Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Kakve su cijene, odprilike? Ne ocekujme da cu za 1000 KM kupiti namjestaj iz snova, ali ne planiram ni 10000 dati za garnituru.
Nas su trosjed, dvosjed, fotelja i tabure dosli negdje oko 5000. To je bilo prije 4,5 godine. U pitanju je tamno smedja garnitura od mikrofibera. Trosjed se moze razvuci. I dodju ukrasni jastuci (3 na trosjed, 2 na dvosjed i 1 na fotelju). A tabure je za dvije osobe. Po potrebi mogu i sliku staviti :)
Mnogo mi je to para,ja bih do 3500 max, a jos bi mi draze bilo da nadjem za dvije hiljade. U svakom slucaju vrijedi pogledati,mozda imaju i povoljnijih stvari. Moze i slika,da vidimo odprilike sta se nudi.
Da li neko ima iskustva sa dogtas exkluziv namj. Ja i mm danas trazili po Sarajevu garnituru za dnevni boravak,bili u doktasu,domaviji,dalasu,natuzzi-ju,eco neki . Svidjelo n se nesto u dogtasu,nisu bas ni jeftini pa me zanima kvalitet. I da li postoji jos neki salon namjestaja u Sa,malo bolji?
Kakvu garnituru zelis? mozel polovna(kao nova) Kupili u Urbanu trosjed i dvosjed bez boja koza..trosjed se izvlaci...I sad hocu po svaku cjenu da je se rjesim...Zimi je prehladna...Imamo preko nje one kozice ali dzaba meni zima a platili je bas fino para
Jeste bili u belloni ? Oni imaju fin namjestaj, imas i cardin ali bellona je bolji. Pogledaj na njihovoj stranici modele.
...Ima i alfemo i njihovu stranicu mozes pogledati.
Samo da kazem da smo prezadovoljni kaucem iz Bellone. Lako se sklapa, rasklapa ugodan, tek sad imam osjecaj da spavam na bracnom krevetu Svima preporucujem ovaj salon, jeste da je malo skuplji ali je zaista kvalitetno
Djetetu smo kupili krevet i madrac "nobil" u Ambijenti, hvala mama Alma sto si me na vrijeme odgovorila od Domavije
I jos kako sam se obradovala kad sam trazeci nesto u kuci kod mame nasla svoju posteljinu koju sam koristila kao dijete s motivima Toma & jerryja ne mogu vam opisati...sto je glavno ostala je kao nova jer nije puno koristena a i prelijep osjecaj pokloniti djetetu nesto sto je mama koristila
Nije greska...i rekoh odmah da su skupi. Izadje nesto manje kad bih uracunala popust koji smo dobili na kraju za sve sto smo skupili, ali ne bi se plaho promijenila cijena. Doduse, sad sam se malo zadeverala, jer smo i ostale stvari za dnevni boravak uzeli tamo (sto i komode), pa je moguce da je onda garnitura bila oko 3000, a ostatak da je otpao na ostali namjestaj. Dzaba, ne mogu se sjetiti, ipak je to bilo prije skoro 5 godina. Sto rece Miimy, svako ima svoje svakako. Ono sto definitivno vazi je da gledanje i razgledavanje ne kosta nista :)
< Poruku je uredio Pikapolonica -- 22.10.2013 14:04:18 >
Nije greska...i rekoh odmah da su skupi. Izadje nesto manje kad bih uracunala popust koji smo dobili na kraju za sve sto smo skupili, ali ne bi se plaho promijenila cijena. Doduse, sad sam se malo zadeverala, jer smo i ostale stvari za dnevni boravak uzeli tamo (sto i komode), pa je moguce da je onda garnitura bila oko 3000, a ostatak da je otpao na ostali namjestaj. Dzaba, ne mogu se sjetiti, ipak je to bilo prije skoro 5 godina. Sto rece Miimy, svako ima svoje svakako. Ono sto definitivno vazi je da gledanje i razgledavanje ne kosta nista :)
e, tek sada sam u čudu, trosjed, dvosjed, fotelja, i jastuci naravno 5 hiljada, koji je materijal, u čemu je kvaka
e, tek sada sam u čudu, trosjed, dvosjed, fotelja, i jastuci naravno 5 hiljada, koji je materijal, u čemu je kvaka
Mikrofiber (za odrzavanje je super). Mada, iskreno, nema neke pretjerane kvake. Da je skupo, skupo je. Nekom vjerovatno i ne vrijedi. Ali s druge strane, sad kad nesto kontam, prije 5 godina nije bilo dosta ovih salona kojih ima danas (Bellona, Dogtas, Alfemo...) A i da budem jos iskrenija, nismo nesto pretjerano ni hodali. Otisli smo tamo i kupili sve sto nam se svidjelo i sto se uklapalo u nas stan. A kao sto i gore napisah, mozda je u tih 5000 i ostatak dnevnog boravka bio, pa je garnitura izasla 3000 (sto opet nije jeftino ali je razlika u odnosu na 5 hiljada).
