|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: sunet muškog djeteta
8.11.2009 22:07:29   
martajay
i ja sam se šokirala koliko je krvi bilo. mslim, nije sad to nesto previse, ali s obzirom da je tako mala beba u pitanju, mnogo je! bas kao operacija na tv-u. ja sam sve vreme gledasla u tu krv i bilo me je strah da to nije mozda previse krvi. naravno, dr zna svoj posao :)

7.4.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 651
8.11.2009 23:29:55   
acudesa
ja sam prisustvovala, bilo mi je grozno...ali sam smatrala da u tim momentima moram sve progutati i biti malom podrška, smatrala sam sebičnim da budem kukavica i ne budem uz njega...uh, i sad se ježim kad pomislim,...nije to ništa strašno, ali je svakoj majci je sigurno teško...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 652
9.11.2009 0:07:10   
Anoniman
martajay, lilix, acudesa puno vam hvala što ste podjelile vaše iskustvo sa nama! Sad kako čitam da imate lijepo iskustvo sa dr. Dizdarevićem, razmišljam da to uradimo kod njega umjesto na Koševu.....
Uh kako mi se nešto u stomaku skvrči kad pomislim na to user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 653
9.11.2009 0:10:13   
acudesa
ne znam, ja sam zadovoljna, a eto Neki je bila gore, pa zadovoljna je i ona....ti razmisli, ali ja sam sigurna da će to proći dobro, aBd..
ne sekiraj se, skupi snagu i ti predeveraj, jednom je u životu...
a, onda si rahat..user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 654
9.11.2009 0:17:24   
remzy
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

martajay, lilix, acudesa puno vam hvala što ste podjelile vaše iskustvo sa nama! Sad kako čitam da imate lijepo iskustvo sa dr. Dizdarevićem, razmišljam da to uradimo kod njega umjesto na Koševu.....
Uh kako mi se nešto u stomaku skvrči kad pomislim na to user posted image user posted image

joj mogu misliti kako ti je,ali polako sve bude i prodeuser posted image

a cini mi se da sam ja tebi pricala i da sam ovdje pisala kako je to bilo sa mojim Fatihom ,kad se sunetio!!!
Njega je dr Skaka sunetio i to kod kuce!dao mu lokalnu anasteziju i nije bilo puno krvi ,a jos je Fatih imao infekciju koja se morala prije obrezivanja ocistitiuser posted image ,ali sve je bilo super
ja i muz nismo bili u sobi ,vec doktor i dvoje ljudi koji su ga drzali(moj brat i djever)
i sve je kazem ti super bilo!!!

drzim ti fige i sretno kod koga god odlucis!!user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 655
9.11.2009 0:19:17   
Presretna
Moj ti je savjet da ostanes pred vratima. Nije nimalo lahko biti ispred,a kamoli unutra

Rodio sam se 15.09.2009 i uljepsao svima oko sebe zivot!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 656
9.11.2009 10:18:03   
škorpija
Enisa znam kako se osjećaš i ja sam takvauser posted image

Joj onda ako ima puno krvi ipak ću ja morati prisustvovati, MM mrzi krv, a ja ipak imam odslušana 4 semstra medicineuser posted image  

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Presretna)
Neposredna veza do poruke: 657
19.11.2009 12:34:55   
Ex Yu
evo i nas na ovoj temi ... danas u 4 idemo to obavit a meni se vrti u glavi i stomaku kako vrijeme odmice ... ludim ... al sam se malo smirila vasim pricama da bebaci dobro podnose to ... al zato meni treba apaurin ... a i onako mi se spava jos mi treba da nemogu deverat oko njega ... uhhhh imam tremu u stomaku user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 658
19.11.2009 12:40:57   
gvendolina
ex yu sretnouser posted image

Znam kako se osjecas,nekad pomislim da je mamama teze nego bebicamauser posted image
Nama je dr savjetovao da mu stavimo cepic, tako da je spavao kad smo dosli kuci.
bice dobro aBd

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 659
19.11.2009 12:46:28   
_melina_
Moze li mi neko reci kada je najbolje vrijeme za sunet djeteta???
Nasem bebacu je mjesec i po i planiramo ga uskoro sunetiti?? Nase misljenje je da je bolje to obaviti sto je beba manja...user posted image

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 660
19.11.2009 12:48:46   
w.pooh
Nek vam je sa srećom! Ništa se ne brini sve će biti uredu, ja mislim da je bilo meni gore nego njemuuser posted image baš mm i ja neki dan komentarišemo koliko smo se bili ufrkali oko toga a sad kad pogledamo šta je i kako bilo kao da se nije ni desilo a user posted image se ne sjeća ničega imao je 8 mjeseci..Sretno user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 661
19.11.2009 12:58:20   
remzy
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

evo i nas na ovoj temi ... danas u 4 idemo to obavit a meni se vrti u glavi i stomaku kako vrijeme odmice ... ludim ... al sam se malo smirila vasim pricama da bebaci dobro podnose to ... al zato meni treba apaurin ... a i onako mi se spava jos mi treba da nemogu deverat oko njega ... uhhhh imam tremu u stomaku user posted image user posted image

mila nista se nesekiraj!!
maleni ce to aBd dobro podnijeti!!user posted image
a ti uzmi i malo se odmori ,jer danas i veceras  ces mu ipak najvise TI trebati user posted image

neka je sa srecom i da sve hairli prode!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 662
19.11.2009 12:59:03   
Ex Yu
on ima 5.5 i meni je bolje sto je manji ... nepojmljivo mi je ono kao prije mm sunecen iso uveliko u skolu ... uhhh neznam nekako mi je logicnije da je sad lakse nego kad hoda i zna i prica neznam ... svako se drugacije odluci i mene je strah ja najradje bi odgadjala al znam da me ceka ... i vako mi je muka ...

kakav cepic gvendolina??

