Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i ja sam se šokirala koliko je krvi bilo. mslim, nije sad to nesto previse, ali s obzirom da je tako mala beba u pitanju, mnogo je! bas kao operacija na tv-u. ja sam sve vreme gledasla u tu krv i bilo me je strah da to nije mozda previse krvi. naravno, dr zna svoj posao :)
ja sam prisustvovala, bilo mi je grozno...ali sam smatrala da u tim momentima moram sve progutati i biti malom podrška, smatrala sam sebičnim da budem kukavica i ne budem uz njega...uh, i sad se ježim kad pomislim,...nije to ništa strašno, ali je svakoj majci je sigurno teško...
martajay, lilix, acudesa puno vam hvala što ste podjelile vaše iskustvo sa nama! Sad kako čitam da imate lijepo iskustvo sa dr. Dizdarevićem, razmišljam da to uradimo kod njega umjesto na Koševu..... Uh kako mi se nešto u stomaku skvrči kad pomislim na to
ne znam, ja sam zadovoljna, a eto Neki je bila gore, pa zadovoljna je i ona....ti razmisli, ali ja sam sigurna da će to proći dobro, aBd.. ne sekiraj se, skupi snagu i ti predeveraj, jednom je u životu... a, onda si rahat..
martajay, lilix, acudesa puno vam hvala što ste podjelile vaše iskustvo sa nama! Sad kako čitam da imate lijepo iskustvo sa dr. Dizdarevićem, razmišljam da to uradimo kod njega umjesto na Koševu..... Uh kako mi se nešto u stomaku skvrči kad pomislim na to
joj mogu misliti kako ti je,ali polako sve bude i prode
a cini mi se da sam ja tebi pricala i da sam ovdje pisala kako je to bilo sa mojim Fatihom ,kad se sunetio!!! Njega je dr Skaka sunetio i to kod kuce!dao mu lokalnu anasteziju i nije bilo puno krvi ,a jos je Fatih imao infekciju koja se morala prije obrezivanja ocistiti ,ali sve je bilo super ja i muz nismo bili u sobi ,vec doktor i dvoje ljudi koji su ga drzali(moj brat i djever) i sve je kazem ti super bilo!!!
drzim ti fige i sretno kod koga god odlucis!!
evo i nas na ovoj temi ... danas u 4 idemo to obavit a meni se vrti u glavi i stomaku kako vrijeme odmice ... ludim ... al sam se malo smirila vasim pricama da bebaci dobro podnose to ... al zato meni treba apaurin ... a i onako mi se spava jos mi treba da nemogu deverat oko njega ... uhhhh imam tremu u stomaku
Znam kako se osjecas,nekad pomislim da je mamama teze nego bebicama Nama je dr savjetovao da mu stavimo cepic, tako da je spavao kad smo dosli kuci. bice dobro aBd
Moze li mi neko reci kada je najbolje vrijeme za sunet djeteta??? Nasem bebacu je mjesec i po i planiramo ga uskoro sunetiti?? Nase misljenje je da je bolje to obaviti sto je beba manja...
Nek vam je sa srećom! Ništa se ne brini sve će biti uredu, ja mislim da je bilo meni gore nego njemu baš mm i ja neki dan komentarišemo koliko smo se bili ufrkali oko toga a sad kad pogledamo šta je i kako bilo kao da se nije ni desilo a se ne sjeća ničega imao je 8 mjeseci..Sretno
evo i nas na ovoj temi ... danas u 4 idemo to obavit a meni se vrti u glavi i stomaku kako vrijeme odmice ... ludim ... al sam se malo smirila vasim pricama da bebaci dobro podnose to ... al zato meni treba apaurin ... a i onako mi se spava jos mi treba da nemogu deverat oko njega ... uhhhh imam tremu u stomaku
mila nista se nesekiraj!! maleni ce to aBd dobro podnijeti!! a ti uzmi i malo se odmori ,jer danas i veceras ces mu ipak najvise TI trebati
neka je sa srecom i da sve hairli prode!!!
on ima 5.5 i meni je bolje sto je manji ... nepojmljivo mi je ono kao prije mm sunecen iso uveliko u skolu ... uhhh neznam nekako mi je logicnije da je sad lakse nego kad hoda i zna i prica neznam ... svako se drugacije odluci i mene je strah ja najradje bi odgadjala al znam da me ceka ... i vako mi je muka ...
nismo se ovdje javili ali smo se osunetili prije 2dana a ja budala mu maloprije u noc skinula onu gazu preko i napatila ga ko budala da sam morala stavit novu (namazanu bademovom kremom) jer se ozasno vrijedjao ...
e sad da pitam iskusne mame ... kako najbezbolije skinuti onaj drugi dio zavoja oko cune ... sto je zamotan i sto se zaljepi i uhvati sa koncima? i kad to da skidam cula sam svasta al da nebi napravila opet sranje kao sa ovom gazom preko sto sam se zaHebala
a mila moja bas si se zahebala sa tom prvom gazom e draga moja ,uzmi kamilicu napravi stavi bebaca malo da sjedi u njoj i ta ce ti se gaza odvojiti!! nemoj ga puno drzati jer moze se i nahladiti ,a mozes tako par puta na dan i odlijepit ce se ,nemoj se sekirati i nemoj mu tu gazu na silu skidati!! pusa tebi i malenom i da sto prije "cuna"zaraste!!!
Ex-yu proci ce duso nebrini znam kako ti je... Moj je imao 2 dana kad je sunecen i drago mi je sto smo se rijesili odmah Moj ti je savjet namazati preko gaze Vaselina ili neke kreme da omeksha posve mozes i malo mlakom posve kamilicom da ti je lakse skinuti... Za par dana ce biti ko nov vidjet ces...Sretno
boze sacuvaj ja belaja jadan jeco je sve tako tuzno i vristo mah dosla mi prijateljica ona malog osunetila prije par mjeseci kaze da moram skinuti tu gazu prek da je dugo na cuni da ce srasti s glavicem i da to skinem i ja budala poslusala dobro jeste se urezala u cunu ono kao da ce srasti i pocela je malo krv sa glavica al to valjda mora jer je mlada tanka koza il je uopste nema ...
al mi je sad ovo strasno to je obmotano okolo bas kao oko ruke ... a kontam ako ga potopim u kamilicu da ce se to sve raskvasit pa pocet krvarit ... uhhh probat cu sutra nocas nista nediram jedva sam smirila djete 2 sata se patimo dok mu nisam ponovo zamotala sve je skico ko cukica malo zapomaze jadan a nista mu nemogu
zaboravih ti reci da ako imas stavis riblje mast,bar je nama dr. Skaka to preporucio kad smo Fatiha sunatili!!! mila i obavezno mu dosta te masti stavljaj a evo i Ella_H ti je rekla za veselin ,pa probaj!
p.s opet ti kazem dosta masti stavljaj da ti se gaza ne zaljepi ,a i bebi ce biti lakse
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.