Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja ovih dana idem kupovati trpezariju,sve sam moguće obišla i na kraju ću najvjerovatnije kupiti u Omegi,jer oni nekako najbliže imaju ono što ja tražim Ako ko ima još kakav prijedlog gdje bi mogla šta pogledati od mojih sugrađanki neka mi javi
< Poruku je uredio manuela -- 12.11.2009 10:17:41 >
Manuela ako si našla u Omegi nešto što ti se sviđa tu i kupi, jer su im kvalitetne stvari, mi smo prezadovoljni stolom u dnevnom boravku...a trepezariju sam kupila u iverexu (Živinice), vjeruj da se raspala...Jedino bi ti savjetovala još Konjuh (živinice) oni imaju kvalitetne stolove i stolice. http://www.konjuh.ba/bos/proizvodi.htm
I ja sam za Omegu. Kod nas je sav namjestaj kod njih kupljen. Osim trpezarijskog stola, njega sam uzela u Dallasu u Slavinovicima, ali sam stolice opet u Omegi. Ako imas malo vise para idi u Amif trade, eeee kako je tu lijep namjestaj. Jeste zara, ali je extra. Ako nista otidji malo oci napari. I ja sam.
Ma lampu bi. Ista je ponuda rasvjete kao u Omegi kod njih, samo malo skuplje 10-15km. Ali dalje od lampe je bas bas luksuz. Preskupo stvarno. Ja se bila zaljubila u kuhinju jednu, aaa kakva je bila, kad ja pogleda 17 000 km! Ismijala sam se sama sebi. Jeste da ima sto, stolice, ostavu, svu tehniku u sklopu, ali sto je puno puno je. Srecom nemam mjesta za toliku kuhinju...tjesim se ja.
joj Nuno dobra si...recesija u punom jeku a ti bi kuhinju od 17000KM ništa pravac Amif trade da i ja naparim oči. U omegi sam planirala,ali moj muž je razmišljao da odemo i u Konjuh Živinice,kako mi Breskva predloži,i on je čuo da tamo ima lijepih stvari.otićemo tamo još pogledati,ako ne ja sam odprilike već nešto pikirala u Omegi
Ovo sam morala da vam pokažem,pogledajte samo kako je jedna moja prijteljica sredila stan,ja kad sam vidjela kad nisam u nesvjest pala ovo joj je dnevni boravak
manuela, obavezno otidji u Konjuh, mi smo tamo našli sto i stolice i to u nijansu kakve smo tražili, sto je u boji trešnje sa mliječnim staklom po sredini, a stolice u boji šampanjca, a kuhinju, komode , plakare i sl. smo radili po mjeri kod stolara i prepre zadovoljni smo, pokušat ću slikati.
w.pooh donekle se slažem , ali ne u potpunosti, znam jako puno ljudi koji imaju , a dom im je parada kiča i neukusa, mm i ja smo crtali svaku stvar i dogovarali sa stolarom, da smo kupovali gotov namještaj puno više novaca bi nam trebalo, a ovako uredjujemo naš dom komad po komad i mi smo prezadovoljni , a vjeruj da nam se svi gosti iznenade kada im otvorimo vrata.
Vazno je zacrtati jedan koncept i dobro se informisati, npr. komodu iz Amifa sa dobrim stolarom možeš dogovoriti u pola cijene, vjeruj mi.
w.pooh donekle se slažem , ali ne u potpunosti, znam jako puno ljudi koji imaju , a dom im je parada kiča i neukusa, mm i ja smo crtali svaku stvar i dogovarali sa stolarom, da smo kupovali gotov namještaj puno više novaca bi nam trebalo, a ovako uredjujemo naš dom komad po komad i mi smo prezadovoljni , a vjeruj da nam se svi gosti iznenade kada im otvorimo vrata.
Vazno je zacrtati jedan koncept i dobro se informisati, npr. komodu iz Amifa sa dobrim stolarom možeš dogovoriti u pola cijene, vjeruj mi.
potpisujem
novac je manje bitan...ukus i ako imas neku liniju u glavi kako ti treba izgledati prostor, da je dobro osmisljen, moze se s jako malo novca namjestiti...bitnije je gledati sta s cim ide nego kupovati sve sto ti se svidja
posto sam vec na par mjesta navela da adaptiramo stan i da uzimamo sve novo ,tako da smo ja i MM u dilemi!! trazimo "stalazu-komodu" mislim na to da tu moze da stane dosta knjiga ,a ujedno i televizor, DVD i sva ta tehnika sto ide uz tv!!! a moramo tako nesto da kombinujemo posto MM ima dosta knjiga ,a jos uz to stan nam je mali i stvarno mora tako!!! ako neka ima nesto zanimljivo za preporuciti ,tu sam da saslusam
uz tu komodu smo mislili jos neki malo veci tapacirani namjestaj i jedan veliki sto !!!
Potpisujem,jer zaista je teško nać odgovarajući namještaj (izgled,boja,mjere) još posebno ako je manji stan pa je svaki centimetar bitan. Kad smo mi sređivli svoj stan, ormare i kuhinju smo radili po mjeri,nakon što smo izludili tražeć komade koji bi nam odgovarali.I više smo nego zadovoljni,a i prošli smo jeftinije, a dobili kvalitetnije.