|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  769 770 [771] 772 773   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
1.4.2010 21:51:12   
škorpija
čestitamo Kerimu oficijelnom hodačuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 19251
1.4.2010 22:09:58   
Anoniman
draga felix jako mi je žao to si morala proci sve to s djecakom,al drži se bit ce bolje sigurno.. i ostalim bebacima želimo sto brže ozdravljenje,a mamama puno strpljenja..  e sad da se ja potužim moje dijete sinoc nikako ,al doslovno nikako nije spavalo,ne znam sto mu je,a i danas mi je slabo spavao.. nadam se da ce veseras biti bar malo bolja situacija iscrpio me totalno..

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 19252
1.4.2010 22:11:58   
Anoniman
Cestitam Kerimu malom setacuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19253
1.4.2010 22:14:49   
Anoniman
Uh, dok sam procitala sta ste pisaleuser posted image
felix, samo polako s tim oporavkom, nije on bona mrsavko, najbitnije je da se sad to stabilizuje a imat ce se kad debljati, pusa hrabrom Aneluuser posted image
dadada, ti si kriva, opet ga ne pazis, cccccccuser posted image , btw i ja sam imal gliste kao dijete i voljela sam osim zemlje jesti i zid user posted image
Cestitamo Kerimu, i mi samo sto nismo prohodali, pusta se sve cesce i sve duzeuser posted image , i dobili smo konacno i ovu drugu jedinicu, donjuuser posted image
Laku noc i ljubim vas sve, i one sto su nas zaboravile - enisu i Nunichiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19254
1.4.2010 22:15:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady

pozrav...mi se tejšimo zdravi smo...al evo ja izgleda imama simptome viroze...elem user posted image user posted image user posted image da i ja malo odležim, navukla sam mamu sutra da mi dođe...ja više nemerem. Joj grozna sam la svka me kost boli.

Andila draga pa ja nikako da skontam šta pedijatri kažu za bebača...user posted image meni izgleda i on i ti se tim osipom mučite a nema prolazka...savjetuju li oni promjenu te hrane i jeli sugerišu kupanje, obično kad je osip u pitanju kupanje se malo stopira...ne znam, baš ne kontam šta je u pitanjuuser posted image

felix...kako vi deverate, nadam se bolje je...jel ta hrana ustabilila.

enisaaaaaaaaa....nešto si ofalila nejma teuser posted image

dadada ženo otkud ti gliste na um ''padoše'', po tome moja bi hanadi imala teško gnijezdo u sebi al jok...zemlju jedu jer su baksuzi mali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neće gliste tako lako user posted image

Ma to mi vazda prvo padne na pametuser posted image user posted image ja ih ko mala imala...sjecam se da su mi davali nekakav sirup groznog ukusa i da su gledali u solju imam li ih josuser posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 19255
1.4.2010 22:16:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Uh, dok sam procitala sta ste pisaleuser posted image
felix, samo polako s tim oporavkom, nije on bona mrsavko, najbitnije je da se sad to stabilizuje a imat ce se kad debljati, pusa hrabrom Aneluuser posted image
dadada, ti si kriva, opet ga ne pazis, cccccccuser posted image , btw i ja sam imal gliste kao dijete i voljela sam osim zemlje jesti i zid user posted image
Cestitamo Kerimu, i mi samo sto nismo prohodali, pusta se sve cesce i sve duzeuser posted image , i dobili smo konacno i ovu drugu jedinicu, donjuuser posted image
Laku noc i ljubim vas sve, i one sto su nas zaboravile - enisu i Nunichiuser posted image

jeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

p.s opet je moja mama krivauser posted image user posted image

< Poruku je uredio dadada -- 1.4.2010 22:17:27 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19256
1.4.2010 22:26:54   
Anoniman
Ma ja, najlakse je na mamuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19257
1.4.2010 22:50:58   
iv@ncica
vecer  mame..

felix  drzimo  fige  da s ve  sto  prije  prođe..vise...da  se  vrattite  svom  ritmu..znam  da  nama  gosti  kad  upanu  u  nevrijeme  sve poremete,  a  ne  bolest  i  bolnica...meni  ti  u  bolnici  nisu  jasni s  tim  rezimom  prehrane,  pa  kad  bi  njima  davao  po satnici  crkli  bi..reko  bi  covjek  da  bolje  znaju..a  ovo  kad  cujes  nedaj  boze
marijanna-  nesto si  mu  promijenila, ili  ti  je  imao previse  buran dan,  oni  pocinju  reagirati  na  sve...te  na  kraju  sto  je  100%..su  zubici  koji  danima  izbijaju..polako  bit  ce  takvih  noci
dadaaa-  ma  nece  odmah  fasovat  gliste...baci  svo  cvijece..samo  ces  se  mislit  sta  ti  jede  ili zemlju  ili  brsti  lisce..koje  je  bay d vej  zivi  otrov  za  malene..ja  nemam  nista...a  evo  moj  nestasko prao  rukice  u  soljiuser posted image ,  prskao  se  i  po licu,  ma  u  stotinki  se  okrenem  on  je  vec  uronio  negdje  u  belaj..e  jest  da  je  cista,  ali  100 %,  nikad..ali  necu da  brinem
kerim-  sretno  hodanjeuser posted image user posted image
ja  dobilauser posted image ,  malo sam  bolje...ovo  cekanje je  mucno..ali  treba   nastaviti,  ne moze  zivot  sad  stati,  vecinu  dana  smo  bili  vani..pase  nam..lakse  nam

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19258
1.4.2010 23:23:21   
Anoniman
Dobro vece drage moje...

felix ljepoto... joj kako mi je zao sto se patite i ti i Anelko... ali ako Bog da bicete dobro oboje... a ti, molim te, moras malo da se smiris i da budes sto smirenija i pribranija, jer nemozes vjerovati kako dijete osjeca tvoju zabrinutost... zato kad si ti uznemirena, Anelku je jos gore... jer osjeca tvoj strah pa se i on prepadne jos vise... zato pokusaj biti sto smirenija i pokusaj ga malo nasmijavati i oraspoloziti... ljubimo vas oboje... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamo Kerimu hodanje user posted image user posted image user posted image user posted image  da sto vise hoda al da sto manje pada... dusa draga...

dadada... ma nece biti gvista... a najbolje je mlijeko za ispiranje zeluca, pa eto... nadam se da nece preci na fasade... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo danas bili malo u hodnji, pa malo svratili kod deda i nane, pa opet setali... imali smo i goste nocas... tako da je Nane skroz izmoren i zaspao je cini mi se u roku od 5 minuta... malo je nervozan jer nije da bali, nego kao da je cesma otvorena iz njegovih usta... a svrbi ga pa trpa sve do sta dodje i tacno trlja desni da se pocese... dusa moja medena...

rose, mi smo dobili one redovne cine sto idu u ruku i nogu, a nikakve druge cine nam nisu davali... ja stvarno ne znam kakve su to oralne... user posted image

pozdravljamo vas sve i zelimo lahku i mirnu noc... cmokara

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 19259
1.4.2010 23:30:42   
Apotekarka
Vecer evo dijete spava uvlaci se m4edi u krilo svaku vecer bas je smijesan...opet je kemkao ali danas h 2 h u komadu odspavao...Joj meni tlak malo opet povisen i malo mi u glavi manta....od kad se pozalila nisam...user posted image user posted image
Hanady super da su cure bolje a ti malo aspirina i red je da i ti malo odmoris
dadda Andrej je bas nestasko,sirup za gliste ti je vermox ako dođe do toga pije se 3 dana i ne smije vise ako se stanje ne popravi kroz par dana jos jedna doza...a nadamo se da nece nije pojeo oliko...
Felix ne sikiraj normalno da je iscrpljen i mi odrasli budemo,za 2 dana bit ce onaj stari Anel sad tek dolazi sebi od toga svega...
Cestitamo hodacu malom...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19260
2.4.2010 0:27:58   
Anoniman
TuJ sam, tuJ user posted image  nego sam katastrofa sa vremenom user posted image  frka, trka, panika user posted image user posted image  Nemam vremena ni da se javim.
user posted image user posted image  za Anela, neka ste izasli iz bolnice, nadam se da ce se stanje stabilizovati user posted image
dadada e bas me zadevera i B je neki dan probao zemlju user posted image  ali nisam znala to za gliste user posted image  Kakvi su simptomi, kad se javljaju? Do sada je kakica bila ok, bez podstanara (glista) user posted image user posted image  
Kod nas nista novo, ni novih zuba ni puzanja osim sto brbljaaaaaaaaa svaki cas imam osjecaj da ce sastaviti recenicu user posted image
Pozzzzz za generaciju, bolesnima brzo ozdravljenje, novim hodacima cestitke, veliko user posted image  za zubice. Idem laganini u krpe, drago mi je sto je sutra petak. Vikend jeeeeeeeeeeee     user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 19261
2.4.2010 1:35:34   
MinaMM
user posted image za Anela

