Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
kod na sje ugao oriolik kupili smo ga u kestenu i fakat sma prezadovoljna... moj nema mehanizam za rasklapanje tako sma tražila... mislim da oriolik namještaja ima i u šipadu bar je bilo...
pogledaj šta nudi Fis u rajlovsu sada... obiđite al sa metrom obavezno..
sve manje izgleda u slaonu namještaja...al kad dovuku šokiraš se...
također Domavija na stupu...Udobnost isto... obiđite i njih... imaju finih komada namještaja, kvalitetnih raznih proizvođača a povoljno... zna se i kvalitet naći u skladu sa cijenom naravno
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.9.2013 20:31:11 >
U sinkru u hrasnici ma super namjestaja, a do sutra imaju snizenje neke sok cijene, sve je snizeno, mi danas isli ali nism mogli naci dimezije kojenam trebaju jer hocemo bas veeeelik kutnu garnituru
U sinkru u hrasnici ma super namjestaja, a do sutra imaju snizenje neke sok cijene, sve je snizeno, mi danas isli ali nism mogli naci dimezije kojenam trebaju jer hocemo bas veeeelik kutnu garnituru
e gdje je tačno to... ja čula imaju stolica i stolova iz standarda po niskim cijenama... jesi slučajno vidjela
Mi trebamo F. kupiti radni stol i stolicu. Otkad kontamo...sve ko nesto cekamo dok joj budemo radili po mjeri komplet sobu, ali sad sam se ipak odlucila da je to prioritet. Uzecu bijeli, svakako ce joj nekad soba biti bijela.
Pogledajte u Dalasu na Stupu...bilo je neko veliko sniženje ne znam da li je još...navodno treba da se ruši zbog izgradnje nove stupske petlje, Simpo u Lukavici blizu Toma.... navodno imaju krizu u polovanju pa su cjene niže (samo čula nisam provjerla)
Hanady, vidi se da nisi odavno hodala zbog namjestaja Fis vise nije u Rajlovcu vec u Halilovicima, na mjestu gdje je nekad bila Skafa, a Udobnost se zatvorila
ma gršeka u pisanju na FB sma joj rekla halilovići...bila sma i dole nedavno ima izbora baš
Mi trebamo F. kupiti radni stol i stolicu. Otkad kontamo...sve ko nesto cekamo dok joj budemo radili po mjeri komplet sobu, ali sad sam se ipak odlucila da je to prioritet. Uzecu bijeli, svakako ce joj nekad soba biti bijela.
znači ja sma obišla kanton sarajevi i komlet sbk... tražila sto da ima ploču veliku...da im prstora za knjige, police, ormarić, mejsto za ruksak... i nisma našla... dobro mene i boja zezala...
i kupim oker...u kiseljaku u jednom salonu... odrežem mu ručnim cirkularom plču za monitor... kupim kanta traku na mostarskom raskršću jedva našal bordo koja mi odgovara... kupila ručke u onom balkan nešto šentada... i sredim ga ko pištu kako mi treba za njih dvije kasnije...
sa majstorom dogovrala tako nešto...tražio mi 550 KM... ja sve dobila za 215 KM
a ti vidi u fisu tom u halilovićima ima jedna bijeli sa rozim detaljima kojem je ploča baš velika... i ima i ladicu i romarić...oko 180 KM je...
a u Domaviji na stupu imaš bijeli pa vrata u boji koju hoćeš na oramriću 130 KM
mi imamo samo trosjed ubij bože šarene boje..... hitno nam trebao kad smo useljavali u stan i nismo mogli čekati da nam rade po želji u srbiji.....pokupili uzorak...ionako nam služi kao bračni...pokriven čaršafom se ni ne vidi.....
znači ja sma obišla kanton sarajevi i komlet sbk... tražila sto da ima ploču veliku...da im prstora za knjige, police, ormarić, mejsto za ruksak... i nisma našla... dobro mene i boja zezala...
i kupim oker...u kiseljaku u jednom salonu... odrežem mu ručnim cirkularom plču za monitor... kupim kanta traku na mostarskom raskršću jedva našal bordo koja mi odgovara... kupila ručke u onom balkan nešto šentada... i sredim ga ko pištu kako mi treba za njih dvije kasnije...
sa majstorom dogovrala tako nešto...tražio mi 550 KM... ja sve dobila za 215 KM
a ti vidi u fisu tom u halilovićima ima jedna bijeli sa rozim detaljima kojem je ploča baš velika... i ima i ladicu i romarić...oko 180 KM je...
a u Domaviji na stupu imaš bijeli pa vrata u boji koju hoćeš na oramriću 130 KM
Ja cu praviti po mjeri, ali hvala na iscrpnom savjetu
gdje kupiti fin kauc (na razvlacenje-da je kvalitetan posto mislimo i spavati na njemu) a da nije bruku para?
Mi imamo D i T kupljen prije 5 godina u Kalei...spavamo na njemu. Kad se razvuče ima dimenzije 180*210 kao manji bračni. Jako je udoban i nije se promjenio ni sekunde u ovih 5 godina.
imas super u rosinom hanu u sokolovic koloniji,a rade po narudzbi tako da biras sama dimenzije. Mi smo za R uzeli prosle godine i super je, bas su kvalitetni.
aaaa Iman83 kod nas je identičan namještaj ovome iz Kalea-e samo tamno smeđe boje ...đe ćeš bijelo pored malog djeteta http://bit.ly/19JTiBI
jako smo zadovoljni..dodše, tiki za tebe bi bio možda glomazan ali moze se razvuci tako što ovaj naslon oboriš i bas bude i većih dimenzija nego bračni krevet npr., ima dole povelik sanduk tj. prostor za odlaganje stvari što je zgodno..
< Poruku je uredio pocahontas -- 12.9.2013 7:50:46 >
kod na sje ugao oriolik kupili smo ga u kestenu i fakat sma prezadovoljna... moj nema mehanizam za rasklapanje tako sma tražila... mislim da oriolik namještaja ima i u šipadu bar je bilo...
pogledaj šta nudi Fis u rajlovsu sada... obiđite al sa metrom obavezno..
sve manje izgleda u slaonu namještaja...al kad dovuku šokiraš se...
također Domavija na stupu...Udobnost isto... obiđite i njih... imaju finih komada namještaja, kvalitetnih raznih proizvođača a povoljno... zna se i kvalitet naći u skladu sa cijenom naravno
za Oriolik, imam ugoanu + fotelju 7ma godina i dalje nakon 2 djece u extra stanju (2 godine smo ugaonu koristili kao krevet) također imam taj klik-klak kauč koji smo koristili 2 godine pa nam više nije trebao, trenutno je u "stand by" aranžmanu dok ne budemo imali veću dječiju sobicu, i dalje je nov.