Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo da se i nas dvoje prijavimo ovdje... ja i moja bebica , ovo je slikano 5.4. na moj rodjendan, usla u 9 mjesec. i iza mozete vidjeti sobicu za mog dinu ...ako bog da. kissssssssss
Evo i stomacica...Rado bih ga i ranije pokazali,ali nije ga bas bilo.Zato sad svaki dan raste sve vise i vise,na moju radost... I naravno,nismo tu da se takmicimo,vec da pokazemo malu mrvicu u pupi... Eto,pozz od nas dvoje... Ili dvije...
Ja sad ne skontah mogu li se neaktuelne trudnice uključiti...naravno ne u takmičenje, više u revijalni dio...kako god, ja sliku pripremila, pa evo je, ako nije na mjestu, molimo, obrišite
Meni se vidio vec i trecem! Prvo sam mislila da umisljam, ali stvarno je je bio lijepo zaobljen! Moram prorovinjati po fotkama, da vidim imam li kakvu slikicu iz treceg mjeseca!
25.08.2010 Selina, pile moje malo
Tako ti je to, prijatelju znaj danas ili sutra svemu dodje kraj nema vise nade srce da je nadje sve su moje druze, potonule ladje... 01.04+++29.04---- :(
Porodilište Plave poliklinike Tuzla koje je uređeno po svjet
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.