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19262
2.4.2010 9:07:09   
anidla
jutro generacijo user posted image

kod nasje situacija malo bolja, bar onog dijela sto se tice raspolozenja moje bebe...prihvaatio je HB Humanu SL, sinoc je tri puta ustajao (23:00, 03:00, 06.00) da jede....evo nahranila ga oko pola 9 i pojeo je 120 ml, kao i sto je prije Aptamil jeo...zaspao mi u narucju tako mirno...nije vristao...

nadam se da ce se poceti povlaciti ovo s glave, ako ne, znaci nije laktoza i mlijeko u pitanju nego vanjski neki faktor...a to ce biti jako tesko otkriti....

pokusavamo sve i ne odustajemo....

recite mi, jesu li se vase bebe osipale oko usana kad su pocele baliti? imam osjecaj da mu i cuca na mokro podrucje iziritira taj dio user posted image korisitmo Aventove cuce,imaju li neke druge da se ne stvaraju ove male tackice?

Anelku veliki user posted image a cestitamo i prve korake user posted image

mi danas idemo malo na planinu ako bude lijep dan, da malo smirimo i sebe i da pokupimo pozitivne energije, istrosila nam se user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 19263
2.4.2010 9:19:31   
Anoniman
jutro
mi skoro dosli A.je dobro hb.nije povraco rece mi da dajem hapu svaka 3 sata ama ja njoj recem rekoh,pa nece on na 3 sata nije gladan nije mala beba kao moras mu uredovat hranu a ne da on tebi komanduje kad on hoce jest uobrociga.
Pa reko nece nije gladan ako jednom pojede 150ml drugi put nece ,ja dajem na 4 sata jer 2 je puno zasitnija hapa kao oces ti mene slusat ili neces dobro reko.Ma samo mislim ja cu njemu na 3,5 sata ama nije gladan znam ja svoje djete najbolje
Smijem mu pomalo davat gh.al pomalo znaci supice rizu,nista od lina proizvoda jos da nedajem ni kasica
Dala mi 5.bocica Prolife za kasastu stolicu
U poned.opet na kontr,
Kaze ona meni jel da ba ti se bojis da ne smrsa reko dauser posted image pa kaze nebrini nadoknadice on to sve pa reko bas mi je ofalio izgubio je 250gr.ima 8.500gr vagala ga kao juce ista kg.
A izgleda kao da je ofalio 1kg toliko je blijed nema obrascica moji,sav je mlitav osjetim koscice kad ga nosam
Nema mog pivskog stomaka al,stacu samo da brzoo ozdravi da mami njupa abd.
Ljubim vas

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 19264
2.4.2010 9:22:19   
niki83
nas nema dugo na temi..ali hvala Bogu dobro smo sto je najbitnije
tek sad vidim da je Anel bio bolestan i da nam je felix svasta prosla i neizmjerno mi je zaouser posted image ..nadam se da se stanje vec dobro popravilo i sad ce on tebi aBd opet da rucki i da vrati svoj apetit i kguser posted image
btw i ja sam bila isto bolesna od istog virusa i cijela familija moja i mm, samo nije on i nasa N..hvala Bogu, a tako me strah bilo jer sam znala da ima dosta user posted image u  bolnici s istim simptomima, i samo me to strah bilo..da ne zaglavimo do bolnice..eh sta bi s nama tek bilo, evo 6mj i samo 7kg ima..ne dao Bog da izgubi jos..ali eto pocela je lijepo jesti vocne i povrtne kasice..nadam se do vakcine za 20 dana da ce se malio udebljati ako Bog dauser posted image

N&N

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19265
2.4.2010 9:32:02   
rose 87
jutro,kako ste nam danas,vidim malo je bolje,hanady i anidla,nadam se da ce uskoro svi biti skroz zdravi user posted image user posted image user posted image
cestitamo koracice prveuser posted image user posted image user posted image da budu sigurni
joj moja beba se pocela tako fino maziti s mamom,kad doji sve me milki,pa i kad se najede i zavrsi,tako mi se fino smije i guguce,pa me gleda,pa se grlimouser posted image user posted image
a kad ga spustim potrbuske digne guzu i odguruje se,on bi da se pokrene dusa moja,sve stenje i smije se...ima li ista ljepse nego biti majka
pusa od mene i mamine maze user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19266
2.4.2010 9:38:25   
Private
Jutro i od nasuser posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 19267
2.4.2010 9:49:20   
salmy
Jutrica i od nas! Felix puno pozitvne energije za vas dvojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo super zubicu su nam sad problem,balimoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo smo neurozni ali deveramo!
Anidla cuvamo ti fige za Noicu djuga i saljemo i Vamauser posted image user posted image user posted image ..bice to dobro Noa je hrabri veliiiiki djecak!!
Idemo danas u setnju ako si zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ako ne odes ranije na planinu!!!
Pusa za sve djugove i djugajiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 19268
2.4.2010 9:53:11   
anidla
mi juce setali citav dan, samo da nije u kuci nervozan, prvo ga ja izvela i bili 3.5 sata paonda predvece mm ga izveo i bili sat....puhalo je, ali kod nas se kolicakompletna preklope pa je siguran od vjetra...

salmy,oni sad spavaju i Noa i mm,pa smo planirali kad ustanu da idemo....
ali sutra sam citav dan sama pa mozemo sutra, prije kafice RR ili ranije nekad oko 11....poslacu ti sms

ides li ti na ovu kaficu sa zenicama u novi Robot? u 17:00? ja planiram ici ali vodim i Nou....hajte i ti i Afan user posted image

ljubimo vas odavde do vas user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19269
2.4.2010 9:55:03   
Private
Vidim ima i bebara koje su mlade od mog ( sest i po mjeseci),a ovaj moj niti ima zuba niti pokazuje namjeru da puze.Bali ima 3 mj.a naucio se odavno prevrnuti sam potrbuske,al se nezna vratiti sam na leda pa ga to nervira.On ce izgleda biti od one djece koja nisu puzala,vec odma prohodalauser posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19270
2.4.2010 9:59:07   
anidla
IZVORNA PORUKA: Private

Vidim ima i bebara koje su mlade od mog ( sest i po mjeseci),a ovaj moj niti ima zuba niti pokazuje namjeru da puze.Bali ima 3 mj.a naucio se odavno prevrnuti sam potrbuske,al se nezna vratiti sam na leda pa ga to nervira.On ce izgleda biti od one djece koja nisu puzala,vec odma prohodalauser posted image

hehehhe, bas je ovo slatko napisano user posted image

moj Noa bali od drugog mjeseca a jos malo ce nam 5 mjeseci, a zubica nigdje, tako da to nista ne znaci....
a sto se tice puzanja, kad mu skinem carapice onda se ne klize nego ide unazad se gura user posted image ja mu neki dan stavila omiljenu igracku ispred njega i da ide prema njoj, ali jok ide unazad i place, krivo mu, sve je bio dalji od nje user posted image

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 19271
2.4.2010 9:59:22   
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla

mi juce setali citav dan, samo da nije u kuci nervozan, prvo ga ja izvela i bili 3.5 sata paonda predvece mm ga izveo i bili sat....puhalo je, ali kod nas se kolicakompletna preklope pa je siguran od vjetra...

salmy,oni sad spavaju i Noa i mm,pa smo planirali kad ustanu da idemo....
ali sutra sam citav dan sama pa mozemo sutra, prije kafice RR ili ranije nekad oko 11....poslacu ti sms

ides li ti na ovu kaficu sa zenicama u novi Robot? u 17:00? ja planiram ici ali vodim i Nou....hajte i ti i Afan user posted image

ljubimo vas odavde do vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo vikendom(jer je mm tada slobodan) u gradu ili idemo setati,uglavnom sam   sa MMuser posted image user posted image user posted image  Kafica u Robotu(novom?) je u 5? sutra ja se nadam da cu moci,saljem ti sms pa da povedem i afanauser posted image user posted image user posted image user posted image
Svakako  se cujemo za sutra popodne jer ce mi odgovartai taj termin za kaficu! jedva cekam,ako slucajno ne banu gostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19272
2.4.2010 10:00:49   
marinčii
jutro i od nas,mi smo imali noć sa nekoliko buđenja i to u plaču i o nda ga prenjela sebi i spavo al brate nas izudara i stalno se otkriva ,čim ga ja pokrijem on se okrije i sve tako cijelu noć ma baš me izmorio,
felix nadam se da nam je A bolje jutros,ljubimo gauser posted image user posted image
private ima još vremena da  počne puzati evo nama će brzo 9 mjeseci a ne pužemo možda i nećemo a možda i oćemo al kasnije ,svako dijete je drugačije
kerimu čestitamo na hodanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 2.4.2010 10:03:19 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 19273
2.4.2010 10:01:44   
delly
pozdravvvvvvvvvvvvvvuser posted image user posted image evo mene nije bilo dugoooooo , kako ste mi ???

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19274
2.4.2010 10:05:05   
Private
Moj ce izgleda biti na tetku, sestra mi prohodala kad je imala 18 mj.mama se i nanosala i navozala u kolicima,eno sad je covjek nemoze stici kad ubaci u cetvrtu.A za zubice sam cula da djeci sto kasnije zubi izrastu da ce biti bolji.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 19275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  769 770 [771] 772 773   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  769 770 [771] 772 773   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *