Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mi smo pravili uglavnom po mjeri sav taj 'plocasti' namjestaj , pa tako i te police za knjige i ormaric za TV i nakon silnog trazenja i uporedjivanja uraili smo to u saradnji sa Uniprometovom arhitekticom ili sta je vec i to se cini mi se sklapa i 'kroji' negdje kod Tesnja ( zaboravila sam kako se zove), ako koga zanima postavicu slike, kuhinju smo radili u Laseru, americke plakare u KOmandoru itd. remzy, ova teta je bila bas fina u Uniprometu i mi smo zurdili police z aknjige sa staklenim vratima( mm ima potrebu da zastiti knjige od prasine i zutila od dima... a isplatilo se i meni, ne brisem prasinu )
< Poruku je uredio sahara -- 12.11.2009 20:17:56 >
ne znam kada si isla u kaleu...mi kupili u ponedeljak veliku ugaonu garnituru kod njih, razvlaci se...platili samo 880km,daju popust od 15% na kes za vecinu namjestaja...meni je ovo treci put da kupujem kod njih i zadovoljna sam kvalitetom
mozes li mi sliku please postaviti, mama mi je bas dala neki flyer valjda su snizili nekidan cijene praaavo...garant nije islo
I meni se bas svidja. Vidi se da je sa stilom, ali opet onako opusteno, sto i jeste bitno za pravi topli dom. Ne volim vala vidjeti stanove koji izgledaju kao "fensi smensi" salon namjestaja.
w.pooh donekle se slažem , ali ne u potpunosti, znam jako puno ljudi koji imaju , a dom im je parada kiča i neukusa, mm i ja smo crtali svaku stvar i dogovarali sa stolarom, da smo kupovali gotov namještaj puno više novaca bi nam trebalo, a ovako uredjujemo naš dom komad po komad i mi smo prezadovoljni , a vjeruj da nam se svi gosti iznenade kada im otvorimo vrata.
Vazno je zacrtati jedan koncept i dobro se informisati, npr. komodu iz Amifa sa dobrim stolarom možeš dogovoriti u pola cijene, vjeruj mi.
Ma nisam ni rekla da da svi koji imaju novce imaju i ukusa..naprotiv..ali đaba meni ili nekome sve ideje svijeta ako nemaš čime da ih ostvariš..i stolar košta..tako i ako imam ideju a nemam novac moram se zadovoljiti onime što si mogu priuštiti.. I ja sam nedavno pravila kuhinju po mjeri i baš je onakva kavu sam htjela, nisam ni mogla naći gotovu onakvu kakvu sam zamišljala, naravno bila je jeftina jer je radio stolar...ali je činjenica koliko para toliko muzike
cekamo do 23.11. da dodje s obzirom da smo uzeli druge boje stranice...nasa je karirana,bijelo i bez kombinacija..velika,sa jastucima umjesto naslona,razvlaci se...tacno ono sto smo zamislili kad smo vidjeli koliko kosta uzeli je odmah,slicna takva u top meblu 1600...
w.pooh donekle se slažem , ali ne u potpunosti, znam jako puno ljudi koji imaju , a dom im je parada kiča i neukusa, mm i ja smo crtali svaku stvar i dogovarali sa stolarom, da smo kupovali gotov namještaj puno više novaca bi nam trebalo, a ovako uredjujemo naš dom komad po komad i mi smo prezadovoljni , a vjeruj da nam se svi gosti iznenade kada im otvorimo vrata.
Vazno je zacrtati jedan koncept i dobro se informisati, npr. komodu iz Amifa sa dobrim stolarom možeš dogovoriti u pola cijene, vjeruj mi.
potpisujem
novac je manje bitan...ukus i ako imas neku liniju u glavi kako ti treba izgledati prostor, da je dobro osmisljen, moze se s jako malo novca namjestiti...bitnije je gledati sta s cim ide nego kupovati sve sto ti se svidja
i ja potpisujem,ovaj dnevni mi po ničemu nije poseban i ukusan.još samo jedna jeftina kopija.
cekamo do 23.11. da dodje s obzirom da smo uzeli druge boje stranice...nasa je karirana,bijelo i bez kombinacija..velika,sa jastucima umjesto naslona,razvlaci se...tacno ono sto smo zamislili kad smo vidjeli koliko kosta uzeli je odmah,slicna takva u top meblu 1600...
a kakva je ta u salonu bila...boje?
kupili smo prelijepu garnituru, crno bez varijanta, trosjed, dvosjed i tabure...ima u raznim kombinacijama stof u jednoj boji, veliki jastuci u 2 boje npr crveno crno, zeleno crno(stvarno prelijepo izgledaju al posto je nama skoro sve crno isli smo na ovu varijantu)naslonjaci su eko koza...trosjed se razvlaci u krevet, dvosjed ima rupu za posteljinu...i sve to za gotovinu 700 i nesto km, udobnost...dostava do vrata
narucili i dobili sve za 4 dana...jedino je debilno sto moras ti nositi stvari do stana, ne mozes ni platiti vise za to niti radnicima jer ima samo jedan momak koji razvozi sve...al inace sve super
kupili smo prelijepu garnituru, crno bez varijanta, trosjed, dvosjed i tabure...ima u raznim kombinacijama stof u jednoj boji, veliki jastuci u 2 boje npr crveno crno, zeleno crno(stvarno prelijepo izgledaju al posto je nama skoro sve crno isli smo na ovu varijantu)naslonjaci su eko koza...trosjed se razvlaci u krevet, dvosjed ima rupu za posteljinu...i sve to za gotovinu 700 i nesto km, udobnost...dostava do vrata
narucili i dobili sve za 4 dana...jedino je debilno sto moras ti nositi stvari do stana, ne mozes ni platiti vise za to niti radnicima jer ima samo jedan momak koji razvozi sve...al inace sve super
e ja sam gledala tu istu i bas mi se svidjela ona crno - bijela kombinacija, samo ne znam bas, nisu oni neki kvalitet...mada danas je inace tesko naci kvalitet...ali ta je bas super dizajn
Ja sam mm preveslala da kupimo Hazandarevic garnituru , imamo ogroman stan i dvije velike komode rucni rad Konjic, veliki peskun i dva mala....i sada jos uvijek stoji svekrvin ugao, star negdje haman kao i ja ....e vala nece mi vise piti krv svaki put kad ga vidim....Znam da nije bas ultra moderno, ali meni je bas super...inace volim tako malo orjentalnog....
ako neko vidi negdje najobicniji drveni stolic za kafu crne boje nek mi javne please, al da je sav od drveta;) hvala
Ja sam ti takav stolic isto vidjela u Udobnosti(koskastog oblika), wenge, e sad nije neki kvalitet, ali je i jeftin 75,00KM na Grbavici prije 30-ak dana.
e ja sam gledala tu istu i bas mi se svidjela ona crno - bijela kombinacija, samo ne znam bas, nisu oni neki kvalitet...mada danas je inace tesko naci kvalitet...ali ta je bas super dizajn
Ja sam mm preveslala da kupimo Hazandarevic garnituru , imamo ogroman stan i dvije velike komode rucni rad Konjic, veliki peskun i dva mala....i sada jos uvijek stoji svekrvin ugao, star negdje haman kao i ja ....e vala nece mi vise piti krv svaki put kad ga vidim....Znam da nije bas ultra moderno, ali meni je bas super...inace volim tako malo orjentalnog....
ja iskreno ne volim te rukotvorine, moj deda je iz te porodice koja u Konjicu radi te rukotvorine....i moja mama ima cijelu sobu uradjenu bas u Bosanksom stilu...... zeznuto je za odrzavanje, ima posebnu cetku (kao ona za cipele) pa s tim cisti rupice u kojima se nakuplja prasina......nezgodno za odrzavanje, a i ne moze se nista "skloniti u to"
p.s. ja imam problem s prostorom.....pa mozda zato ne volim te stvari