|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kupovina namjestaja
2.4.2013 9:47:09   
Tajno moja
OVaj mojca super izgleda i to je približno onome čemu trenutno težimo....Treba nam trosjed za sjedenje,a navečer da to bude krevet za spavanje....Ne volim čelične konstrukcije i kauče na taj mehanizam.
I mene zanima gdje kod nas možemo naći Mojcu?

10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost!
25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :)
10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 326
2.4.2013 9:51:22   
bebaa
i mi smo kupili u salonu u lukavici posle Toma...a povrsina bas ne znam ali se mogu fino ispriziti i muz takodje...lagana ko pero ja je kad sam bila trudna sama micala da cistim ispod nje...

(odgovor članu Tajno moja)
Neposredna veza do poruke: 327
2.4.2013 10:09:06   
leona81

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: leona81

IZVORNA PORUKA: bebaa

ma samo ukucaj MOjCA i izbacit ce ti SIMPO RS pa otvori stranicu...hej stvarno je super

koja je povrsina za spavanje? nasla sam, fino izgleda al ne pise koliko je kad se razvuce

Simpo je uvjek bio jako kvalitetan namjestaj.... a bježi ubuduće od Udobnosti ako ikako možeš...

iskreno tad nam se cinilo povoljno a bilo je hitno jer smo morali useliti a stan bio nenamjesten. npr uzeli smo madrac za malenu tamo, pa krevet ovaj veliki koji sad ima, i super je sve. samo ovo je njihova proizvodnja sto se raspala a ovo sto smo uzimali je bilo od formaideale.rs i s tim smo zadovoljni. najgore je sto je taj mehanizam za izvlacenje odron, em letvice su popucale, ma uzas. ne moze se ni sjediti a kamoli spavati sad na njemu.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 328
2.4.2013 10:09:43   
leona81

i mi smo kupili u salonu u lukavici posle Toma...a povrsina bas ne znam ali se mogu fino ispriziti i muz takodje...lagana ko pero ja je kad sam bila trudna sama micala da cistim ispod nje...

hvala ti puno.

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 329
2.4.2013 10:11:58   
bebaa
ma nema na čemu,i drugi put...user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 330
2.4.2013 11:37:32   
ninuska

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Hvala, pogledat cu.

mumi jesi kupila kauc ili to sto si trazila...ja tek sad vidim post...ali evo ako nekog zanima...
mi smo kupili MOJICU u simpu...prava stvar...preko noci ko braci izgleda,nema nikakvih stranica,preko dana sa dva prsta mozes sklopiti u fin trosjed...udobno za spavati...mi doduse ni ne dizemo nikako sem kad je generalka...kostao nas oko 550 km...mozes i izabrati dezen ako ti se uzorak iz radnje ne svidja...eto...toliko od mene...

samo da dodam. Ja sam htejla kupiti ugao u Simpu i zaista mozes birati dezen i koju ces stranu ugla, ali ukoliko takav nemaju u skladistu onda se ceka i do tri mjeseca na dostavu istog.
Tako je nmam rekao prodavac i mi smo odustali jer nam je to bilo predugo. A, za kvalitet user posted image user posted image

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 331
2.4.2013 11:59:34   
bebaa
i nama su rekli da se ceka dugo a nama trebalo odma jer uselili u nov prazan stan,nismo imali na čemu spavati...a svakako su im lijepi dezeni jedino ako ti se ne uklapa u ambijent...

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 332
2.4.2013 12:04:36   
ninuska
Nije mi se uklapalo, meni je trabala bez, siva a takav tada nisu imli i bas mi je zao, jer su stvarno dobri.

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 333
2.4.2013 12:11:20   
bebaa
hebiga u menen ubij boze narandžasta sa koskama nekiz zelenih nijansi...ali nam je samo za spavanje pa se ne vidi ali fakat nije ruzna nego baš interesantna malo razbije okoliš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 334
2.4.2013 12:25:25   
mamma mumi
Hvala bebaa na informacijama, nisam jos uzela nista, prvo moram stari dvosjed da izbacim iz kuce. Usput ako nekoga znate da mu treba ocuvan bogami fin dvosjed nek se javi da mu ga poklonim. U shopingu na grbavici sam vidjela fine krevet po 200 km, sa sandukom ispod za samce nisu losi, ne rzvlace se, a i imaju super stvari na snizenju 50% pogotovo trpezarijskih stolova i stolica, pa ako kome treba, bujrum

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 335
2.4.2013 12:27:33   
leona81
a kakav je Ezam?

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 336
2.4.2013 12:28:50   
Anoniman
Urban je jako moderan i bas bas kvalitetan, a i cijena nije neka wow koji je kvalitet.

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 337
2.4.2013 12:31:17   
bebaa

IZVORNA PORUKA: mamma mumi

Hvala bebaa na informacijama, nisam jos uzela nista, prvo moram stari dvosjed da izbacim iz kuce. Usput ako nekoga znate da mu treba ocuvan bogami fin dvosjed nek se javi da mu ga poklonim. U shopingu na grbavici sam vidjela fine krevet po 200 km, sa sandukom ispod za samce nisu losi, ne rzvlace se, a i imaju super stvari na snizenju 50% pogotovo trpezarijskih stolova i stolica, pa ako kome treba, bujrum

joj to ti je udobnost namjestaj...jesam u pravu...ako jesam bježi odatle...smeće...raspadne se dok trepneš...ma bolje na podu spavaj dok ne mognes sta iole kvalitetno kupiti nego njohovo...vjeru mi NIKO nema poizitivno iskustvo s njima...

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 338
2.4.2013 12:32:15   
bebaa

a kakav je Ezam?

isla zagledala i nisam bila inpresionirana,bar ovi na dobrinji...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 339
2.4.2013 12:43:27   
leona81
ja u svakom slucaju hocu nesto bez ovih letvica tj da nema mehanizam za izvlacenje vec da se iz jednog poteza moze rasklopiti u krevet

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 340
2.4.2013 12:48:16   
bebaa
to je mojca...malo ga dijete moze razvući...

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 341
2.4.2013 13:14:10   
ninuska

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Urban je jako moderan i bas bas kvalitetan, a i cijena nije neka wow koji je kvalitet.

i Uran je super i bas je moderan.

Leona jesimli gledala u Eco company? i oni imaju super kvalitenih, jednostavnih bas za neki moderan dnevni boravak

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 342
17.6.2013 15:14:38   
gvendolina
da li mi neko moze reci iskustva sa garniturama za sjedenje od alkantare, kakva je za odrzavati i da li je bi je preporucili za uzeti?

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 343
17.6.2013 16:49:18   
Hannan
Nama juce stigla garnitura presvucena u ovo platno, a sveki vec dugo ima i boja je prilicno osjetljiva ali se super cisti,i zbog njenog iskustva sam bas izabrala ovo platno. Jesam uzela manje osjetljivu boju za svaki slucaj.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 344
18.6.2013 11:54:03   
gvendolina
hvala hanan user posted image zaista lijepo izgleda samo me zanimalo da li je i zahvalno za odrzavati

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 345
18.6.2013 12:04:30   
palachinken
Alkantra je vještački materijal, jel? Kakav je, da izvinete, pod gujicom? Mene svi ti mikrofiberi i ostali dlakavi materijali užasno srklete, ne znam da bih mogla ležati ili sjediti na njemu duže.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 346
26.7.2013 15:19:42   
Sedina 30
Zanima me vi koje imate mojca, ima li sandukza posteljinu, i je li trosjed ili dvosjed, i kakav je za spavanje?

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 347
28.7.2013 0:10:24   
bebaa

IZVORNA PORUKA: Sedina 30

Zanima me vi koje imate mojca, ima li sandukza posteljinu, i je li trosjed ili dvosjed, i kakav je za spavanje?

nema sanduk....nama je udoban a po dužini mi je između dvosjeda i trosjeda to sam tek nedavno primjetila.....mislila sam da je trosjed ali mi je malo kraći.....mislim trosjed.....user posted image user posted image

"U laži su kratke noge ! "

(odgovor članu Sedina 30)
Neposredna veza do poruke: 348
12.8.2013 9:05:46   
leona81
zna li neko gdje se u Sa(osim Jyska) mogu kupiti presvlake za namjestaj, ono kao univerzalne jednobojne

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 349
12.8.2013 12:06:20   
Anoniman

zna li neko gdje se u Sa(osim Jyska) mogu kupiti presvlake za namjestaj, ono kao univerzalne jednobojne

Da nema u Urbanuuser posted image

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *