Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jysk. mi smo uzeli odlican ormar za spavacu 165 KM je bio, snizen sa 225. trokrilni. ima i komp. stolova, a i ormarica za cipele. mi smo npr pravili za cipele policu koja je 2 metra visoka a otvorena je i u nju slazemo kutije sa cipelama, tako da je sve sredjeno i ne prase se. a za malenu smo uzeli u jysku malu komodicu i tu slazemo njene kutijice. bila je 40 KM.
You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦
Planiramo kupiti trpezarijski sto i stolice. I meni se jako dopadaju tapacirane stolice, dakle one kojima je i dio za sjedenje i naslon u potpunosti presvucen. Razmisljala sam i o eko kozi, mada mislim da bi mi vise odgovarao stof na stolicama. Naravno, interesuje me odrzavanje ovakvih stolica. Imam od 22 mjeseca pa se zato plasim. Da li neko od vas ima ovakve stolice i kakva su vam iskustva? Da li znate koliko je komplikovano i skupo ponovo presvuci ove stolice ukoliko se pojave fleke?
Neca xxx ja imam takve stolice presvucene eko kozom bez.Moze se sve sa njih skinuti, iz prve ruke ti govorim jer moja djeca nema sta po njima nisu prosipali.. I namjestaj nam je od eko koze i ja sam prezadovoljna. Po njemu su prosipane kasice, sok od borovnice, pisali hemijskom olovkom i sve sam skinula
nanika, hvala na brzom odgovoru. ma i meni odlicno izgledaju stolice od bez eko koze, ali sam cula da se bez koza ubrzo isprlja od farmerica i slicno. Ili se ljudi zale da im eko koza popuca nakon kratkog vremena, pa sam zato bila malo skepticna. a cime cistis stolice?
ja se stvarno izvinjavam moderatorima, ali inbox pun, ne mogu stici sve odgovoriti...
Hoce zene u kupovinu namjestaja i gotovo
Gdje je to u Nemili, moze li malo detaljnije? Bas mi treba nesto za dnevni boravak, ali da je udobno brate, imam sad namjestaj nije mu ni 2 godine, provalilo se .....:(
drage moje jel mi mozete preporuciti salon namjestaja u Sarajevu, htjela bih pogledati kauce ili trosjede ,nesto sto nije puno skupo ali nista klik-klak
Ja imm dobar trpezarijski sto ,ali mi ona secija sva otisla zimus kada mi je stan poplivao i raskimala se ,ostao samo jedan dio od nje ,ostalo za potpale kada vatru lozimo.Ono mi lijepo izgleda i nisu skupe ,cak sam razmisljala i o onom drugom kompletu jeftinom bas zbog stolica.