Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pahuljica farah imaju samo 1 crn je al sa staklom i pravokutnog oblika...ja bi takav ali bez stakla...bio je 100 i nesto, taj od 75 nisam vidjela ali smo pitali za crni drveni i samo ovaj nam pokazase
Mislim da sam uspjela. Gdje se moze kupiti ovakav ili slican ormar za hodnik ali boje bukve? Ovaj mi se pravo svidja jer mi izgleda nekako funkcionalan. Ne volim one sa policama nego ovako sa zatvorenim vratascima.
Ja sam ovakav vidjela u Udobnost. Ne znam da li imaju boju bukve. :)
Zanima me kakvo je vase misljenje,a i iskustvo u tome da li da kupimo spavacu sobu,ono u kompletu ili posebno lezaj i veliki ormar(nesto u stilu americkog plakara)???
Da li je neko od vas kupovao polovni namjestaj???Mene zanima namjestaj za dnevni boravak,odnosno dvosjed,trosjed i fotelja....imam jedne poznanike koji su u polovnom namjestaju kupili kuhinju i trepezarijski sto i stolice,predobro izgleda,oni su prezadovoljni...a sta mislite koliko se inace krecu cijene novog namjestaja za dnevni,nesto obicno
Zanima me kakvo je vase misljenje,a i iskustvo u tome da li da kupimo spavacu sobu,ono u kompletu ili posebno lezaj i veliki ormar(nesto u stilu americkog plakara)???
Ovisi o tome šta se tebi sviđa, i kakvu ponudu imaš, a shodno kvadraturi i onome čime te uslovljava spavaća soba sojim rasporedom zidova. Mi smo krenuli u kupovinu natkasni i kreveta, i evo poslije dvije godine nemamo niti jedno od to dvoje, jer smo sebi našli predivno udoban madrac, postavili ga na pod, i to je to. S obzirom da nam je spavaća u potkrovlju, morali smo praviti plakare, i to su tzv. ugradbeni, tako da sam kosine iskoristila.Imamo u vidu napraviti samo natkasne zbog lampi, ali kada dođu na red :)
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Da li je neko od vas kupovao polovni namjestaj???Mene zanima namjestaj za dnevni boravak,odnosno dvosjed,trosjed i fotelja....imam jedne poznanike koji su u polovnom namjestaju kupili kuhinju i trepezarijski sto i stolice,predobro izgleda,oni su prezadovoljni...a sta mislite koliko se inace krecu cijene novog namjestaja za dnevni,nesto obicno
Npr. ovako...jer volim jednostavnost
Ne volim polovne stvari, tako da ne mogu ti dati savjet na ovo pitanje. Ali što se tiče cijena one variraju shodno materijlu, udjelu drveta, plastike, rosvaja i sl. Mm i ja smo prije dvije godine čekali sajam u Skenderiji, na kojem smo našli onoš to nam se sviđa, i cijena dva trosjeda, fotelje i pet jastučića su bila 900 KM. A sto smo našli u Standardu,Stup - baš ono što je odgovaralo zamisli dnevne sobe.
Vauuuuuuuuuu
Divno ja sam luda za bordo bojom, a u kombinaciji sa bijelom bas dolazi do izrazaja
e ja sam gledala tu istu i bas mi se svidjela ona crno - bijela kombinacija, samo ne znam bas, nisu oni neki kvalitet...mada danas je inace tesko naci kvalitet...ali ta je bas super dizajn
Ja sam mm preveslala da kupimo Hazandarevic garnituru , imamo ogroman stan i dvije velike komode rucni rad Konjic, veliki peskun i dva mala....i sada jos uvijek stoji svekrvin ugao, star negdje haman kao i ja ....e vala nece mi vise piti krv svaki put kad ga vidim....Znam da nije bas ultra moderno, ali meni je bas super...inace volim tako malo orjentalnog....
Lipi moj rodni grad za "rukotvorine"!
kad budes uzimala u Konjicu rukotvorine slijedeci put zovi slobodno, to su amidze od moje mame
trudim se da odma očistim što zezne, neće valjda da mi upropasti namještaj u narednom periodu kad nije do sada a kasnije dolaze nove bebice, nisam ja imala šta čekati da poraste
SAVJET (iz iskustva): dok djeca malo ne porastu, ne izvaljivati se za skuplji namještaj.
Pa nije ni najskuplji,a ni najjeftiniji, ali može ravno u kontejner za par mjeseci
I šta onda??? Dođe druga beba nekad i sve tako u krug
Ma nije mi žao ugaone, bila je baš povoljna. Žao mi tepiha koji nije bio povoljan nego dobro skup, a poklon od moje nane za udaju. Neki dan mi Mak razbio onaj Heinzov soja sos... Lupo, lupo od sto i pukla flaša... Nadam se da će se tepih moći oprati, barem vjerujem!
A zato ja drage moje još nisma nove tepihe stavila...kod mene kuća zstrata ko kod moje svekrve prije 30 godina.
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Ovo sam morala da vam pokažem,pogledajte samo kako je jedna moja prijteljica sredila stan,ja kad sam vidjela kad nisam u nesvjest pala ovo joj je dnevni boravak
a ovo trpezarija
Vauuuuuuuuuu
ovo je super,ali prvo što mi je palo na pemet je "ima li ta tvoja prijateljica malu djecu"
Ja već zamišljam ove moje indijance kako jašu po ovom namještaju,zamišljam sebe kako trčim za njima između ovog namještaja sa krpom u ruci,vidi Harisa kako visi na ovim zavjesama ili sjedi na ovoj komodi
Mi planiramo u ovoj godini takođe zamijeniti namještaj u dnevnoj sobi,ja sam luda za ovom kombinacijom,ali bojim se da ću odlučim li se za jednu ovakvu kombinaciju, postati pravi rob namještaju
Ja sanjam malo novoga namještaja, iako je i ovaj fin, ali mi je baš žao dok je Ema mala, a onda će mi biti žao jer planiram drugo dijete . I ja se trudim da odmah čistim, ali ja sam najmanje doma s njom. Pet dana je po 9 sati dnevno sa nanom kojoj nije bitno ni je li Ema uflekana, a ne namještaj. 5 puta sam rekla da je ne stavlja na kauč bez pelene, i nema fajde, kauč je popiškila nekoliko puta. Barem se trudi da pazi da se jede u trpezariji, gdje nema tepiha i gdje su stolice od eko kože . Nego Bog dao lijepo zdravlje čikama koji donesu one usisivače i dubinski očiste sve za 40 KM , pa i nije tako strašno kako mi znamo napraviti. A iskreno, ni ja ne teroriziram nikoga, može se nosati čokolada i šetati po kući, nije problem. E eto mi sad . Nego, pitanje: zna li itko gdje mogu kupiti okrugli tepih u smeđim tonovima, ali onaj kao od jute- treba mi za hodnik. Dakle, da se lako istrese i usisa.
trazeci kauc, ja naisla na ovaj...meni je bas cool ako ti se negdje uprlja, pocijepa ili ti jednostavno dio dosadi.... zamijenis ga novim a "materijala" vazda imas u kuci
Nama je ugaona od nekog extra materijala...Nesto kao eko vrazija koza- a zove se elefant. Ma sta god istrese na njega- najnormalnije se obrise mokrom krpom ili vlaznim maramicama. I jos je tamno smedji...pa se bas sve vidi... Tepisi su mi bez- Nedi draga suosjecam s tobom....ista stvar mi se desila...Nadam se samo da ce ga dubinsko moci ocistiti... Nizasta se nisam "izvaljivala" jer mislim da treba biti cisto i uredno ali toliko da djeca i njihov "rahatluk" ne ispastaju...tj. necu da se boje svaki put kada nesto isprljaju...sve su to zamjenjive materijalne stvari...