acudesa
|
Postovi prebačeni sa teme "Komode" IZVORNA PORUKA: MELLI Imam dilemu,ovih dana odlučili smo kupiti komodu,mini regal,ili kako već,ali ne mogu da odlučim šta zapravo želim.Otprilike,nešto minimalističko,bez previše detalja.Nešto što ne zauzima previše prostora,a ipak je funkcionalno,nešto u što se mogu ugurati nepotrebne stvari i nešto što je, ipak, lijepo za vidjeti... Dajte kakav prijedlog,slikice su vrlo poželjne,pa makar i link za neku dobru stranicu. Kakve su komode u vašem domu,ako nije previše privatno pitanje? Vjerovatno ću moju praviti kod čike koji nam je radio kuhunju,ali mi treba ideja. Žene pomagajte! IZVORNA PORUKA: Skvo RR Ako si na FB, pogledaj kako sam ja napravila u dnevnom boravku... http://www.facebook.com/home.php#/photo.php?pid=1513926&id=621968866&ref=mf IZVORNA PORUKA: almai jesil kupila ili si pravila? Komoda/stolic je haos bas je super stvar... lijepo,korisno i prakticno 3u1 . Gdje si uzimala,bas mi se svida i mozeli se poruciti i u drugim bojama? IZVORNA PORUKA: MELLI Amrino,da nešto za TV,i stajala bi u dnevnoj sobi. Skvo,ne da sam na facebooku,nego si me dodala kao prijatelja .Komoda nije loša,djeluje funkcionalno,jesi li je kupila gotovu ili si pravila?Moja mora biti puno svijetlije boje,jer mi je soba sama po sebi tamna i slabo osunčana. Razmišljala sam o nekoj kombinaciji između ove dvije Prvoj nešto fali,a druga mi je nekako previše nakinđurena. Valjda sam sada bila određenija IZVORNA PORUKA: tea lana RR moj savjet je da odes na stranicu formaideale imaju super program komoda za 10a za BIH uvozi Udobnost IZVORNA PORUKA: tea lana RR IZVORNA PORUKA: tea lana RR IZVORNA PORUKA: Skvo RR Ja sam moju komodu nacrtala i ciko mi je napravio...mislim da je najfunkcionalnije naruciti tako da ti neko napravi...jer ti najbolje znas koje ti funkcije komode trebaju. IZVORNA PORUKA: juni IZVORNA PORUKA: juni Ladice su ogromne, pa sam ti iz tog razloga dodala i ovu sliku da mozes vidjeti. IZVORNA PORUKA: tea lana RR Ovo jeste za TV al meni stoji u trpezariji i u njoj drzim set za rucavanje koji ne koristim bas cesto a na mjestu za TV ,stavila sam lampu i misrisne svijece IZVORNA PORUKA: pahuljica farah Pogledajte na ovoj stranici...http://www.jela.rs//mada nije prikazano sve) Ima ga u Udobnosti predstavljenog kako "kiki program" Mi smo uzeli 3 komode, a za TV smo uzeli nisku 50cm, koja je duga 150cm. bez nijansa.Ta za tv je 198Km, a ove druge dvije su po 92KM i 147KM.