aazra
|
IZVORNA PORUKA: mama_alma sobu spavaću sam platila 2,800 2005. kupila madrac dormeo preko 800 km, nakon dva mjeseca doremo na smeće, soba na reklamaciju, reklamacija ije uvažena, špere na krevetu bilepune vlage, helem,probali svašta nešto, u međuvremenu jel ne mogu na daskama spavati kupuj novi doremo, i nakraju kupimo novi krevet u AMbienti FIS, koji je odličan, a dijelovi te sobe i danas mi idu opasno na živce, vrata na komodama onim noćnim su sva poodpadala, ma haos, jednom riječju nisam zadovoljna nikako Hvala Alma puno, odustali smo od Domavije...kupili smo kauč na razvlačenje u Belloni i to smo jučer išli zapikali model, dva koja su bila te boje prodata od jučer do danas, tako da vidim da im je namjestaj trazen... Bračni krevet standardni mi nemamo jer zivimo u jednosobnom stanu...pa uvijek moramo gledati nešto da je udobno, praktično i da zauzima što manje prostora... Djetetu smo naručili krevet kupili u Fisu, skupa s madracem, izgleda mi kvalitetnije nego u Domaviji...Osim toga u Domaviji uzimaju 100 Km na neku laticu koja dođe zajedno s krevetom... Posteljinu sam gledala u peniju ali ne sviđa mi se kvalitet onoga sto imaju, posteljina kao da nije od pamuka i neke ruzne slike skroz, sad mozda im je otislo to sto valja ne znam...u Fisu je takodjer izbor slab, mozda pogledam opet u Jysku ako i ne uzmem "disney" valjda ima nesto drugo zivahnih boja, ionako ima deku "carsa", ne mora sve biti u motivima iz crtanih