Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
OVaj mojca super izgleda i to je približno onome čemu trenutno težimo....Treba nam trosjed za sjedenje,a navečer da to bude krevet za spavanje....Ne volim čelične konstrukcije i kauče na taj mehanizam. I mene zanima gdje kod nas možemo naći Mojcu?
10.05.2010-stiglo naše malo Sunce koje je obasjalo naš život i donijelo neizmjernu sreću i radost! 25.11.2010-Dobili osmijeh sa prvim zubićima :) 10.05.2011-Najljepši rođendanski poklon sine moj su tvoji prvi koraci :)
i mi smo kupili u salonu u lukavici posle Toma...a povrsina bas ne znam ali se mogu fino ispriziti i muz takodje...lagana ko pero ja je kad sam bila trudna sama micala da cistim ispod nje...
ma samo ukucaj MOjCA i izbacit ce ti SIMPO RS pa otvori stranicu...hej stvarno je super
koja je povrsina za spavanje? nasla sam, fino izgleda al ne pise koliko je kad se razvuce
Simpo je uvjek bio jako kvalitetan namjestaj.... a bježi ubuduće od Udobnosti ako ikako možeš...
iskreno tad nam se cinilo povoljno a bilo je hitno jer smo morali useliti a stan bio nenamjesten. npr uzeli smo madrac za malenu tamo, pa krevet ovaj veliki koji sad ima, i super je sve. samo ovo je njihova proizvodnja sto se raspala a ovo sto smo uzimali je bilo od formaideale.rs i s tim smo zadovoljni. najgore je sto je taj mehanizam za izvlacenje odron, em letvice su popucale, ma uzas. ne moze se ni sjediti a kamoli spavati sad na njemu.
mumi jesi kupila kauc ili to sto si trazila...ja tek sad vidim post...ali evo ako nekog zanima... mi smo kupili MOJICU u simpu...prava stvar...preko noci ko braci izgleda,nema nikakvih stranica,preko dana sa dva prsta mozes sklopiti u fin trosjed...udobno za spavati...mi doduse ni ne dizemo nikako sem kad je generalka...kostao nas oko 550 km...mozes i izabrati dezen ako ti se uzorak iz radnje ne svidja...eto...toliko od mene...
samo da dodam. Ja sam htejla kupiti ugao u Simpu i zaista mozes birati dezen i koju ces stranu ugla, ali ukoliko takav nemaju u skladistu onda se ceka i do tri mjeseca na dostavu istog. Tako je nmam rekao prodavac i mi smo odustali jer nam je to bilo predugo. A, za kvalitet
i nama su rekli da se ceka dugo a nama trebalo odma jer uselili u nov prazan stan,nismo imali na čemu spavati...a svakako su im lijepi dezeni jedino ako ti se ne uklapa u ambijent...
hebiga u menen ubij boze narandžasta sa koskama nekiz zelenih nijansi...ali nam je samo za spavanje pa se ne vidi ali fakat nije ruzna nego baš interesantna malo razbije okoliš...
Hvala bebaa na informacijama, nisam jos uzela nista, prvo moram stari dvosjed da izbacim iz kuce. Usput ako nekoga znate da mu treba ocuvan bogami fin dvosjed nek se javi da mu ga poklonim. U shopingu na grbavici sam vidjela fine krevet po 200 km, sa sandukom ispod za samce nisu losi, ne rzvlace se, a i imaju super stvari na snizenju 50% pogotovo trpezarijskih stolova i stolica, pa ako kome treba, bujrum
Hvala bebaa na informacijama, nisam jos uzela nista, prvo moram stari dvosjed da izbacim iz kuce. Usput ako nekoga znate da mu treba ocuvan bogami fin dvosjed nek se javi da mu ga poklonim. U shopingu na grbavici sam vidjela fine krevet po 200 km, sa sandukom ispod za samce nisu losi, ne rzvlace se, a i imaju super stvari na snizenju 50% pogotovo trpezarijskih stolova i stolica, pa ako kome treba, bujrum
joj to ti je udobnost namjestaj...jesam u pravu...ako jesam bježi odatle...smeće...raspadne se dok trepneš...ma bolje na podu spavaj dok ne mognes sta iole kvalitetno kupiti nego njohovo...vjeru mi NIKO nema poizitivno iskustvo s njima...
Nama juce stigla garnitura presvucena u ovo platno, a sveki vec dugo ima i boja je prilicno osjetljiva ali se super cisti,i zbog njenog iskustva sam bas izabrala ovo platno. Jesam uzela manje osjetljivu boju za svaki slucaj.
Alkantra je vještački materijal, jel? Kakav je, da izvinete, pod gujicom? Mene svi ti mikrofiberi i ostali dlakavi materijali užasno srklete, ne znam da bih mogla ležati ili sjediti na njemu duže.