|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  771 772 [773] 774 775   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
2.4.2010 17:48:35   
Private
Ovaj moj je u sustini dobra beba sve dok mu nenaumpadne da jede,e tu nastupa vriska (ovo je na cacu).Zuba nema,a bali ima skoro pa 4 mj.jos dok smo bili u BiH,tad su nam rekli zub gdje je tu je.Jos mu dadose luka da trlja od desni,ni to nije pomoglo.Voli da stavlja ruku u njegovu zdjelicu iz koje ga hranim,pa ako kojim slucajem nemoze opet se dere,inace voli sve da jede,mozete misliti kada mu ni grejfut nije smetao da ga lizne.Sarmira uokolo i stare i mlade osmjehom,pa ako koja ima neka nam se javi.

P.S.strasno voli da je vani i da se vozi u kolicima,obicno zaspe,tako da uvijek mogu popiti kafu na miru vani.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19301
2.4.2010 17:51:42   
idacha
pa, gdje ste mi, zenice moje drage?!?!?!

eto, prosto nisam mogla da odolim, a da vas sve ne dodjem pozdraviti ovdje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dushe moje slatke, bas mi nedostaju ''nasi'' razgovori na temi Razgovori u iscekivanju, ali hvala Bogu, pa je vecina vas ovdje, sretna sa svojim bebicama..

uskoro vam se i mi pridruzujemo aBd.. jos nekih 20-ak dana do termina, a sjecam se kada sam nekako bila na pocetku trudnoce, a vi skoro pri kraju, pa kako sam mislila da ce proci vjecnost dok i ja ne udjem u 9-ti.. a, dok trepnes, eto te... :)

nadam se da ste mi sve dobro, da bebice napreduju i slusaju.. moracu jednom odvojiti vrijeme samo da prelistam sve sicice koje ste postavile i vidim sve medenjake vase..

sve vas puno ljubimo, narocito Amelu, bambi, anidlu, felix, hanady, zahu, lady, mamu, secerkovicku, happy, selinu... nadam se da nisam izostavila neku mamicu...

puuuuuuuuuno poljubaca, cuvajte i jubite mi bebariceeeeeee.....

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19302
2.4.2010 17:53:17   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Mia joooj i ajdin je ljutica, a bio je tako divna slatka, nasmijana beba, sad je pravi namoćor, ne znam kako će taj brak funkcioniratiuser posted image user posted image

Ma, šta nas briga...samo da se mi njih riješimo, a dalje neka se snalaze sami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19303
2.4.2010 18:21:08   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: idacha
eto, prosto nisam mogla da odolim, a da vas sve ne dodjem pozdraviti ovdje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dushe moje slatke, bas mi nedostaju ''nasi'' razgovori na temi Razgovori u iscekivanju, ali hvala Bogu, pa je vecina vas ovdje, sretna sa svojim bebicama..

Joj, kad se sjetim svih divnih trenutaka provedenih na toj temi...zaista mi taj period ostaje u posebnom sjećanju user posted image I jako mi je žao što je sve napisano izbrisano user posted image Jednom prilikom sam čitala sve događaje onaj dan kad sam rodila i bilo je divno podsjetiti se na taj način svega toga...

Idacha, ja ti od srca želim što lakši porod user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 19304
2.4.2010 19:07:57   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

drage moje,evo me sa moba. Ja muku mucim sa hranom, Laura NISTA nece! A i jaslice obilazim. Jeza i uzas, ne znam sto cu. Imam jos 2 mjeseca koja ce proletiti. Laura hoda uz namjestaj, ima 7 zubica i uveseljava nas svaki tren. Mislim na vas i bebice. Velika pusa!
ej draga baš mi je drago da si se javila,žao mi je da Laura zeza s hranom znam kako ti je i ja se mučim s Matejom ,slatko i nekako al povrće i meso ništa ,al valjda krene treba imat strpljenja,puno nam falite punouser posted image user posted image user posted image od mene i Mateja  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 19305
2.4.2010 19:21:16   
MinaMM
IZVORNA PORUKA: Mya_81

IZVORNA PORUKA: Nenci
Nas Viktor, nek je ziv i zdrav, slomi nas, samo place i jede user posted image . Ljutica je prava.
Cim nesto, on se odmah ljuti i pocne vriska user posted image .
Imal jos neka drekava beba, il sam sama?

Mi se prijavljujemo u ovaj klub ljutica.

