|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
23.1.2010 22:25:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: škorpija

čini mi se da je neko na prethodnim stranicama napisao da su HAFU i LUMPI pelene potpuno iste, samo da je pakovanje različitouser posted image

Jeste Mya je to spomenula.
Ja nisam do sada nigdje vidjela te Hafu pelene, gdje ima kupiti?

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 876
23.1.2010 22:32:16   
škorpija
Rekoše u Bingu da ih ima i u nekoj prodavnici Mars ispod željinog stadionauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 877
23.1.2010 22:40:43   
Anoniman
Mars mi je blizu, baš ću pogledati ovih dana pa javim.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 878
24.1.2010 10:57:22   
Mya_81 RR
Koliko sam ja skužila razlika izmedju ovih pelena su one ljepljive trakice (na Lumpi su malo veće i čvršće)...i različit im je print...ali ovo ostalo meni stvarno djeluje identično...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 879
24.1.2010 12:31:59   
new mama
Zenice da li znate jesu li stigle pelene lumpi 5user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 880
24.1.2010 13:02:00   
pocahontas
nama vec tri noci za redom babaylove prpusta (broj 3 jumbo pack)...a bas sam ih hvalila jer se ovo propustanje po prvi put desava od kada ih koristimo..mozda smo ih prerasliuser posted image a imam jos citav jumbo paket da potrosim-kod nas nema bacanja, Boga mi ima da ih potrosim...
i sta rekoste, ima li taj jumbo paket Lumpija u Merkiju? je li stigla pošiljka? Enisa_Sara?

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 881
24.1.2010 13:44:44   
Mya_81 RR
Pocy, sigurno ste prerasli (mi smo na broju 4 više od mjesec dana). Kupi četvorku i koristite ih preko noći, a ove koje imate preko dana dok ne potrošite user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 882
24.1.2010 13:47:45   
marinčii
mi već mjesec skoro koristimo 4-oku,a mlađi smo vjerovatno moraš uzet veće ko što mya reče

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 883
24.1.2010 14:00:30   
reallove
Mi dobili pampers active baby,nisu lose,ne propustaju i nemaju ruzan miris..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 884
24.1.2010 23:54:42   
Kviki
Evo i mi smo kupili Lumpijeve 4/4+ da isprobamo. Izgledaju manje od babylove 4, ali vidjećemo kako će se pokazati.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 885
24.1.2010 23:56:20   
noaa

IZVORNA PORUKA: Kviki

Evo i mi smo kupili Lumpijeve 4/4+ da isprobamo. Izgledaju manje od babylove 4, ali vidjećemo kako će se pokazati.

neka te slusaju kao i mene,jos niti jedno curenje nismo imaliuser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Kviki)
Neposredna veza do poruke: 886
25.1.2010 14:05:58   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Pocy, sigurno ste prerasli (mi smo na broju 4 više od mjesec dana). Kupi četvorku i koristite ih preko noći, a ove koje imate preko dana dok ne potrošite user posted image user posted image

ma kontam da je broj 3 od 4-9kg, a mi jos nemamo toliko kila user posted image pa reko jos nam moguuser posted image nista, slijedeci put kupujemo broj 4user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 887
25.1.2010 14:12:12   
marinčii
mi imamo 7 250gr a koristimo 4-oku ,
noaa di ti kupuješ te lumpi,ja gledala u mercatoru samo male ostale

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 888
25.1.2010 14:33:10   
reallove
Mi smo koristili huggies,nedavno dobili pampers veliko pakovanje,i prije smo koristili pampers i nikad nismo imali problema,ali prije 4 dana sam primjetila osip na guzi,neznam od cegauser posted image user posted image user posted image user posted image evo sada je proslo,ali me zanima od cega je doslo,jeste li imale slicno iskustvo..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 889
25.1.2010 14:34:52   
milenium
ako dosad nije imala,beba može imati i osip na guzi i ako joj rastu zubići.

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 890
25.1.2010 14:37:22   
Honey3
mi koristimo neke nove Melisa se zovu i zadovoljna sam nisu skupe a beba nema osipa, inace svake nam odgovaraju od pamucnih do pampersa sve smo isprobaliuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 891
25.1.2010 14:37:37   
reallove
IZVORNA PORUKA: milenium

ako dosad nije imala,beba može imati i osip na guzi i ako joj rastu zubići.

nije nikad imao osip,maramice su johsons od rodjenja nismo mijenjali...

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 892
25.1.2010 17:16:28   
Anoniman
Pocahontas, neki dan ih nije bilo user posted image pa sam kupila babylove 5 i dobre su, ne propuštaju.
zaha, joj te melisa, meni mama kupila mali paket, užas!! Bude mokar nakon prve piše user posted image , nemaju rastezljive trake pa sve sa strane prođe..... Meni su užasne te pelene, čak su mi gore i od Violetinih a koliko me sjećanje služi da mama reče da im je cijena 12 KM za 28 kom. user posted image to je solidna cijena a kvalitet, po mom mišljenju user posted image

(odgovor članu reallove)
  Neposredna veza do poruke: 893
25.1.2010 17:20:14   
mamaajna
imal se kupiti pampers od 100komada,ono ko jambo paket ovo od 50 i nesto zacas ode

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 894
25.1.2010 17:22:51   
bebano
Mi smo od rodjenja, znaci evo skoro 20 mjeseci, koristili Pamers i jako smo zadovoljni. Medjutim kako vas dosta hvali Babylove evo ja danas kupih paket, pa cemo vidjeti kako ce se "pokazati". Cjena je dosta povoljnija, a mi pelene bas trosimo jako puno. Ja bebaca presvlacim jako cesto tako da bi mi svaka usteda love dobro dosla. Sto se tice toga da pelene promoce, desavalo nam se to, ali to je kada se on neda presvuci i onda pelena bude stavljena 'nako. Vise sklepana, nego sto je stavljena kako treba. Tako da ja ne mislim da je do pelene, nego do toga sto je ja nisam dobro stavila.  Javim nakon par dana jesu li se Babylove proslavile user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 895
25.1.2010 17:26:32   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebano

onda pelena bude stavljena 'nako. Vise sklepana, nego sto je stavljena kako treba. Tako da ja ne mislim da je do pelene, nego do toga sto je ja nisam dobro stavila.  

Ima ti i ova mjesta, moguće......

(odgovor članu bebano)
  Neposredna veza do poruke: 896
25.1.2010 17:27:53   
Honey3
enisa_sara ja uzimam od 40 kom.i ok.su mi,hoce nekad protopiti ako dobro ne stavim a citavu noc prespava super nista ne protopi...i meni je bilo neobicno bez rastezljive trake ali sam se navikla,svakako sve zavrsavaju u kanti za smeceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 897
25.1.2010 17:43:52   
Sonja

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Kviki

E i mi ćemo onda isprobati te Lumpijeve, kad ih hvalite user posted image

Ja sam zadnji put uzimala Lumpi prezadovoljna sam, i od sad samo lumpiuser posted image ...

a meni mm govori neki dan da uzmem te ma reko necu bog te pito kakve suuser posted image user posted image user posted image

mi smo jos na pampers sleep & play al par puta se probudio kompletno mokar..
sad ne znam jel ja nisam dobro stavila jer se on puno mrda ili nesto drugo..
a i kaka je 2 puta prosla
bas cu probati lumpiuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 898
25.1.2010 17:46:11   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: marinčii

mi imamo 7 250gr a koristimo 4-oku ,
noaa di ti kupuješ te lumpi,ja gledala u mercatoru samo male ostale

mi imamo oko 8kg max...znaci, vi vec na četvorciuser posted image aaaaaaaa mene lude mame..ja sina trpam u tricu tctctctctc user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 899
25.1.2010 20:38:11   
Kviki
Evo lumpi pelena testirana sinoć i propustila je user posted image , a ima i nekakav čudan miris koji mi se nimalo ne sviđa.  Malo su i grublje od babylove pelena.  Mislim da ću se ipak ponovo njima vratiti...
Sonja sleep & play su se i meni pokazale jako loše, gotovo svaki put bi propustile.
pocahontas i mi smo isto tako prešli na četvorku kad jeuser posted image  imao oko 8 kg, prilično su velike, ali i one su propuštale....
Ne znam šta da radimo user posted image , još nam je rano za 4+

Neposredna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *