Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
valjda ce neko upratiti ovu temu Da li znate gdje se moze naruciti tepih - dakle da urade dizajn po mojoj zelji... Nekda je na Titovoj bila reklama, kod turskog kutlrunog centra, i sad je vise nema Gledala sam je danima....sedmicama... i sve mi mrsko zapisati, kad prodjem pored.... i sad su je skinuli Uglavnom pisalo je da se rade tepisi po narudzbi - kao "vi nacrtate - mi vam napravimo tepih"????
shejla, ne znam je li to to, ali na Dobrinji 3 ima reklama "tkaonica ćilima", ako znaš gdje je KS frizerski salon? Možda da tamo provjeriš? A ja ako šta saznam (jer trebam obići grad u potrazi za nekoliko tepiha), javim ti.
Ne vezimo srce za dunjaluk,jer samo tad bice nam lako podnijeti iskusenje.....
Ne znam pucaju li, ali ako ne misliš skroz prekriti staklo, pripremi Stelex i ubruse samo za tu svrhu. Ili poravni na otiske i tragove šoljica, čaša i sl. A da lijepo izgledaju, slažem se.
Drage moje svima vam preporucujem Bellonu. Ja sam bas jucer bila i odusevila se! Namjestaj je moderan,funkcijonalan,kvalitetan. Nema ni godina kako sam mijenjala namjestaj u dnevnom boravku,a sad bih opet koliko sam se odusevila! Novi Bellona centar je velik, osoblje je ljubazno i mislim da svako moze pronaci za sebe nesto! Onako nesto je zaista falilo Sarajevu! Pa ako neko jos ode neka nam napise utiske...
Imate li preporučiti nekoga ko povoljno radi - pravi pločasti namještaj, treba mi najobičniji cipelar po mojoj mjeri i 1 ormar. Cipelar ima i gotov ali fale mi 3 cm da ga uguram . Cipelar koji sad imam uopšte nije funkcionalan, tako da ga moram zamjeniti.
Nama je tip privatno sada pravio američki plakar, ormar, dodatni dio za kuhinju i namještaj u WC-u (dio ispod umivaonika, ogledalo i ormarić iznad i još jedan ormarić iznad mašine). Ja sam jako zadovoljna, cijena je super povoljna, a usluga u dogovorenom roku - dakle, nije bilo zavlačenja. Kad pitam muža broj, javim ti. Sve je po nekim divljim dimenzijama kod nas jer smo popunjavali prostore do zadnjeg milimetra, to nije problem. Čak nam je zabunom stavio neke staklene dijelove u WC-u koji nisu trebali biti takvi i sutra popodne se pojavio i donio gotove kakve smo htjeli. Super je, stvarno!
Kakvi te zanimaju??? na Poculici su jeftiniji,mada ne znam ima ih raznih kvaliteta.ja sam prosle godine kupila dva "cupava",boja bjele kafe velicine 2X3 jedan je kostao 120km.predhodno sam se raspitala o odrzavanju,pranju...mogu ti reci da sam vise nego zadovoljna.
Zna li neka cijene tepiha i staza u Vitezu? Znam da toga ima u FIS-u i na Poculici..
Kakvi te zanimaju??? na Poculici su jeftiniji,mada ne znam ima ih raznih kvaliteta.ja sam prosle godine kupila dva "cupava",boja bjele kafe velicine 2X3 jedan je kostao 120km.predhodno sam se raspitala o odrzavanju,pranju...mogu ti reci da sam vise nego zadovoljna.
Zna li neka cijene tepiha i staza u Vitezu? Znam da toga ima u FIS-u i na Poculici..
Svi me zanimaju. Posebno staze..
Ja u suboru isla,mogla sam ti slikat.ja uglavnom na Poculici kupujem,nekako ima vise izbora a i jeftinije je.kako sam napisala posljednji put kupila te "cupave",a ima ih raznih vrsta i dezena.i staza ima sirok izbor,ja sma kupila stazi istu ko i tepih.