Mirna bude samo u kolicima jer joj je valjda zanimljivo gledati, ali sve si mislim kad počne malo hodati da će nam i to postati muka. Inače, doma samo cvili jer joj izgleda ništa nije po volji i više se ne voli igrati sama, sad je se uglavnom mora zabavljati...

evo i nas isti smo s tim da ne voli puno ni kolica jer lezi a vise voli da razgleda, za 1,5 ce moci u sjedeci pa ce valjda i to zavolitiuser posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 19306
2.4.2010 19:45:12   
Nenci
Uh..znaci ima jos ljutica, meni se cinilo da je samo ova moja beba takva.
On kad je budan il jede il place . Doduse juce je vani u kolicima cutao cijelo vrijeme sto je bio odmor za usi user posted image
Al danas kisa pa smo u kuci user posted image

Nas bebac slatki je obradovao mamu i tatu na Dan zaljubljenih :))))
Viktor 14.02.2010.
(cekali smo 3,5 godine)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19307
2.4.2010 19:56:41   
amela2208
joooooooooj ko nam je to dosao Nenci, pa dje si nam ti i ja sam se tebe jako pozeljela, dobro nam doslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Viktor znaci ljut hauser posted image nek je ziv i zdrav, da mu nisu grcevi to sto samo place i moja Sara zna bit takva bas jutros sam je vodila Dr. Al eto sad je dobro hvala Bogu. Ne mogu ti opisat kolıko mı je drago sto si se javila, eto posto si dosla mozes pogledat slike Sarine u moj albumuser posted image Vidi i ti postavi Viktorove slike da vidimo malenog. Puno puno puno....puno pusa za vas
İdacha:Draga pa dje si nam ti kako maleni frajer????Ja sam se isto tako zalila al jos malo je ostalo pa ces nam se i ti ovdje pridruziti. Kad ce maleni vani, kako se osjecas??? Hajd cekamo finu vijest od tebe
Bambino: Nek je pojeo mali E tortu inace bi se pokvarila dok bi mi "dosli"user posted image user posted image user posted image Kupila sam novi steznjak danas stomo malo manjiuser posted image user posted image user posted image user posted image al je topao uhhhhh

Sara&Mohammad

(odgovor članu Nenci)
Neposredna veza do poruke: 19308
2.4.2010 20:10:22   
anidla
vecer i od nas hodalica, vjecitih user posted image

idacha, mila jos malo pa akBgda i ti nam na ovu temu zvanicno dolazis, drzimo ti fige ja i moje malo pile da sve prodje sto brze i bezbolnije i da sve bude uredu....samo disi i slusaj babicu (ovo svakom kazem) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo se danas bas nahodali, otisli na Bjelasnici i gle ovo, samo smo mi i bili i dva konobara u planinskoj kucici user posted image
ja popila kuhano vino, mm pivkanu, a Noa svoju dozu flasice user posted image

ubrzo je pocela kisha padati pa smo se vratili kod jednog prijatelja mm na kafu, pa na OMV pupmu po DVD user posted image

kupali Nonija u pola 7, i evo tek sad zaspao, popio je 160 ml Humane user posted image

ali danas sam primjetila dva puta je imao stolicu i napatio se dok se iskakio, ali malo nesto a i to malo je cvrsto i zeleno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dermatitis je jos uvijek tu, nema promjena...sto se tice njegovog raspolozenja, manje-vise isto....samo smo danas puno bili vani pa nije stigao plakati....

pusa za sve bebare i njihove zgodne, lijepe i brizne mame....user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 19309
2.4.2010 21:52:27   
R&T@
Vece, zene!

Malo čitah ovu nasu temu i bas mi drago sto nema losih vijesti. Bilo nas zaredalo, boze sacuvaj......

Mi brojimo dane do feste, usitnilo pravo....
Samo da svi budemo zivi i zdravi, akobogda.....

Rina se pravo ustelila na svojim nonama, samo kad treba brzo za sestrom spusti se na koljena.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 19310
2.4.2010 21:54:36   
Apotekarka
Vecer...nikako da se javim crkla sam od posla pred Ukrs,kolaci,bojenje jaja,ciscenje...
Ljudi ja se osisala objavit cu kasnije sliku sama sebi sam smijesna joj...
I mi se pridruzujemio klubu ljutica ako nije po njegovom vriska,plac ...on ljudi hoce samo da hoda da ga neko drzi smori,sam se igra citavih 5 min,a u kolicima bi dan proveo vani....
Odoh ga sad spremiti za spavanje pa javit cu se kasnije...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 19311
2.4.2010 22:03:41   
R&T@
Vrjednice, nasa draga..... neka, neka....
A otkud ti veceras,? ja mislila da je petak....

Moja leđa to vodanje za ruke ne mogu izdrzati....
I onako sam pretanka, mogla bih se prelomiti....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 19312
2.4.2010 22:18:20   
Honey3
kaaako ste nam svi????evo mi se spremamo za spavanje pa da koju prozborimouser posted image Apotekarka ti si nam pravo vrijedna,neka,neka to je onaj slatki posao,pa nije ni teskouser posted image tajra kako idu pripreme?nasmija me ovo kako beba zuri za sestrom jos malo i bit ce prave ganje po kuciuser posted image anidla vi se Bogami fino proveli,cuj Noni pijo svoju flasicu zar daju da se donosi svoje pice u objekat,mi Esmi uvijek nesto narucimouser posted image idacha hvala sto si dosla da nas pozdravis ovdje kad nas nema na tvoju temu ali vidjet ces uskoro aBd slabo se stigne i ovdje sta napisati,samo brzinski...milki tibuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19313
2.4.2010 22:25:02   
Anoniman
idacha... ljepoto... zelim ti sve naj naj i veselim se ponovo druzenju al sad na ovoj temi... user posted image user posted image user posted image user posted image  jos malo pa ces i ti se pridruziti sa fisekom... eheheh

zaha... kako si ti? kako je drugarica Esmica??? dusa mala medena...

Apotekarka, pa ti pravo vrijedna bila... svaka ti cast... eh al zato kad dodje praznik ti ces spremna i odmorna da docekas i da provedes sa porodicom jel tako... user posted image user posted image user posted image

evo i ja prije nego odem u horizontalu reko samo da vas pozdravim i pozelim lahku i mirnu noc... cmokara svima

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 19314
2.4.2010 22:32:56   
R&T@
Zaha, ja vec imam trku... Kad je starija u kući, mlađa samo u nju gleda...
sto i nije loše, onda mene popusti....

Bambi09 ti jos nemas te "probleme"..... A i kod tebe veeeelika cura, ona moze da ga cuva kao mala mama....

I da ova moja zna samo dvije rijeci: tata i deda...
Pa se oni istope i nosaju je...
A nisam je "trenirala" časna pionirska...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19315
2.4.2010 22:36:43   
Apotekarka
a dosao mi mm sinoc pa se izdovoljila,salim se,on trenutno lijepi slicice na jaja a ja sam se sva umantala umorna sam pa da malo uz vas odmorim pa na spavanje

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19316
2.4.2010 22:50:06   
R&T@
Mm radi do 11, a ja ga cekam....
Meni se stvarno sviđa taj vas obicaj i ja bih se igrala..
Nego ti, zeno odmori. Treba praznikovati....
A bit ce ti,akobogda, divan praznik uz tvog bebaca...
Koliko smije jaja polupati?

Neposredna veza do poruke: 19317
2.4.2010 22:50:29   
Honey3
Bambi evo maja Esmica u kreveticu i prica sa bratom,on je izaziva pa nece da zaspi...lopuze mojeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19318
2.4.2010 22:56:42   
Apotekarka
koliko god zeli nek polupa...joj opet mi 2 put zaplaka u snu,dijete mi nocima place u snuuser posted image user posted image user posted image place li jos cije

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 19319
2.4.2010 22:59:17   
škorpija
moj je plakao dok je bio manji, ne otvara oči a sve plače ili jeca

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

Neposredna veza do poruke: 19320
2.4.2010 23:00:01   
Apotekarka
upravo tako po 6-7 put nocu...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 19321
2.4.2010 23:03:06   
R&T@
I moja place, ali se ne probudi.
Ja joj se javim da mi čuje glas ali je ne uzimam i smiri se.
To vecinom upali, ali prije tri noci je toliko plakala da sam je pokusala razbuditi pa nisam uspjela. Jedva se smirila, nosali smo je i mm i ja i ljuljali....

Primjetila sam da se to desava kad ima buran dan.
Mnogo likova, igre, smijeha.
Valjda prozivljava sve to ponovo i u snu.

Neposredna veza do poruke: 19322
2.4.2010 23:10:38   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

Primjetila sam da se to desava kad ima buran dan.
Mnogo likova, igre, smijeha.
Valjda prozivljava sve to ponovo i u snu.

redovno to radiuser posted image user posted image user posted image user posted image pogotovo kad dugo gleda tv! uh samo pravi face i place

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19323
2.4.2010 23:13:06   
R&T@
Salmy, nisam upratila, koliko ima "mjesecova" tvoj momak?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 19324
2.4.2010 23:18:18   
salmy
IZVORNA PORUKA: tajra

Salmy, nisam upratila, koliko ima "mjesecova" tvoj momak?
ovog mjeseca puni 6 mjesecovauser posted image user posted image
leti vrijeme haosuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  771 772 [773] 774 775   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  771 772 [773] 774 775   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *