
Pretty mamma
drage moje,evo me sa moba. Ja muku mucim sa hranom, Laura NISTA nece! A i jaslice obilazim. Jeza i uzas, ne znam sto cu. Imam jos 2 mjeseca koja ce proletiti. Laura hoda uz namjestaj, ima 7 zubica i uveseljava nas svaki tren. Mislim na vas i bebice. Velika pusa!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 19294
2.4.2010 16:56:36   
Mya_81 RR
Joooj, P.mamma user posted image user posted image user posted image Falite nam user posted image A bas mi je zao sto laura zeza sa hranom i nadam se da to nece biti trajna navika...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 19295
2.4.2010 17:01:21   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Nenci
Nas Viktor, nek je ziv i zdrav, slomi nas, samo place i jede user posted image . Ljutica je prava.
Cim nesto, on se odmah ljuti i pocne vriska user posted image .
Imal jos neka drekava beba, il sam sama?

Mi se prijavljujemo u ovaj klub ljutica.

Mirna bude samo u kolicima jer joj je valjda zanimljivo gledati, ali sve si mislim kad počne malo hodati da će nam i to postati muka. Inače, doma samo cvili jer joj izgleda ništa nije po volji i više se ne voli igrati sama, sad je se uglavnom mora zabavljati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 19296
2.4.2010 17:15:12   
Anoniman
eeee tratincice moja... hvala na cestitkama... za lijepe zelje nikad nije kasno... user posted image user posted image user posted image
zao mi je ali ja sam otimala otimala otimala i opet je sve pojeo... user posted image user posted image user posted image user posted image  hej samo da sam ga stigla maloprije snimiti kako je zaplakao kad je skontao da nema vise banane i da mu nemam namjeru vise dati.... amaaaannnn... dusa moja osladila mu se pa je bas voli, a dajem mu svaki drugi dan po jedan moj zalogaj (koji je inace masallah)...

Nenciiiii user posted image user posted image user posted image user posted image  pa zeno draga gdje si ti? kako si kako je pilence, koliki sam porasto??? jao kako mi falite.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nema mi ni Lady, ni mame, ni Happy, ni Secerke, ni ene, Nunny... ma joooojjjjjj.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 19297
2.4.2010 17:31:29   
škorpija
Mia joooj i ajdin je ljutica, a bio je tako divna slatka, nasmijana beba, sad je pravi namoćor, ne znam kako će taj brak funkcioniratiuser posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19298
2.4.2010 17:36:32   
Private
Nije valjda da su sve bebe tersuser posted image a jos ima nekih koji i cura trazeuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19299
2.4.2010 17:41:06   
škorpija
ma jasta su nego ters, a jel to vi curu još niste našliuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 19300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  770 771 [772] 773 774   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  770 771 [772] 773 774   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *