Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ima po salonima svugdje ovakvih kauca, mozda u kalei da pogledas jer oni imaju najveci izbor, moja sestra ima nesto na taj fazon ali njoj je radjeno po narudjbi prije nekih 10tak godina i zadovoljna je.
Bitan mi je samo model, moja sestra i zaova imajuisti model, ali zbog materijala i dezena su sasvim različiti, ali su jako udobni i za sjedenje i za spavanje, sve isprobano i sada mi sebi tražimo, ali nisam nigdje vidjela.
Ima u Sokolovic koloniji u fabrici namjestaja 3A, mozes izabrati stof koji god pozelis. Mislim da nije ni skupa, a razvlaci se i trosjed i dvosjed. Sve ovo znam jer sam radila na sajmu namjestsja za tog covjeka, najprodavanije su bile. Nije moja firma, ne reklamiram
Ima u Sokolovic koloniji u fabrici namjestaja 3A, mozes izabrati stof koji god pozelis. Mislim da nije ni skupa, a razvlaci se i trosjed i dvosjed. Sve ovo znam jer sam radila na sajmu namjestsja za tog covjeka, najprodavanije su bile. Nije moja firma, ne reklamiram
Imas li neki kontakt? Imaju li stranicu?
Imas li neki kontakt? Imaju li stranicu?
Evo sad gledala, nesto im ne radi stranica. Ne znsm br sad, jedino da ti sutra na pp posaljem dok provjerim.
"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."
Eh da malo osvjezim ovu temu! :) Mi smo pred kraj s renoviranjem stana. Oni sto nismo kupili ni trazili su tepisi, lusteri i dan noc zavjese. Gdje ste uzimali tepihe u zadnje vrijeme i okvirno cijene? Meni se svidjeli nekoliko u Belloni ali ne znam kakvi su njihovi? I ne znam hoce li nam biti ok dimenzije. Mi smo nekad davno uzimali u jednoj radnji na Vojnickom ali nje vise nema. Sto se tice lustera, narucivali smo kod jednog cike Eglo lustere na zatvorenoj Otoci. Nemam pojma da li on jos postoji.. I zavjese dan noc.. znam da radi Mikado i Exclusiv.. razlika u 5 KM... Sve ideje i informacije dobro su dosle! :)
Nego zebra tj dan noc zavjese vidi firma bosfor nadji ih na piku i na fb... Imaju u sarajevu predstavnistvo... Najpovoljniji do sada sti sam nasla.....
Meni treba rasvjeta....ima na otoci i.novog zgradi gdje.je nekad kino bilo eglo...a inaj ciko na otvorenoj nema eglo vise samo.losije ponesto...
Cilimi...tepih centar googlaj rakovica A ima divnih nova radnja u wizi new.colection gdje jw bio beneton nekad... Cijene...e koliko materijalom bojom velicinom trebas.. A ja cu sto manje da kupim...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Hvala draga Hanady! :) Ovaj Bosfor cemo odmah zvati mozda i za vikend da dodju da vidimo sta i koliko. Ako sam dobro skontala na netu skoro su duplo jeftiniji od Mikada Excluziva isl. A za Eglo znam za radnju ali ciko je bio bas povoljan... :) Steta.. Onda radnja pa jedan po jedan :) I hvala za tepihe, pogledat cemo oboje. A i tebi sretno dalje s renoviranjem. Ja jedva cekam da udjemo aBd. :)
< Poruku je uredio Just smile -- 17.6.2015 21:32:08 >
Nego zebra tj dan noc zavjese vidi firma bosfor nadji ih na piku i na fb... Imaju u sarajevu predstavnistvo... Najpovoljniji do sada sti sam nasla.....
da ih pohvalim, odlični su i profesionalni, odradili odlično, zavjesa super a cijena ubedljivo najjeftinija.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mi smo pokupovali sinoć lustere u Eglu. Sve je divno, krasno, samo malo cijena... :) Ali sami smo birali. Dolazio nam je momak iz "Bosofora"-a za zavjese, nisu mi se svidjeli uzorci tako da to tražimo dalje. Planiramo večeras do Exclusiva, u Mikadu nisu imali potrebne boje. I tepihe još nismo gledali. :)
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''