Ja kad kupujem nesto (namjestaj posebno) obidjem sve,al bas sve ! Cijene variraju,a kvalitet je tu negdje.Ja sam svoj trosjed,dvosjed i fotelju(jastuci i tabure gratis) platila oko 1000km,koristili 7g (jos uvijek je u odlicnom stanju)i promjenuli.O ukusima ne vriejdi raspravljati ali nikad nebi dala 5000 hiljada za garnitur,tacno bi mi je bilo zao promjenut kad mi "dosadi".
Ma bit ce da je to neka jaka firma pa je tako skup namjstaj,ne vidim nista cudno,sto god se kupuje mozes izabrati jeftinije i skuplje,evo npr. Neko cizme plati 100 KM,neko 300 KM,a nisu mnogo bolje ove druge,ali eto...ima se,moze se,hoce se.... nista cudno.
Mozda je stvarno "kvaka" u mikrofiberu, jer mi smo prethodno imali ugao od mikrofibera, kupljen u sabix-u, njihov namjestaj kostao nas je sest godina nabadanja na daskama , kad se neko najavi u goste sastavljaj ga, a ono ispada spuzva, mm proklinje sabix Ali, eto moram priznati na kraju se sav raspao, ali mikrofiber osta kao nov, takvog naizgled "novog" smo ga iznijeli pred zgradu...
Ovaj novi iz " bellone" je presvučen štofom, meni je opet to puno bolje, jer ni mikrofiber nije za svakog, ja recimo imam alergiju od tog materijala, uz to ne podnosim dodir mikrofibera pod rukom, kao da mi neko struze noktima po zidu, grozno mi je bilo odrzavati ga...stof je puno njezniji, mekaniji...mozda samo treba vise paziti kod odrzavanja, ali bolje i to nego mikrofiber. I nikad vise sabix, ne znam ni postoji li jos uvijek ta firma..
Pozdrav i ja sam u potrazi za dobrim klik klak lezajem, tacnije Bety Oriolik, jel neko vidjao gdje se mogu kupiti. Mogu se naruciti u AP interijeri, ali 2500 KM garnitura, ne mogu da vjerujem da je toliko poskupila, sjecam se da je bila duplo jeftinija
Ja pravo bjezim od mikrofibera, ne svidja mi se sto se svaki pokret rukom vidi na njemu. Mi smo nedavno kupili ugaonu, uradili je od tamnosmedjeg platna, "tkanog" i cini mi se da ce biti dobro.
23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
zene gdje kupit lijepu ugaonu garinituru svi me odvlace od koze a imam dva djecaka kontam za odrzavat super sta predlazete osim dallasa i domavijie,sabixa i dogtasa,nesto u dogtasu mi se nije nista svidilo jest jedan kozni ugao na slovo L ali male dimenzije a ne rade po vecim dimenzijama znaci savjeti dobro dosli za kutnu garnituru u obliku slova L,imate li iskustva sa eco company
zene gdje kupit lijepu ugaonu garinituru svi me odvlace od koze a imam dva djecaka kontam za odrzavat super sta predlazete osim dallasa i domavijie,sabixa i dogtasa,nesto u dogtasu mi se nije nista svidilo jest jedan kozni ugao na slovo L ali male dimenzije a ne rade po vecim dimenzijama znaci savjeti dobro dosli za kutnu garnituru u obliku slova L,imate li iskustva sa eco company
Ni za zivu glavu nemoj..imamo je i hocu da je se rjesim...smrdi hladna strava....jest zahvalana za odrzavati..ali ostalo je odron..Ja je platila oko 3 hiljade prije par godina...sad je prodajem za hiljadu nece niko...U zivotu se nismo vise zahebali nego sto to govno kupismo
Ni za zivu glavu nemoj..imamo je i hocu da je se rjesim...smrdi hladna strava....jest zahvalana za odrzavati..ali ostalo je odron..Ja je platila oko 3 hiljade prije par godina...sad je prodajem za hiljadu nece niko...U zivotu se nismo vise zahebali nego sto to govno kupismo
Moji roditelji takodjer, platili su je grdne pare a nevalja crnu djavolu, zimi hladna, ljeti se ljepis za nju jer se znojis... odron . Sad hoce da vrate onaj stari sto su imali prije ove kozne