Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo i nase komode, kupili prije godinu dana, pa ne znam da li jos ima u salonu, ako koga zanima gdje smo kupili nek se javi na pp [img][URL=http://img683.imageshack.us/i/p2070029.jpg/] [/URL][/img]
Anidla, primjetila sam da su ostali slobodno pisali nazive salona namještaja, pa ne bi možda smetalo da nam objasniš gdje se nalazi teta iz Zenice. Namještaj je stvarno super koji si nam pokazala. Molim te ukoliko zaista ne možeš staviti gdje se nalazi salon i kako se zove tetin salon, da mi pošalješ pp, please!
Zaista sam oduševljena neckermmanovom ponudom Anidla. Ja bih rado uzela mnogo toga za dječiju sobu. Sve ovo mi se jako dopada, pa te molim stavi nam u pp kako da nađemo tu tetu
Ja sam u potrazi za kuhinjskim stolom (180x70) i cetiri stolice, ovo sto sam do sad gledala po Sarajevu je bilo ili previse veliko (trpezarijski stolovi) ili ruzno i ne kvalitetno. Moze li mi neko reci gdje ima dobrih stolova i stolica po drugim gradovima BiH? Unaprijed hvala.
boogy woogy cudno da ne mozes naci odgovarajuci trpezarijski sto jer, po meni, svi su oni od punog drveta i nema tu puno pametovanja. Izaberes dimenzije i boju i onda ima malo varijacija na temu. E sad te tvoje dimenzije jesu malo cudne (180x70) za tu duzinu je to prilicno uzak sto. Mi smo nas uzeli u Udobnosti, proizvodjac Konjuh Zivinice. Svekar i svekrva su uzeli u Standardu (Top meblo) njihova proizvodnja. I jedno i drugo je odlican kvalitet a mislim da ima i poprilicno izbora. Znam da jos Malagic ima dobar izbor namjestaja ali nisam konkretno gledala njihov trpezarijski namjestaj.
juce sam uzela katalog INSIDE BY EĆO, piše kao da može na otplate na 6 mj... je li znate kako to ide, npr uzmem namjestaj za 2 sobe? i kolike su im cijene namjestaja u prosjeku? (s tim da kozu vise nikada ne bih u svoj stan)
imam isti krevet od ratana kao i anidla i iz istog je salona nemila city bio 800 KM, dobili besplatno madrac uz njega, jest da se sad mora mijenjati , ali krevet je fantastican
juce sam uzela katalog INSIDE BY EĆO, piše kao da može na otplate na 6 mj... je li znate kako to ide, npr uzmem namjestaj za 2 sobe? i kolike su im cijene namjestaja u prosjeku? (s tim da kozu vise nikada ne bih u svoj stan)
zašto? meni je koža zakon! beba bljucne a ti samo očistiš, zamisli da je neki dr materijal sve bi morala mijenjati nakon izvjesnog perioda
Draga Hurma,, i meni se svidja neki namjestaj iz Inside by Eco, sad cu vidjet da li ima na netu katalog, i ako ima njihova mail adresa posalji im mail, pitaj koliko bi bilo to i to na toliko rata pa valjda ce ti odg. Eh sad pitanje za kozu, mi kontali kroz nekoliko vremena mjenjati garinture u jednom dijelu kuce pa kontali stavljati kozni namjestaj, al sad ti to rece pa sam sad malo ..Razlog zbog cega namjestaj od koze nikad vise je ?
Draga Hurma,, i meni se svidja neki namjestaj iz Inside by Eco, sad cu vidjet da li ima na netu katalog, i ako ima njihova mail adresa posalji im mail, pitaj koliko bi bilo to i to na toliko rata pa valjda ce ti odg. Eh sad pitanje za kozu, mi kontali kroz nekoliko vremena mjenjati garinture u jednom dijelu kuce pa kontali stavljati kozni namjestaj, al sad ti to rece pa sam sad malo ..Razlog zbog cega namjestaj od koze nikad vise je ?
eh evo piše "realizujte kupovinu na odgođeno plaćanje putem beskamatnih kredita sa mogućnošću otplate na 6 mj rata" ili ovo, sto mi više odgovara "za uposlenike državnih insitucija i renomiranih BH kompanija nudimo dodatne pogodnosti prilikom kupovine, bskamatne kredite bez žiranata i administrativnih zabrana"
eh sad koža, ona izgleda neuništivo... beba mi rijetko kada boravi u dnevnoj sobi tako da mi ne znaci nista sad za sad taj namjestaj... na stranicama je popucala koža, jako hladna zimi... a ljeti se znojiiiii... mokre guze se ustane :) mozda i ima više prednosti koža... ja se zasitila a usisivac RAINBOW... bukvalno opere namjestaj... to ciscenje si mogu priusiti u 2 mjeseca jednom...
ja sam sinoć kupila regalčić dužine 1,53 metra za 150,00 KM još pitam ženu imal šta jeftinije a ona Regalčić koštao 311 a sad na sniženju a ja sve zapitkujem možel još kakav popust a brat bio samnom on poludio malo šale nije na odmet Joj ima jedna uposlenica u Kalei ta kad te prihvati moraš nešto uzeti, sva je simpa, mislim da se zove Sanela al sinoć je ne bi sve ti ona krevete razvuče, pa te zavali na isti joooj cirkusa
< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.2.2010 11:23:13 >
zašto? meni je koža zakon! beba bljucne a ti samo očistiš, zamisli da je neki dr materijal sve bi morala mijenjati nakon izvjesnog perioda
Ista stvar i kod mene.
nego sad ozbiljno ja sam skoro sav namjestaj uzela u Nemili u navedenom salonu... i prezadovoljna sam... moji roditelji takodjer su uzimali jako povoljan namjestaj kod njih...namjestaj je kvalitetan i moderan i kupis po povoljnoj cijeni...
nego sad ozbiljno ja sam skoro sav namjestaj uzela u Nemili u navedenom salonu... i prezadovoljna sam... moji roditelji takodjer su uzimali jako povoljan namjestaj kod njih...namjestaj je kvalitetan i moderan i kupis po povoljnoj cijeni...
jel stvarno? a usutila se gospodja moderatorica, pustila Anidlu da izlaje salim se
drago mi je da ste zadovoljni, ja svaki put navratim kod njih a nista mi ne treba, samo da parim oci
ja sam sinoć kupila regalčić dužine 1,53 metra za 150,00 KM još pitam ženu imal šta jeftinije a ona Regalčić koštao 311 a sad na sniženju a ja sve zapitkujem možel još kakav popust a brat bio samnom on poludio malo šale nije na odmet
Iz ovih istih razloga se ja crvenim kad kupujem nešto sa mužem
Drage moje ja sam se sinoc lijepo iznenadila kad sam vidjela u Kalei salonu namjestaja snijeznje! Prije par dana smo bili u obilasku ormara za bebija i nismo nasli nista sto bi vrijedilo kvaliteta i novaca!Dogovarali smo se sa jednim stolarom da nam napravi ormam(nista posebno) i cijena bi bila oko 300km! I sinoc odemo do Kale i sokiramo se! ormar koji je bio 370 sad je 150km,prosto nevjerovatno.Kombinacija je roze i bjelo,i drugi plavo i bjelo pravi djeciji ormar koji ima na vratima izrezbarena srca!Mi smo ga narucili jer je bukvalno djabe!Sutra ce nam doci jedva cekam Ako nekome treba namjestaj za djeciju sobu otidjite pogledajte vrijedi vjerujte ps.inace nisam nikad nista kupila kod njih,ali sam ostala iznenadjena snizenjem