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 663
19.11.2009 13:01:38   
_melina_
i ja mislim da je bolje sto je manji..dok niti prica niti hoda niti zna bilo sta...

kad citam sve vase dozivljaje sva se jezim i vec mi je muka...

Nase Malo Sunce 1.10.2009.

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 664
19.11.2009 13:40:49   
Emina85
Da javimo sretnu vijest: Jutros smo osunetili Muhammeda i sve je hB uredu,

evo spava ko da ništa nije bilo!

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu _melina_)
Neposredna veza do poruke: 665
19.11.2009 13:46:17   
remzy
IZVORNA PORUKA: Emina85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -sve najbolje i neka je ziv i zdrav!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 666
19.11.2009 13:52:50   
lely

Bravo za malig Muhammeda,vjerujem da je sve proslo u najboljem redu....cestitam i zelim mu sve najbolje u zivotu...user posted image user posted image

< Poruku je uredio lely -- 19.11.2009 13:53:16 >

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 667
19.11.2009 13:54:11   
mamine oci

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

(odgovor članu Emina85)
Neposredna veza do poruke: 668
19.11.2009 14:30:39   
gvendolina
ex yu sorry ja tek sad vidjeh pitanje.voltaren cepic,ja sam mu stavila samo pola i bilo mu je odma lakse

Emina cestitamo

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu mamine oci)
Neposredna veza do poruke: 669
21.11.2009 23:15:54   
Ex Yu
nismo se ovdje javili ali smo se osunetili prije 2dana a ja budala mu maloprije  u noc skinula onu gazu preko i napatila ga ko budala da sam morala stavit novu (namazanu bademovom kremom) jer se ozasno vrijedjao ...

e sad da pitam iskusne mame ... kako najbezbolije skinuti onaj drugi dio zavoja oko cune ... sto je zamotan i sto se zaljepi i uhvati sa koncima? i kad to da skidam cula sam svasta al da nebi napravila opet sranje kao sa ovom gazom preko sto sam se zaHebala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 670
21.11.2009 23:21:42   
remzy
a mila moja bas si se zahebala sa tom prvom gazomuser posted image
e draga moja ,uzmi kamilicu napravi stavi bebaca malo da sjedi u njoj i ta ce ti se gaza odvojiti!!
nemoj ga puno drzati jer moze se i nahladiti ,a mozes tako par puta na dan i odlijepit ce se ,nemoj se sekirati i nemoj mu tu gazu na silu skidati!!
pusa tebi i malenom i da sto prije "cuna"zaraste!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 671
21.11.2009 23:23:15   
Ella_H
Ex-yu proci ce duso nebrini znam kako ti je...
Moj je imao 2 dana kad je sunecen i drago mi je sto smo se rijesili odmah
Moj ti je savjet namazati preko gaze Vaselina ili neke kreme da omeksha
posve mozes i malo mlakom posve kamilicom da ti je lakse skinuti...
Za par dana ce biti ko nov vidjet ces...Sretnouser posted image user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 672
21.11.2009 23:25:39   
Ex Yu
boze sacuvaj ja belaja jadan jeco je sve tako tuzno i vristo mah dosla mi prijateljica ona malog osunetila prije par mjeseci kaze da moram skinuti tu gazu prek da je dugo na cuni da ce srasti s glavicem i da to skinem i ja budala poslusala dobro jeste se urezala u cunu ono kao da ce srasti i pocela je malo krv sa glavica al to valjda mora jer je mlada tanka koza il je uopste nema ...

al mi je sad ovo strasno to je obmotano okolo bas kao oko ruke ... a kontam ako ga potopim u kamilicu da ce se to sve raskvasit pa pocet krvarit ... uhhh probat cu sutra nocas nista nediram jedva sam smirila djete 2 sata se patimo dok mu nisam ponovo zamotala sve je skico ko cukica malo zapomaze jadan a nista mu nemogu

Danijal 09.06.2009

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 673
21.11.2009 23:28:47   
Ella_H
Nesekiraj se sutra mozes probati i neslusaj nikog
imas svoj instinkt njihova koza je mlada i vrlo brzo zarasta
sretno ti i javi kako je proslo sutra

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 674
21.11.2009 23:32:59   
remzy
zaboravih ti reci da ako imas stavis riblje mast,bar je nama dr.  Skaka to preporucio kad smo Fatiha sunatili!!!
mila i obavezno mu dosta te masti stavljaj  a evo i Ella_H ti je rekla za veselin ,pa probaj!

p.s
opet ti kazem dosta masti stavljaj da ti se gaza ne zaljepi ,a i bebi ce biti lakseuser posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *